با سلام و خسته نباشید
باز هم در خدمت شما هستیم بعد از چند ماه که افر جدیدی تقدیم شما مشترکین عزیز کنیم که در کنار قیمت مناسب آن کیفیت و عملکرد بسیار مناسبی برخوردار می باشد.
تیم نوین وی پی اس دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت و معدن فعالیتش به 5 سال بر میگردد که همیشه تلاش داشته ایم بر پایه کیفیت قابل قبولی در خدمت شما مشترکین عزیز باشیم همینطور که طی 2 سال اخیر در جریان هستید در حال کوچ به مجازی ساز بسیار با کیفیت KVM-XEN هستیم که نه تنها قابلیت های بسیار زیادی رو برای مشترکین به ارمغان میاره بلکه میتوانیم با توجه به اختصاصی بودن منابع در این مجازی ساز میتوانیم با کیفیت بسیار بالاتری در خدمت مشترکین عزیز باشیم .
1- نصب خودکار سیستم عامل های ویندوز و لینوکس توسط مشترک تنها با یک کلیک
2- نصب خودکار کنترل پانل های معروف هاستینگ و متفرقه مثل :plesk cPanel-webmin-
3-قابلیت ایجاد بکاپ خودکار به صورت 24 ساعته توسط سرویس دهنده
4-سیستم مانیتورینگ Realtime و پیشرفته برای نمایش مقدار منابع ازاد و استفاده شده مثل RAM-CPUDISK
5-مشاهده proccess های در حال اچرا درون VPS
6- مشاهده لاگ های وضعیت سیستمی وی پ اس مشترک
7-مشاهده ی پهنای باند مورد مصرف به صورت Realtime و تهیه گزارش ماهانه و حتی ماه های گذشته
8- تغییر پسورد سیستم عامل های ویندوز و لینوکس در صورت از دست دادن رمز عبور وی پی اس تنها با یک کلیک
9-قابلیت اتصال به VPS از طریق VNC حتی در زمانی که سرویس مشترک بنا به هر دلیلی از دسترس خارج گردد
10- دارای قابلیت Rescue mod در صورت مورد نیاز مثل( خرابی سیستم عامل ) برای رفع عیب یابی و یا برداشتن فایلهای مورد نیاز VPS
در ادامه بنده تصمیم گرفتم از دیتاسنتر های مختلف اسکرین شات سرعت خدمتتون نمایش دهم که نشاندهنده ی شبکه ی بسیار قوی و پرسرعت این سرورها می باشد
قیمت / ماه اول (تومان)
20000 (http://novinvps.com/support/cart.php)
4 (http://novinvps.net/support/cart.php)0000 (http://novinvps.com/support/cart.php)
6 (http://novinvps.net/support/cart.php)0000 (http://novinvps.com/support/cart.php)
8 (http://novinvps.net/support/cart.php)0000 (http://novinvps.com/support/cart.php)
و در انتها در صورتی که پکیج خاصی مد نظرتون بوده که در لیس فوق موجود نمی باشد کافیست با بخش فروش از طریق:
ایمیل: sales@novinvps.com
ویا از طریق یاهو مسنجر
novinvps1
ارتباط برقرار فرمایید
تلفن پشتیبانی: 09199556245
s0NY
October 18th, 2015, 02:04
سلام امکانش هست برای بنده تست ارسال نمایید
پنل اولی
در هنگام تست دسنرسی به پنل kvm وجود دارد ؟
novinvps.com
October 18th, 2015, 14:16
سلام امکانش هست برای بنده تست ارسال نمایید
پنل اولی
در هنگام تست دسنرسی به پنل kvm وجود دارد ؟
سلام
بله ادرس ایمیلتون ارسال فرمایید
تا با پانل kvm خدمتتون تست ارسال گردد
s0NY
October 18th, 2015, 14:19
2 روزی علاف میکنین برای تست ؟ یاهو هم جواب گو نیستیذ
novinvps.com
October 18th, 2015, 22:50
2 روزی علاف میکنین برای تست ؟ یاهو هم جواب گو نیستیذ
سلام
تاپیک ۲۴ ساعت بیشتر نیست زده شده شما چطور میفرمایید ۲ روزه درخواست تست دادید ؟ و قبل از شما مشترکینی ازطریق پیغام خصوصی درخواست تست کرده بودند و باید مدتی در اختیارشون قرار بدیم که تست کنند .
خدمتتون در اخرین پستی که بنده در این تاپیک دادم عرض شده بود مشخصات ایمیلتون ارسال بفرمایید . براتون امشب ارسال بشه
دوستانی که نیاز به پکیج مخصوص دانلود خارج از لیست فوق دارن دارند اطلاع بدند براشون افر ویژه ای در نظر گرفته شده است همراه با کانفیگ iis
سلام
بله ادرس ایمیلتون ارسال فرمایید
تا با پانل kvm خدمتتون تست ارسال گردد
s0NY
October 19th, 2015, 09:47
لطفا پیام خصوصی خالی نمایید پ ک کنم :|
beyondbest
October 19th, 2015, 14:11
رم 2
سی پی یو 1 هسته
هارد 30
سیستم عامل ubuntu server 14
امکان ارايه سرور با این مشخصات رو دارید ؟ اگر جواب مثبت هست قیمت رو اعلام کنید.
novinvps.com
October 19th, 2015, 14:24
لطفا پیام خصوصی خالی نمایید پ ک کنم :|
سلام
پیغام خصوصی خالی می باشد.
طبق هماهنگی که دوستان پشتیبانی با بنده داشتند ظاهرا از طریق تیکت براتون ارسال شده است
دوستانی که نیاز به تست دارند در همین تاپیک درخواستشون اعلام کنند
رم 2
سی پی یو 1 هسته
هارد 30
سیستم عامل ubuntu server 14
امکان ارايه سرور با این مشخصات رو دارید ؟ اگر جواب مثبت هست قیمت رو اعلام کنید.
