سلام. وقت همگی بخیر. دوستان بنده مدتی قبل دامنهای ثبت کردم که موقع ثبتش نیازی به هاست نداشتم. حالا نیاز به هاست هم پیدا کردم و شرکتی که ازش دامنه را خریدم قیمت هاستش خیلی بالاست. برای همین دنبال یه هاست ارزون تر گشتم و موقع خرید متوجه شدم باید با دادن epp کد دامنه ام را به این شرکت دوم انتقال بدم. آیا اصلا همچین چیزی حتما لازمه؟ نمی شه دامنه را از یک شرکت خرید و هاست رو از یه شرکت دیگه؟ ممنون.
arminak
October 18th, 2015, 11:19
با سلام خدمت شما
نیازی به انتقال دامنه نیست، میتونیم میزبان هاست دیگر باشید و شما فقط در پنل دامنه خودتون dns های هاست دیگر رو وارد میکنید و به راحتی میتونید از هاست دیگر با دامنه خودتون استفاده کنید.
kralpc
October 18th, 2015, 11:52
سلام. وقت همگی بخیر. دوستان بنده مدتی قبل دامنهای ثبت کردم که موقع ثبتش نیازی به هاست نداشتم. حالا نیاز به هاست هم پیدا کردم و شرکتی که ازش دامنه را خریدم قیمت هاستش خیلی بالاست. برای همین دنبال یه هاست ارزون تر گشتم و موقع خرید متوجه شدم باید با دادن epp کد دامنه ام را به این شرکت دوم انتقال بدم. آیا اصلا همچین چیزی حتما لازمه؟ نمی شه دامنه را از یک شرکت خرید و هاست رو از یه شرکت دیگه؟ ممنون.
خیر نیازی به انتقال دامنه نیست بلکه بهتر هم هست هر کدام از یک شرکت متفاوتی خریداری بشه!
Sajad
October 18th, 2015, 12:24
خیر الزامی به اینکار نیست.
شما هاست جدید که تهیه کنید به شما dns میدهند.
این dnsها را در پنلی که دامنه خریدید باید ست بشه تا هاست و دامنه به هم متصل شوند.
netpooyesh
October 19th, 2015, 22:15
با استفاده از کنترل پنلی که ریجیستر دامنه در اختیار شما میزراه میتونید از هر جا هاست بگیرید و دامنه خودتون رو بهش متصل کنید