ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل شدن به محیط گرافیکی اوبونتو با vnc پس از خرید vps

amin_eshgh
October 18th, 2015, 14:19
سلام من یه vps یا همون virtual private service خریدم و گفتم برام روش ابونتو نصب کنن که سبک باشه ، خبر نداشتم که محیط گرافیکیشو نصب نمیکنن برام و حالا افتادم تو دردسر از طریق این آموزش جلو رفتم http://compiler.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%81%DB%8C%DA%AF-vnc-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88/ اما خوب در نهایت نفهمیدم چی شد من الان فقط با putty به vps دسترسی دارم و وقتی ip رو در نرمافزار های vnc وارد میکنم با خطایی مواجه میشم که میگن سرور تماس رو رد کرد میشه کسی بیشتر راهنمایی کنه باید چیکار کنم دقیقا محط گرافیکی رو ببینم با vps ویندوز سرور و vnc کار کردم خیلی راحت بود اما اینو بلد نیستم ممنونم

rastindata
October 18th, 2015, 14:25
باید از طریق SSH به سرورتون وصل بشید و سرویس VNC رو روی سرورتون فعال کنید ، سپس میتونید با VNC Viewer وصل شید به سرورتون

یا میتونید از اونجایی که سرور خریدید درخواست کنسول کنید (یه چیز تو مایه های VNCه)

amin_eshgh
October 18th, 2015, 18:38
ببخشید میشه دستوراتشو بگید من با putty به سرور وصل میشم بعد یوزر و پسورد رو میدم بعد فکر کنم خودش اجرا میشه به عنوان یه سرویس ولی من واسه اطمینان که شما گفتید اجراش کنید این دستور رو میزنم sudo service vncserver start بعد vns viwer که باز میکنم ip میدم وصل نمیشه کجای کار گیر داره ؟ فکر کنم تو مرحله وصل شدن مشکل دارم وگرنه vnc نصب شده رو سرور مجازی چون با اجرا دستور sudo service vncserver میگه قبلا اجرا شده