سلام
بله قیمت پلن ۲ گیگ در لیست ذکر شده است ۴۰ هزار تومان می تونیم تقدیم کنیم
novinvps.com
October 26th, 2015, 23:43
با سلام
به اطلاع میرسانیم تمامی سرویس های مشترکین قدیمی و جدید به نسخه ی جدید ارتقا یافته و مشترکین عزیز از امشب به بعد انشالله هم برای مشترکین جدید و هم قدیمی از پانل کاربری خودشون مستقیما به پانل مرکزی برای سهولت و اسانی دسترسی سریع به منابع داخلی سرویسشون تدارک دیده شد
نمونه اسکرین شاتی که تمامی کاربران ما میتوانند از ادرس زیر :
بخش سرویس ها
سرویس های من مشاهده کنند :
دوستانی که نیاز به تست دارند در همین تاپیک اعلام کنند
یک عدد سرویس رم یک گیگ خریداری شد. سرعت پورت و ریموت بسیار عالی هست. آیا امکان افزایش هارد وجود دارد؟؟
novinvps.com
October 27th, 2015, 13:28
یک عدد سرویس رم یک گیگ خریداری شد. سرعت پورت و ریموت بسیار عالی هست. آیا امکان افزایش هارد وجود دارد؟؟
سلام
amir.fly
October 27th, 2015, 13:59
سلام خسته نباشین یه سرور میخوام برای کارای شخصی (دانلود و آپلود و دانلود ت*ورنت)پلان های پایه جواب میده ؟ و اینکه پورت ت*ورنت باز هست یا حیربا سپاس
novinvps.com
October 27th, 2015, 14:18
سلام خسته نباشین یه سرور میخوام برای کارای شخصی (دانلود و آپلود و دانلود ت*ورنت)پلان های پایه جواب میده ؟ و اینکه پورت ت*ورنت باز هست یا حیربا سپاس
سلام
ممنون . بله سرویس های هلندی ما کاملا مناسب برای تورنت می باشد. پورت تورنت در سرویس های فوق باز می باشد
007007
October 27th, 2015, 15:46
به ازای هر 100 گیگ هارد اضافی چقدر به مبلغ اضافه میشود؟
novinvps.com
October 27th, 2015, 17:52
به ازای هر 100 گیگ هارد اضافی چقدر به مبلغ اضافه میشود؟
با سلام و خسته نباشید
۱۵ هزار تومان در این پکیج ها اضافه خواهد شد
و در دیگر پکیج های سایت ۱۰ هزار تومان اضافه خواهد شد
sami-00
October 28th, 2015, 01:29
سلام از کدوم دیتا سنتر ارائه میکنید
ممنونم
novinvps.com
October 28th, 2015, 14:38
سلام از کدوم دیتا سنتر ارائه میکنید
ممنونم
سلام
سرویس های هلندی ما از ۲ دیتاسنتر LeaseWeb- ECATEL ارائه میگردد
دوستانی که نیاز به تست دارند در همین تاپیک اعلام کنند تست ارسال خواهد شد
mehdilord
October 28th, 2015, 20:13
درود
سفارش داده شده منتظر تایید هستیم
novinvps.com
November 1st, 2015, 12:10
درود
سفارش داده شده منتظر تایید هستیم
سلام
تمامی سفارشات ۲۰ دقیقه ای اخیر تقدیم شده است.
گنجایش سرور این تاپیک رو به اتمام است به زودی افر برای سفارشات جدید تا زمانی که سرور جدید تهیه گردد برای حفظ کیفیت بسته خواهد شد .
- - - Updated - - -
با سلام و خسته نباشید
به اطلاع می رسانیم فقط به انداز ی ۲ عدد جای خالی وجود دارد . در حالی که ۹۸٪گنجایش سرور تکمیل شده است توجه شمارو به میزان فضای ازادی و بالانس منابع که برای حفظ کیفیت مشترکین در نظر گرفته ایم که دچار افت نشن جلب میکنیم
این رویه در تمامی سرورهای تیم نوین وی پی اس اعمال شده است و همیشه منابع قابل ملاحضه ای رو ازاد قرار میدیم برای ثبات و پایداری کیفیت مشترکین خود.
من نتونستم محل سفارش وی پی اس های بالا رو در سایتتون پیدا کنم. لطفا راهنمایی کنید.
بدرود
novinvps.com
November 5th, 2015, 00:14
با سلام
من نتونستم محل سفارش وی پی اس های بالا رو در سایتتون پیدا کنم. لطفا راهنمایی کنید.
بدرود
سلام
بله همینطور که در پست قبلی اعلام شد
گنجایش رو به اتمام بوده که سرور با وضعیت زیر تکمیل شد. و برای حفظ کیفیت سفارش جدید رو تا زمانی که سرور جدید تهیه بشه بستیم.
با سلام و وقت بخیر..
بنده یک مصرف کننده صرفآ شخصی هستم که هیچ آشنایی با مباحث تخصصی ندارم..منتها سالهاست که از وی پی اس استفاده میکنم..
به دلیل کاهش کیفیت سرویسی که تا الان ازش استفاده میکردم و نیازهای جدید شما رو به من معرفی کردند..
1-بنده برای خودم و 5 نفر از دوستان و خانوادم نیاز به p*r*o*x*y های متفاوت دارم..برای موبایلم و کامپیوترم..هر چیزی که الان هست مثل تون*ل و سا*ک*س و سی سی پر*وکس*ی و ..
یعنی کامل که اگر یکیش مشکل پیدا کرد بتونم از بقیش استفاده کنم و لنگ نمونم.. غیر از ک.ر.ی.و که ظاهرا سرور جدا میخواد ..
منتها میخوام کاملا کانفیگ بشه و نیازی به تنظیم کردن من نباشه..من فقط به هر کسی میخوام بدم آی پی بدم..
2-برای استفاده از بعضی سایتها نیاز به آی پی آمریکا دارم..منتها به صرفه ترین سرویستون روی سرور آلمان هست..آیا امکانش هست که یک آی پی آمریکا بگیرم ازتون و آی پی کل سرور و سرویسهاش رو هر وقت بخوام تغییر بدم؟مثلا یه راهی باشه که با یه کلیک آی پی سرور و همه پ.ر.و.ک-س ی ها بشه آمریکا و برعکس
چون از مکانیسمش سر در نمیارم پرسیدم..شاید خنده دار باشه براتون
3-اگر بخوام سفارش بدم چطور تو سایت به اپراتور بگم که من این نیاز ها رو دارم؟چون تجربه به من ثابت کرده که یا باید کسی که سرویس رو میده همون شخصی باشه که میفروشه یا باید چند بار گفته بشه تا بالاخره شخص اصلی که باهاش صحبت اول انجام شده بیاد و کار رو درست کنه(8 سال هر بار که سرویس عوض کردم همینجوری بوده..
