ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سرور با گوگل

demonvictor
October 18th, 2015, 00:34
عرض سلام و خسته نباشید

من از یه سرورایران استفاده میکنم با کنترل بنل سی بنل که اخیرا یه ایمیل داره برای من میادش که عنوانش اینه
Googlebot can't access your site
من دقیقا چیکار باید کنم که این مشکل برطرف بشه؟من الان فایروال سرور رو هم غیرفعال کردمش.ولی باز هم مشکل وجود داره.
یعنی یک روز بعد از اینکه من فایروال رو غیرفعال کردم این اخطار برای من رسیدش.گوگل نمیتونه سرور من رو ببینه و من هم نه علتش رو میدونم نه راه حل رو.ممنون میشم که راهنماییم کنین.

سباس

CYCLONER
October 18th, 2015, 00:41
با سلام

ممکنه آی پی گوگل بن شده باشه

demonvictor
October 18th, 2015, 01:14
با سلام

ممکنه آی پی گوگل بن شده باشه

خب ای بی گوگل توسط فایروال بن میشه دیگه.خب من زمانی که فایروال رو غیرفعال کنم دیگه این مشکل هم اگه وجود داشت دیگه نباید باز اون ایمیل میومد و باید حل میشد.ولی نشده و بعد از خاموش کردن فایروال مشکل همچنان باقی هستش و اگه فکر میکنین که نه باید چیکار کنم برای حل این مشکل؟
دقیقا چه ای بی رو باید آلو کنم؟
چون یکی دوتا ای بی نداره.

Computer
October 18th, 2015, 01:15
سلام
ابتدا ای پی گوگل رو بررسی کنید ببینید بن شده یا خیر
مرحله بعدی از سایت های پینگ انلاین ببینید سایتتون پینگ میشه
موفق باشید

demonvictor
October 18th, 2015, 01:21
سلام
ابتدا ای پی گوگل رو بررسی کنید ببینید بن شده یا خیر
مرحله بعدی از سایت های پینگ انلاین ببینید سایتتون پینگ میشه
موفق باشید

لیست تمام ای بی های بن شده رو خالی کردم.
سایت های روی سرور از جمله سایت خودم بینگ میدن.
از چندتا سایت خارجی هویزگرفتم مشکلی نبود.

OmidX
October 18th, 2015, 01:31
آي پی سرور های گوگل رو در وایت لیست فایروال سرور قرار دهید و ۲۴ ساعت صبر کنید ، بعد پنل وبمستر گوگل رو مجددا چک کنید .

majid rostami
October 18th, 2015, 02:39
آی پی های گوگل معمولا مربوط به کدام کشور ها هستند ؟ لیست کاملشون در دسترس هست ؟

demonvictor
October 18th, 2015, 16:36
آي پی سرور های گوگل رو در وایت لیست فایروال سرور قرار دهید و ۲۴ ساعت صبر کنید ، بعد پنل وبمستر گوگل رو مجددا چک کنید .

ممنون میشم اگه لیست ای بی هایی که باید داخل وایت لیست قرار بدم رو بهم بدین.

iranhostcom
October 21st, 2015, 06:42
سلام
به نظر می رسه مسیر ارتباط سرورهای گوگل با سرور های داخلی دچار مشکل شده و بعید می دونم فقط مربوط به سرور شما باشه چون این مشکل رو جدیدا در خیلی از سرویس های داخلی دیدم.

demonvictor
October 23rd, 2015, 22:06
سلام
به نظر می رسه مسیر ارتباط سرورهای گوگل با سرور های داخلی دچار مشکل شده و بعید می دونم فقط مربوط به سرور شما باشه چون این مشکل رو جدیدا در خیلی از سرویس های داخلی دیدم.
الان شما از این موضوع اطمینان دارین?
اگه حرف شما صحت داشته باشه باید چیکار کرد?

