توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سایت با دو هاست
ali02
October 18th, 2015, 15:36
بنده سایتی دارم که باید داخل ایران باشه و هست بنابر دلایلی که نمیشه جلوگیری کرد دان تایم سرور ایران بالا هست
حالا قصد دارم وقتی سرور ایران از دسترس خارج میشه یک اطلاعیه و صفحه با عنوان اینکه سایت دسترس خارج هست و دوباره راه خواهد افتاد قرار بدم در یک هاست خارج از کشور
فقط یک اکانت هاستخارج از ایران بگیرم و به صورت زیر دی ان اس ها رو تنظیم کنم آیا کافی هست و با دان شدن هاست ایران خودکار روی سرور خارج خواهد رفت دامنه ؟
جداً روشی که استارتر گفتن عملیه؟ بعد استاندارد ترین روش برای این کار همینه درسته؟
منم خیلی وقت بود دنبال این کار بودم اما اصلاً فکر نمیکردم با همین روش ساده بشه.
ممنون از استارتر عزیز.
ali02
October 18th, 2015, 17:03
برای بازدیدکننده های خارج از کشور یا با آی پی خارجی هم مشکلی پیش نمیاد؟و سرور نزدیکتر باز نمیشه؟
rastindata
October 18th, 2015, 17:15
برای بازدیدکننده های خارج از کشور یا با آی پی خارجی هم مشکلی پیش نمیاد؟و سرور نزدیکتر باز نمیشه؟
خیر مشکلی پیش نمیاد ولی متاسفانه پیاده کردن این داستان توی ایران یکم سخته
مثلا سرور 1 شما داون میشه ، خب طی دی ان اسی که تعریف کردید اساسا باید سرور 2 باز بشه !
ولی بخاطر کش ISP های ایران ممکنه تا ساعت ها سایتتون روی سرور 1 باز بشه
و ...
شما میتونید از هاست های cloud که از چند لوکیشن استفاده میکنند استفاده کنید
بصورتی که اگر مثلا سرور 1 دان بشه سایتتون اتوماتیک روی سرور 2 باز میشه ...
iranhostcom
October 19th, 2015, 02:36
با سلام
البته این سناریو در حالتی عملی هست که dns سرور و وب سرورتون رو تا سرور مجزا نباشن و با down شدن وب سرور همچنان dns سرور در دسترس باقی نمونه.
ضمنا اینکه بازدیدکننده ها اطلاعات رو از کدوم سرور دریافت کنند ، ارتباطی به فاصله ی جغرافیاشون از سرور نداره و همون priority یا اولویت name server های دامنه همه چیز رو مشخص می کنه.
موفق باشید
ali02
October 21st, 2015, 00:53
با سلام
البته این سناریو در حالتی عملی هست که dns سرور و وب سرورتون رو تا سرور مجزا نباشن و با down شدن وب سرور همچنان dns سرور در دسترس باقی نمونه.
ضمنا اینکه بازدیدکننده ها اطلاعات رو از کدوم سرور دریافت کنند ، ارتباطی به فاصله ی جغرافیاشون از سرور نداره و همون priority یا اولویت name server های دامنه همه چیز رو مشخص می کنه.
موفق باشید
این قسمتی که بولد شده دقیقا یعنی چی؟ dns سرور مگر نزد محلی که دامنه ثبت شده نیست؟
سرور ایران در روزهای تعطیل و ساعت غیراداری خاموش میشه در اون ساعات میخام یک صفحه ساده html ساده قرار بدم که در سرور خارجی که سایت up باشه