4-ممنون
stallone
November 9th, 2015, 19:36
سلام یه سرور تست رم یک سرور مجازی هلند می خواستم
novinvps.com
November 10th, 2015, 16:34
با سلام و وقت بخیر..
بنده یک مصرف کننده صرفآ شخصی هستم که هیچ آشنایی با مباحث تخصصی ندارم..منتها سالهاست که از وی پی اس استفاده میکنم..
به دلیل کاهش کیفیت سرویسی که تا الان ازش استفاده میکردم و نیازهای جدید شما رو به من معرفی کردند..
1-بنده برای خودم و 5 نفر از دوستان و خانوادم نیاز به p*r*o*x*y های متفاوت دارم..برای موبایلم و کامپیوترم..هر چیزی که الان هست مثل تون*ل و سا*ک*س و سی سی پر*وکس*ی و ..
یعنی کامل که اگر یکیش مشکل پیدا کرد بتونم از بقیش استفاده کنم و لنگ نمونم.. غیر از ک.ر.ی.و که ظاهرا سرور جدا میخواد ..
منتها میخوام کاملا کانفیگ بشه و نیازی به تنظیم کردن من نباشه..من فقط به هر کسی میخوام بدم آی پی بدم..
2-برای استفاده از بعضی سایتها نیاز به آی پی آمریکا دارم..منتها به صرفه ترین سرویستون روی سرور آلمان هست..آیا امکانش هست که یک آی پی آمریکا بگیرم ازتون و آی پی کل سرور و سرویسهاش رو هر وقت بخوام تغییر بدم؟مثلا یه راهی باشه که با یه کلیک آی پی سرور و همه پ.ر.و.ک-س ی ها بشه آمریکا و برعکس
چون از مکانیسمش سر در نمیارم پرسیدم..شاید خنده دار باشه براتون
3-اگر بخوام سفارش بدم چطور تو سایت به اپراتور بگم که من این نیاز ها رو دارم؟چون تجربه به من ثابت کرده که یا باید کسی که سرویس رو میده همون شخصی باشه که میفروشه یا باید چند بار گفته بشه تا بالاخره شخص اصلی که باهاش صحبت اول انجام شده بیاد و کار رو درست کنه(8 سال هر بار که سرویس عوض کردم همینجوری بوده..
4-ممنون
سلام
۱- مورد فوق مشکلی نداره
۲- خیر ممکن نیست
۳-دقیقا سرویسی که نیاز دارید به بخش فروش اعلام کنید خدمتتون راه اندازی و تقدیم خواهد شد
سلام یه سرور تست رم یک سرور مجازی هلند می خواستم
سلام
ادرس ایمیلتون ارسال کنید خدمتتون ارسال کنم
جهت اطلاع سرور جدیدی که به تازگی تهیه گردیده در حال پر شدن می باشد
xvz123
November 10th, 2015, 17:30
بررا من تست بفرس ایدی یاهو بده اد کنم
این ایدی م تو یاهو
virangarusa
novinvps.com
November 10th, 2015, 19:54
بررا من تست بفرس ایدی یاهو بده اد کنم
این ایدی م تو یاهو
virangarusa
با سلام
به همکار بخش فروش اعلام کردم با شما تماس بگیرند.
xvz123
November 11th, 2015, 12:05
رم 4گیگ می خواهم سرعت داشته باشه برای ارسال بازدید می خواهم حجم برام مهم نیست
سرعت مهم هنگ نکنه
novinvps.com
November 11th, 2015, 13:03
رم 4گیگ می خواهم سرعت داشته باشه برای ارسال بازدید می خواهم حجم برام مهم نیست
سرعت مهم هنگ نکنه
سلام
موردی نداره رم ۴ گیگ موجود هست بلافاصله به صورت آنی بعد از سفارش تقدیم خواهد شد. سرویس های این تاپیک کاملا مناسب برای سایت های دانلود و ترافیکی می باشد
سرویسی که قصد تهیه دارید بنده میتونم قبلش خدمتتون تست بدم و بعد از تست اقدام به خرید کنید ;)
mrsh1372
November 12th, 2015, 21:29
سلام
سرور آلمان از ظهر سفارش دادم هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده.تیکت هم دادم جواب ندادین.
شماره پیگیری:149616
novinvps.com
November 14th, 2015, 21:08
سلام
سرور آلمان از ظهر سفارش دادم هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده.تیکت هم دادم جواب ندادین.
شماره پیگیری:149616
سلام
بله.
ظاهرا شما قصد تغییر سرویس خود به سرویس های این تاپیک یعنی تحویل آنی داشتید که اشتباهی سرویس المان رو سفارش دادید
در حال فراهم شدن جا برای شما بودیم .
خدمتتون انجام شد
مشکلی بود در خدمتم
- - - Updated - - -
با سلام
به اطلاع می رسانیم گنجایش سرور هلند این تاپیک به اتمام رسید و به مجرد تحویل سرور جدید شمارو مطلع خواهیم کرد
اخرین وضعیت سرور جدیدی که تهیه شده بود جهت رویت وضعیت مثل همیشه مقداری منابع رو ازاد میزاریم که سرور بتونه با بالاترین کیفیت ممکن کار کنه :
ممنون از شما،
به خاطر کیفیت بالای سرویس ها، صبرو حوصله و پشتیبانی فوقلاده عالی.
سرویس تهیه شد، دایرکت ادمین و انجینکس به صورت رایگان نصب و تنظیم شد.
انشالله همیشه موفق و سربلند باشید :53:
satiran
November 19th, 2015, 12:00
سلام
لطفا یه نمونه تست به من بدید از سرویس اولی
ممنون
amin_n0001@yahoo.com
novinvps.com
November 22nd, 2015, 16:27
سلام
لطفا یه نمونه تست به من بدید از سرویس اولی
ممنون
amin_n0001@yahoo.com
با سلام
خدمت شما مشخصات ارسال شد
- - - Updated - - -
با سلام
به اطلاع می رسانیم گنجایش سرور هلند این تاپیک به اتمام رسید و به مجرد تحویل سرور جدید شمارو مطلع خواهیم کرد
اخرین وضعیت سرور جدیدی که تهیه شده بود جهت رویت وضعیت مثل همیشه مقداری منابع رو ازاد میزاریم که سرور بتونه با بالاترین کیفیت ممکن کار کنه :
مشترکین عزیز که قصد خرید فوری دارند می توانند پلن های دیگر هلند آلمان و انگلستان ما هم خریداری کنند
با سلام و خسته نباشید
پیروی پستی که قبلا قرار دادیم
سرور جدیدی برای افر های این تاپیک تهیه شد
مجددا سفارشات بازگشایی شد.