eramserver
October 23rd, 2015, 22:10
عرض سلام و خسته نباشید

من از یه سرورایران استفاده میکنم با کنترل بنل سی بنل که اخیرا یه ایمیل داره برای من میادش که عنوانش اینه
Googlebot can't access your site

من دقیقا چیکار باید کنم که این مشکل برطرف بشه؟من الان فایروال سرور رو هم غیرفعال کردمش.ولی باز هم مشکل وجود داره.
یعنی یک روز بعد از اینکه من فایروال رو غیرفعال کردم این اخطار برای من رسیدش.گوگل نمیتونه سرور من رو ببینه و من هم نه علتش رو میدونم نه راه حل رو.ممنون میشم که راهنماییم کنین.

سباس

با سلام دوست عزیزم.
این پیام هنگامی ظاهر میشه که ربات گوگل نمیتونه از سایت شما بازدید کنه .
معمولا در مواقع down بودن سرور یا هاست ، یا بن شدن آیپی در گوگل با این پیام مواجه میشید.
آرزوی بهترین ها برای شما :53:

demonvictor
October 23rd, 2015, 23:32
سلام

با سلام دوست عزیزم.
این پیام هنگامی ظاهر میشه که ربات گوگل نمیتونه از سایت شما بازدید کنه .
معمولا در مواقع down بودن سرور یا هاست ، یا بن شدن آیپی در گوگل با این پیام مواجه میشید.
آرزوی بهترین ها برای شما :53:

خب دوست عزیزالان به این نتیجه رسیدیم که ای پی ما بلاک شده.الان میخواییم بدونیم که چیکار باید کنیم.
البته ناگفته نمونه که دیروز ای پی رو هک تغییرش دادیم.

mohammadali3517
October 24th, 2015, 01:08
سلام
نخیر مشکلی از بابت ای پی نبوده
شما اول با یک وی پی ان از fr و uk و usa تست کنین سایت ها + خود ایپی(حتی همون پیام درحال احرا بودن وب سرور) رو نمایش میده یانه(با ای پی های چند لوکیشن متفاوت اون کشور هامثال بود) اگر باز نکرد که مشکل پیدا شده ولی اگر باز کرد به خود وبمسترز گوگل ایمیل بزنین و دلیل رو جویا بشین اونا جواب میدن حتما.

demonvictor
October 24th, 2015, 01:58
سلام
نخیر مشکلی از بابت ای پی نبوده
شما اول با یک وی پی ان از fr و uk و usa تست کنین سایت ها + خود ایپی(حتی همون پیام درحال احرا بودن وب سرور) رو نمایش میده یانه(با ای پی های چند لوکیشن متفاوت اون کشور هامثال بود) اگر باز نکرد که مشکل پیدا شده ولی اگر باز کرد به خود وبمسترز گوگل ایمیل بزنین و دلیل رو جویا بشین اونا جواب میدن حتما.

الان من وارد اس اس اچ سرور شدم و از سایت گوگل گینگ گرفتم و پینگ دادش

iranhostcom
October 25th, 2015, 03:32
اگر تمام مواردی که گفتید رو چک کردید، معمولا این مشکل مربوط به عدم امکان دسترسی گوگل به زیرساخت اینترنتی داخل ایران است. البته این اتفاقات موقتی هستند و همیشگی نیست اما راه حل خاصی هم برای رفع آن وجود ندارد. تنها راه انتقال سرور به خارج از ایران است.

demonvictor
October 28th, 2015, 00:25
راهی هستش مصل نصب ***** شکن روی سرور و بقیه چیزا که بشه یه طوری مشکل رو برطرف کردش بنحوی?

SpaCHeL
October 28th, 2015, 17:11
تو سایتت یک چیزی اپلود کن دانلود کن ببین Server Connection : Close نباشه .

قبلا من این مشکل و داشتم که سرورم رو reload os دادم

این مشکل به وبسرور مرتبط هست

پیشنهاد دیگری هم دارم

کلا iptables + csf + lfd رو غیرفعال کن .

شاید حل بشه