FCB
November 24th, 2015, 15:43
سلام یک نمونه تست از پلان ۲ میخواستم.
novinvps.com
November 26th, 2015, 16:46
سلام یک نمونه تست از پلان ۲ میخواستم.
سلام
ادرس ایمیلتون جهت دریافت سرویس تست ارسال بفرمایید
FCB
November 27th, 2015, 14:49
سلام
ادرس ایمیلتون جهت دریافت سرویس تست ارسال بفرمایید
mr.msaveh@gmail.com
™LEO
November 27th, 2015, 21:21
با سيستم عامل كالي ارائه ميدين؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
novinvps.com
November 28th, 2015, 13:18
mr.msaveh@gmail.com
سلام
خدمتتون تست ارسال شد
با سيستم عامل كالي ارائه ميدين؟
سلام
بله مشکلی نیست میتونیم کالی هم نصب کنیم
hadi222
November 28th, 2015, 16:39
مجازی هلند هارد بالا چیزی دارین؟
با تشکر
novinvps.com
November 28th, 2015, 17:22
مجازی هلند هارد بالا چیزی دارین؟
با تشکر
سلام
بله
چه مشخصات و هاردی نیاز دارید؟
hadi222
November 28th, 2015, 17:41
2 یا 3 گیگ رم
1 ترا هارد که قابل ارتقا تا 3 ترا باشه
پهنا ماهی 1 ترا
لینوکس
وارز، بدجوری ناقض کپی رایت هست محتوامون
اپتایم خیلی بالا.
سرعت خیلی مهم نیست حتی 50 مگابیت هم کافیه
novinvps.com
November 28th, 2015, 17:55
2 یا 3 گیگ رم
1 ترا هارد که قابل ارتقا تا 3 ترا باشه
پهنا ماهی 1 ترا
لینوکس
وارز، بدجوری ناقض کپی رایت هست محتوامون
اپتایم خیلی بالا.
سرعت خیلی مهم نیست حتی 50 مگابیت هم کافیه
سلام مجدد
مشکلی با محتوا نیست
طی این چند سال اخیر میزبان سایت های زیاد تورنت - فیلم و موسیقی هستیم .
هر ترابایت ۱۰۰ هزار تومان میتونیم تقدیم کنیم ( بر روی بستر هارد رید ۱۰ در صورت سوختن هارد تا یک عدد اطلاعات از بین نخواهد رفت )
پورت متصل به سرور :۲ گیگابیت
قیمت ۲ گیگ رم : ۴۰ هزار تومان
میتونیم تقدیم کنیم
™LEO
November 29th, 2015, 01:54
سلام
با اسكن كردن سايت ها(pentest)مشكلي ك نداريد؟
Dos محدود چطور؟منظورم از محدود اينه ك مدت زمان كمي استفاده بشه
novinvps.com
November 30th, 2015, 00:05
سلام
با اسكن كردن سايت ها(pentest)مشكلي ك نداريد؟
dos محدود چطور؟منظورم از محدود اينه ك مدت زمان كمي استفاده بشه
sent from my iphone using tapatalk
سلام
خیر مشکلی نداریم
ولی ddos به علت تاثیر روی کیفیت پورت شبکه ی مشترکین ممکنه بندازه خیر .
hasani.b
December 3rd, 2015, 18:15
سلام
من 1 سرویس میخواستم که هاردش 1 ترا باشه
برا تورنت.و سرعت دانلود و اپلودش تضمینی زیر 80 نره
پورت هم حالا مهم نیست 1 گیگ یا 2 گیگ باشه
فقط زیر سرعتش زیر 80 نره
قیمت رو توی خصوصی برام بفرستید
- - - Updated - - -
دوست عزیز سلام.نتونستم پیام خصوصی براتون ارسال کنم
من از http://feralhosting.com/ سید باکس با پورت 10 گیگ سرویس هلیوم که هزینه هارد 1 ترا 10 پوند میشه دارم استفاده می کنم
تقریبا ماهی 65 تا 70 میشه.سرعت دانلود و اپلود بین 120 تا 180 میرسه..البته برا من تا 80 برسه کافیه...ولی من با پشتیبانیشون مشکل دارم
بنده تا 100 تومن ماهایانه قادر به پرداختم..هیچ استفاده ای هم به جز دانلود و اپلود ندارم
اگه سیدباکس توی سرویساتون اضاف می کردید عالی بود
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام
فقط زیر سرعتش زیر 80 نره
- - - Updated - - -
من از http://feralhosting.com/ سید باکس با پورت 10 گیگ سرویس هلیوم که هزینه هارد 1 ترا 10 پوند میشه دارم استفاده می کنم
تقریبا ماهی 65 تا 70 میشه.سرعت دانلود و اپلود بین 120 تا 180 میرسه..البته برا من تا 80 برسه کافیه...ولی من با پشتیبانیشون مشکل دارم
بنده تا 100 تومن ماهایانه قادر به پرداختم..هیچ استفاده ای هم به جز دانلود و اپلود ندارم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
novinvps.com
December 4th, 2015, 00:32
سلام
فقط زیر سرعتش زیر 80 نره
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام
ما سرویس های ۱۰ گیگابیتی و هم سیدباکس هم داریم ولی متاسفانه با این قیمت نمیتونیم تقدیمتون کنیم
بر روی سرویس های ۱۰ گیگابیتی چرا که در صورتی که انتظار ۱۰ گیگابیت داشته باشید باید درایوتون SSD باشه
و درایو SSD ۱ ترابایت به تنهایی بسیار سنگین هست
هزینه ی آن و اگر SATA تقدیمتون بشه روی پورت ۱۰ گیگابیت درست نیست.
هزینه ی بسیار سنگینی برای تجهیزات و زیرساخت پورت ۱۰ گیگابیت پرداخت شده که اغلب مشترکین شرکتی و سیدباکسینگ ما روش هستند .
در صورتی که پورت ۱ گیگابیت پرسرعت که اسکرین شات در تاپیک قرارداده شده بخواید میتونم تقدیم کنم تضمین ما کیفیت سرویس هست و همیشه سعی کردیم پورت سرور در ایده ال ترین حالت باشه
در اسکرین شات زیر نمونه عکس سرعت دانلود پورت متصل به این سرور ۱۰ گیگابیتی در حال نمایش هستیم:
همینطور که در گراف های بالا مشاهده میکنید در طول ۲۴ ساعت مشترکین عزیز روی این سرور فقط : ۲۶ ترابایت مصرف نموده اند که در حال بیشتر شدن هم است.
و به صورت لحظه ای در حال استفاده از سرعت ۲ تا ۶ گیگابیت بر ثانیه هستند.
lois
December 6th, 2015, 13:21
سلام
سرورای هلند با پورت 10 امکان تست هست؟
تخفیف هم میدین؟
novinvps.com
December 9th, 2015, 16:30
سلام
سرورای هلند با پورت 10 امکان تست هست؟
تخفیف هم میدین؟
سلام
سرویس های پورت ۱۰ گیگ هلند گنجایش آن تکمیل هست .
در حال حاضر از پورت ۲ گیگابیت ( که موجودی آن کم هست )و ۱گیگابیت اختصاصی میتونیم تقدیم کنیم
20shop
December 18th, 2015, 23:36
میشه تست برا من بفرستید رم 4گیگ می خواهم
novinvps.com
December 19th, 2015, 22:32
سلام
متاسفانه طی ۴۸ الی ۷۲ ساعت اخیر سایت به شدت زیر حملات دیداس بوده و از این بابت عذر خواهی میکنیم و برای جلوگیری از هرگونه افت کیفیت سرویس مشترکین مجبور به انتقال وب سایت و جداسازی به سرور اختصاصی مجزا شدیم که تاثیری روی کیفیت مشترکین نداشته باشند که موفق شدیم حملات رو دفع کنیم
در حال حاضر سایت در دسترس می باشد و طی این مدت اخیر هیچ یک از سرورها از دسترس خارج نشده بوده اند.
لازم به ذکره تلفن پشتیبانی هم دردسترس هست و بنده طی استعلامی که دوستان پشتیبانی میگرفتم وضعیت وب سایت برای من در دسترس بوده است.
menalgeya
December 19th, 2015, 22:38
با سلام
من یه سرور مجازی با رم 4 و هارد 500 گیگ نیاز دارم
ممنون میشم برآورد قیمت نمایید
جهت سرور دانلود یک سایت موزیک مجاز
novinvps.com
December 19th, 2015, 23:30
با سلام
من یه سرور مجازی با رم 4 و هارد 500 گیگ نیاز دارم
ممنون میشم برآورد قیمت نمایید
جهت سرور دانلود یک سایت موزیک مجاز
سلام
با ماهی ۸۰ تومان میتونیم درخدمتتون باشیم همراه با ۴ هسته پردازش و ۴ گیگ رم اختصاصی
با بهترین کیفیت
cherokee
December 20th, 2015, 11:08
سلام
با ماهی ۸۰ تومان میتونیم درخدمتتون باشیم همراه با ۴ هسته پردازش و ۴ گیگ رم اختصاصی
با بهترین کیفیت
رم ۲ و ۲ هسته و هارد ۵۰۰ چقدر؟
جهت بک آپ نیاز است!
iran-online
December 20th, 2015, 11:41
سلام
دوست عزیز یه تست در اختیار بنده قرار بدید
ممنونم
novinvps.com
December 20th, 2015, 14:15
رم ۲ و ۲ هسته و هارد ۵۰۰ چقدر؟
جهت بک آپ نیاز است!
سلام
میتونیم با ماهی ۵۵ تومان تقدیم کنیم
از هلند و آلمان
سلام
دوست عزیز یه تست در اختیار بنده قرار بدید
ممنونم
سلام خدمت شما
ادرس ایمیلتون ارسال بفرمایید
mmxi7
December 20th, 2015, 15:02
من ارشون سرویس دارم و راضیم
iran-online
December 20th, 2015, 17:25
سلام
میتونیم با ماهی ۵۵ تومان تقدیم کنیم
از هلند و آلمان
سلام خدمت شما
ادرس ایمیلتون ارسال بفرمایید
سلام
خدمت شما : ایمیل (http://omidalimoradi@yahoo.com)
hami5673
December 20th, 2015, 19:36
سلام سرویس تست از هلند میخام
hami5673@gmail.com
ممنون
aking
December 20th, 2015, 21:21
لاینسس دایرکت ادمین رایگان ارائه میشود ؟
novinvps.com
December 25th, 2015, 17:26
من ارشون سرویس دارم و راضیم
ممنون نظر لطفتونه
لاینسس دایرکت ادمین رایگان ارائه میشود ؟
بستگی به پکیج انتخابی شما داره
سلام
hami5673@gmail.com
ممنون
با عرض پوزش گنجایش سرورهای هلند تکمیل شده است انشالله از امروز خوشبینیم سرور جدید که برسد بتونیم در خدمتتون باشیم و تست حتما براتون ارسال خواهم نمود
- - - Updated - - -
سلام
سلام
به اطلاع می رسانیم سرور جدید تهیه گردید و اماده سرویس دهی می باشد
اکانت تست خدمت شما ارسال شد
برای دیگر دوستانم که درخواست دادند بعد از تست یک به یک ارسال خواهیم نمود
از همین ابتدای کار ۲۱٪ سرور پر شده است و سفارش تمامی مشترکینی که پیش سفارش داده بودند تقدیم شد
peyman24x
December 25th, 2015, 19:12
یک اکانت تست هم اگه میشه برای من ایجاد کنید با تشکر
peyman24x@gmail.com
novinvps.com
December 26th, 2015, 16:37
hami5673@gmail.com
ممنون
ارسال شد
یک اکانت تست هم اگه میشه برای من ایجاد کنید با تشکر
peyman24x@gmail.com
خدمتتون ارسال شد .
به اطلاع دوستان عزیز می رسانیم گنجایش سرور جدید ۵۰٪پر شده است دوستانی که نیاز به سرویس فوق دارند حتما سریعتر سفارششون ثبت کنند . تا نیاز به رزرور سرویس فوق در اینده تا زمانی که سرور جدید تهیه گردد نباشند.
3hdvd
December 29th, 2015, 18:22
سلام
تست از سرور هلند میخواستم
3htools@gmail.com
ممنون
novinvps.com
December 30th, 2015, 10:45
سلام
تست از سرور هلند میخواستم
3htools@gmail.com
ممنون
سلام
تست خدمتتون ارسال شد
به اطلاع می رسانیم گنجایش سرور این افر در حال پر شدن می باشد به زودی افر بسته خواهد شد
همینطور که در گزارشات اخیر مشاهده فرمودید تیم نوین وی پی اس با تکیه بر تجربه ی خود برای حفظ کیفیت مشترکین بالانس رو رعایت میکنیم که بهترین پایداری و کیفیت مشترکین ما داشته باشند
http://up.vbiran.ir/uploads/289171451460696948_last.jpg
drcom
December 30th, 2015, 11:05
یک سرور ویندوز 2008 خریداری شد
منتظر پاسخ تیکت هستم تا در صورت وجود سرور دوم را نیز خرید کنم با تشکر
abbas06
December 30th, 2015, 12:56
سلام
امکان انتقال رایگان وی پی اس هم مقدور هست ؟
لطفا اطلاعات لازم رو واسم بازگو کنید در مورد انتقال
با تشکر
3hdvd
December 30th, 2015, 21:06
سلام
تست خدمتتون ارسال شد
به اطلاع می رسانیم گنجایش سرور این افر در حال پر شدن می باشد به زودی افر بسته خواهد شد
همینطور که در گزارشات اخیر مشاهده فرمودید تیم نوین وی پی اس با تکیه بر تجربه ی خود برای حفظ کیفیت مشترکین بالانس رو رعایت میکنیم که بهترین پایداری و کیفیت مشترکین ما داشته باشند
http://up.vbiran.ir/uploads/289171451460696948_last.jpg
ممنون دوست گرامی
در این سرویس تست , امکان استفاده از کنترل پنل سایت هم هست؟
از اونجاکه برای کارم میخواستم تست کامل بگیرم که چنانچه مناسب نبود, هنگام خرید پلن مناسبتر انتخاب کنم.
من از طریق کنترل پنل, ویندوز را به 2003 تغییر دادم و پسوردش را عوض کردم
اما متاسفانه در صفحه ولکام به پسورد و یوزر گیر میده و امکان وارد شدن نیست!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
novinvps.com
December 30th, 2015, 23:48
یک سرور ویندوز 2008 خریداری شد
منتظر پاسخ تیکت هستم تا در صورت وجود سرور دوم را نیز خرید کنم با تشکر
سلام
اگر تیکت زدید همکاران راهنماییتون خواهند کرد
سلام
امکان انتقال رایگان وی پی اس هم مقدور هست ؟
لطفا اطلاعات لازم رو واسم بازگو کنید در مورد انتقال
با تشکر
سلام خدمت شما
سیستم عامل سرور حال حاضرتون با کنترل پنلش چه چیزی هست؟
ممنون دوست گرامی
در این سرویس تست , امکان استفاده از کنترل پنل سایت هم هست؟
از اونجاکه برای کارم میخواستم تست کامل بگیرم که چنانچه مناسب نبود, هنگام خرید پلن مناسبتر انتخاب کنم.
من از طریق کنترل پنل, ویندوز را به 2003 تغییر دادم و پسوردش را عوض کردم
اما متاسفانه در صفحه ولکام به پسورد و یوزر گیر میده و امکان وارد شدن نیست!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام خدمت شما
در طول مدت تست شما میتوانید هرسیستم عاملی که نیاز دارید رو نصب بفرمایید
ویندوز سرور ۲۰۰۳ فقط با توجه به قدیمی بودن آن در صورتی که رمز عبور رو تغییر داده باشید یا تعیین کرده باشید باید حتما از طریق vnc یکبار وارد شوید سپس رمز عبور شما اعمال خواهد شد
3hdvd
December 31st, 2015, 00:03
سلام خدمت شما
در طول مدت تست شما میتوانید هرسیستم عاملی که نیاز دارید رو نصب بفرمایید
ویندوز سرور ۲۰۰۳ فقط با توجه به قدیمی بودن آن در صورتی که رمز عبور رو تغییر داده باشید یا تعیین کرده باشید باید حتما از طریق vnc یکبار وارد شوید سپس رمز عبور شما اعمال خواهد شد
خیلی ممنون.
جناب ببخشید, آیا امکانش هست که همین سرویس را برای 5 یا 7 روز برای بنده محاسبه بفرمایید تا پرداخت کنم؟
حقیقیتش اینه که من در روز فرصت استفاده(تست ندارم) و از اونجایی که به یک vps خوب برای حداقل 5 یا 6 نیاز نیاز دارم, میخوام قبلش بطور کامل بتونم تست بزنم و مطمئن بشم.
ممنون
novinvps.com
January 1st, 2016, 17:47
خیلی ممنون.
جناب ببخشید, آیا امکانش هست که همین سرویس را برای 5 یا 7 روز برای بنده محاسبه بفرمایید تا پرداخت کنم؟
حقیقیتش اینه که من در روز فرصت استفاده(تست ندارم) و از اونجایی که به یک vps خوب برای حداقل 5 یا 6 نیاز نیاز دارم, میخوام قبلش بطور کامل بتونم تست بزنم و مطمئن بشم.
ممنون
سلام
خواهش میکنم
متاسفانه باتوجه به درخواست تست که ارسال میکنند مدت زمان زیادی نمیتوتیم به مدت چند روز در اختیار قرار دهیم
shyton021
January 1st, 2016, 21:00
سلام،
یک عدد VPS تست با سیستم عامل Windows Server 2012 R2 اگر امکان داره برای بنده هم ارسال کنید
3hdvd
January 1st, 2016, 21:08
ممنون از شما و ارائه سرویس بسیار عالی شما (دقیقا مشابه توضیحات)
در هفته گذشته از چند شرکت درخواست تست دادم که 5 تای اونها اوکی کردن( بماند که بعضی ها اصلا حال پاسخگویی تیکت یا تلگرام یا یاهو را نداشتن)
اما از لحاظ کیفیت, پایداری و مخصوصا سرعت دانلود و آپلود واقعا برای "نوین وی پی اس" عالی بود
هم از لحاظ پشتیبانی و رسیدگی به مشکلات (حتی سرویس تست) عالی عمل کردن
واقعا جا داره از مدیریت و سایر همکاران این شرکت تشکر ویژه بعمل بیاد.
ایکاش مدیران انجمن امکان معرفی سرویس های بی کیفیت یا خلاف ادعای اون تعداد از کسانیکه با تبلیغات بی جهت فقط باعث گمراهی کاربرا میشن را مهیا میکرد تا فضای اعتماد برای استفاده از اینگونه خدمات بهتر و صادقانه تر انجام میشد.
novinvps.com
January 2nd, 2016, 12:43
سلام،
یک عدد VPS تست با سیستم عامل Windows Server 2012 R2 اگر امکان داره برای بنده هم ارسال کنید
سلام
ادرس ایمیلتون ارسال بفرمایید خدمتتون ارسال گردد
ممنون از شما و ارائه سرویس بسیار عالی شما (دقیقا مشابه توضیحات)
در هفته گذشته از چند شرکت درخواست تست دادم که 5 تای اونها اوکی کردن( بماند که بعضی ها اصلا حال پاسخگویی تیکت یا تلگرام یا یاهو را نداشتن)
اما از لحاظ کیفیت, پایداری و مخصوصا سرعت دانلود و آپلود واقعا برای "نوین وی پی اس" عالی بود
هم از لحاظ پشتیبانی و رسیدگی به مشکلات (حتی سرویس تست) عالی عمل کردن
واقعا جا داره از مدیریت و سایر همکاران این شرکت تشکر ویژه بعمل بیاد.
ایکاش مدیران انجمن امکان معرفی سرویس های بی کیفیت یا خلاف ادعای اون تعداد از کسانیکه با تبلیغات بی جهت فقط باعث گمراهی کاربرا میشن را مهیا میکرد تا فضای اعتماد برای استفاده از اینگونه خدمات بهتر و صادقانه تر انجام میشد.
سلام
طی این ۵-۶ سال اخیر به دیگر مشترکینمونم همیشه گفتیم و اعلام کردیم که به مقوله ی کیفیت بسیار تا بسیار حساس هستیم هیچ دوست نداریم برندمون رو خراب کنیم هیچ وقت کیفیت فدای قیمت نخواهیم کرد .
و همینجا هم اعلام میکنم در صورتی که مشترک ما ااین پیام رو مشاهده میکنه و مشکل کیفی دارند درنگ نکنند و فورا با بخش پشتیبانی تماس بگیرند و مشکل کیفیتشون رو مطرح کنند .
با تشکر از فید بکتون
DeluxePC
January 4th, 2016, 19:22
اکانت تستی 1 روزه میخوام. من کارم انکود هست و به شدت سرعت پردازنده برام مهم هست.
novinvps.com
January 5th, 2016, 10:22
اکانت تستی 1 روزه میخوام. من کارم انکود هست و به شدت سرعت پردازنده برام مهم هست.
سلام
از کدام پکیج تست نیاز دارید؟
+
ادرس ایمیلتون ارسال کنید
DeluxePC
January 5th, 2016, 12:17
من تا 30 تومن میتونم هزینه کنم. اینم امکانات مد نظرم هست:
سروری که داشتم همین موارد رو داشت و اتفاقا بسیار هم با ما راه میومدند و مشکلی باهاشون نداشتیم ولی بخاطر اینکه به شدت سرمون شلوغه باید حتما یک سرور تهیه کنیم و کارامون رو انجام بدیم:
انکود زیاد انجام میشه و موقع انکود نباید سرعت هارد و دانلود و آپلود کم بشه که خللی در کارمون پیش بیاد.
همچنین ویندوز سرور 2008 r2 و 64 بیتی میخوام.
اکانت تست یک روزه یا حتی تا 1 بامداد امشب رو برای ما بفرستید درصورت رضایت ان شاء الله کارمون رو شروع میکنیم با شما.
novinvps.com
January 16th, 2016, 23:09
من تا 30 تومن میتونم هزینه کنم. اینم امکانات مد نظرم هست:
سروری که داشتم همین موارد رو داشت و اتفاقا بسیار هم با ما راه میومدند و مشکلی باهاشون نداشتیم ولی بخاطر اینکه به شدت سرمون شلوغه باید حتما یک سرور تهیه کنیم و کارامون رو انجام بدیم:
انکود زیاد انجام میشه و موقع انکود نباید سرعت هارد و دانلود و آپلود کم بشه که خللی در کارمون پیش بیاد.
همچنین ویندوز سرور 2008 r2 و 64 بیتی میخوام.
اکانت تست یک روزه یا حتی تا 1 بامداد امشب رو برای ما بفرستید درصورت رضایت ان شاء الله کارمون رو شروع میکنیم با شما.
سلام
متاسفانه مقدار بودجه ای در نظر گرفته اید نمیتویم با این قیمت رم ۴ گیگ و ۴ هسته ی بالای ۳ گیگاهرتز تقدیمتون کنیم
ولی با این قیمت میتونم ۳ گیگاهرتز پردازشگر تقدیمتون کنم با رم ۱ گیگ قبلش هم تست خدمتتون ارسال میکنم که اگر راضی بودید خرید کنید
فعالیت ما بر اساس منابع اختصاصی هست و هیچ دوست نداریم سرویسی تقدیم شما مشترک عزیز کنیم که بعدا باعث دلخوری و ناراحتی شما بشه
و حتی پولی که پرداخت کرده باشید حرموممون بشه.
- - - Updated - - -
سلام و خسته نباشید
به اطلاع می رسانیم گنجایش سرور جدید تقریبا ۴ روز پیش تکمیل شد به وضعیته:
همینطور که در اسکرین شات های سرورهای قبل خدمتتون ارسال کردیم تیم نوین وی پی اس برای حفظ کیفیت مشترکین روی هر سرور هیچ وقت به صورت ۱۰۰٪سرور را پر نخواهد کرد و مقدار زیادی از پردازشگر + رم سرور مرکزی را آزاد خواهد گذاشت و در این کار تلاش شده که بالانس هم رعایت و حفظ کنیم تا مشترکین حداکثر کیفیت را تجربه کنند.
سفارشات جدید روی سرورهای فعلی ایجاد نخواهند شد و به زودی سرور جدید بعد از تست سخت افزاری انشالله امروز تهیه خواهد گردید و در همین تاپیک خدمتتون اعلام خواهد شد
دوستانی که نیاز به پیش خرید دارند به بنده اعلام کنند براشون امروز حتما تقدیم خواهد شد
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام
سرور جدید حاضر شد
دوستانی که پیش خرید کردند امروز تقدیمتون شد اگه کسی هنوز تحویل نگرفته حتما اعلام کنه
- - - Updated - - -
من سرور دانلود شخصی نیاز دارم. به نظر شما رم 1 مناسبه (سرور 2008) ؟ در ضمن محدودیت بودجه دارم
تو قسمت تکمیل سفارش قیمت به جای 20000 25000 قید شده ؟
برای امشب سرور احتیاج دارم خواهشا سریعتر جواب بدید
سلام و خسته نباشید
بله پکیج استاندارد برای کار انتخاب کردید
قیمت ۲۰ هزار تومان هست
تحویل آنی پس از پرداخت
S@man
January 17th, 2016, 16:00
منتظر کانفیگ هستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
novinvps.com
January 17th, 2016, 17:13
سلام و خسته نباشید
در صورتی که از مشترکین ما هستید
درخواست کانفیگ مورد نظر خودتون به بخش پشتیبانی تیکت بفرمایید و یا اگر بسیاری فوری هست با شماره تلفن ۰۹۱۹۹۵۵۶۲۴۵ تماس بفرمایید خدمتتون انجام خواهد شد
با تشکر
novinvps.com
January 25th, 2016, 20:48
با سلام و خسته نباشید
به اطلاع می رسانیم گنجایش سرور جدیدی که تهیه کرده بودیم در حال تکمیل شدن است و فقط ۲-۳ سرویس دیگر پذیرفته خواهد شد و بقیه سفارشات روی سرور جدیدی ایجاد خواهد شد
همچنین توجه شمارو به اپ تایم یکی از سرورهامون جلب میکنم با اپ تایمی حدود : 452 روز !
و همچنین وضعیت لود سرور میزبانی فوق که نشانگر بهینه سازی و در بهترین شرایط بالانس ممکن قرار دارد
تیم نوین وی پی اس با ۶ سال سابقه با نازلترین قیمت و بهترین کیفیت ممکن در خدمت شماست
رم 1 گیگ
سی پی یو 2 کور
هارد : 250
مصرفم فوق العاده کم
آفر لطف کنید
immox
January 26th, 2016, 09:25
تست دریافت و در ادامه یک سرویس خریداری شد .
کیفیت و پشتیبانی مطلوب بود .
novinvps.com
January 26th, 2016, 15:03
با سلام
رم 1 گیگ
سی پی یو 2 کور
هارد : 250
مصرفم فوق العاده کم
آفر لطف کنید
سلام
از کدام لوکیشن مد نظرتون هست؟
تست دریافت و در ادامه یک سرویس خریداری شد .
کیفیت و پشتیبانی مطلوب بود .
تشکر همیشه تلاش میکنیم سرویس بسیار خوبی تقدیم مشترکین کنیم
Sιηgℓє
January 28th, 2016, 01:09
سلام و خسته نباشید
بله مشکلی نیست بابت تورنت حتی برای سید/ لیچ های عمومی . ادرس ایمیلتون ارسال فرمایید خدمتتون تست ارسال گردد.
دوستانی که از لوکیشن های مختلف نیاز به تست دارند در همین تاپیک اعلام کنند تست ارسال خواهد شد
بنده قبلا درخواست کردم ولی موجود نبود برای تست. الان موجود هستش برام ارسال کنید
ممنون (هلند میخواستم. لیزوب باشه چ بهتر. ولی فرقی نداره)
novinvps.com
February 3rd, 2016, 21:50
بنده قبلا درخواست کردم ولی موجود نبود برای تست. الان موجود هستش برام ارسال کنید
ممنون (هلند میخواستم. لیزوب باشه چ بهتر. ولی فرقی نداره)
سلام مجدد
بله در حال پر بودن گنجایش هستیم و به زودی این افر هم بسته خواهد شد تا زمانی که سرور جدید تهیه گردد
ادرس ایمیلتون ارسال کنید
لازم به ذکر است نماد دوم سایت هم از ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی هم دریافت شد
- - - Updated - - -
سلام و خسته نباشید
به اطلاع میرسانیم سرور جدیدی که تهیه گردیده بود گنجایش آن تکمیل شد
و سرور جدیدی تهیه گردید که در حال تکمیل شدن می باشد طی این مدت که فرصت نشد خدمتتون اطلاع رسانی کنیم
از تمامی مشترکین عزیزی که مارو حمایت میکنند تشکر میکنیم انشالله در تلاشیم که بالاترین کیفیت رو تقدیم مشترکین عزیز خود انجام بدیم
گنجایش سرور جدید هم تکمیل گردید و همینطور که پیشتر اسکرین شات هایی ارسال کردیم مبنی بر رعایت بالانس منابع سرورهامون برای حفظ و کیفیت پایداری مشترکینی که به ما اعتماد کردند سرور جدید هم به وضعیت:
لازم به ذکره در مرحله ی تکمیل گنجایش قرار داریم بدین معنی که مشترکینی که قصد سفارش دارند به تعداد محدود میتوانند سفارشاتشونو ثبت کنند
در صورت پر بودن گنجایش سفارشات در سایت بسته خواهد شد و در انجمن اطلاع رسانی خواهیم کردد
انشالله به زودی خدمات و کارهای بسیار جدیدی رونمایی خواهد شد که فعلا در دست بررسی و توسعه می باشد.
w.h.t
February 3rd, 2016, 22:40
سلام همکار گرامی
سرور لینوکس (ترجیحا سنت او اس) برای تست احتیاج داریم ممنون میشم اطلاعات رو بفرستید
همچنین احتمالا احتیاج به 1 ترا هارد خواهیم داشت.قیمت؟
بروزباشید
m.kalian
February 4th, 2016, 01:37
سلام دوست عزیز اگر امکانش هست زحمت یک 2008 vps windows تست را هم یرای من بکشید مرسی
و یک سوال دیگه میشه پرداخت به دلار باشه؟
novinvps.com
February 4th, 2016, 12:53
سلام همکار گرامی
سرور لینوکس (ترجیحا سنت او اس) برای تست احتیاج داریم ممنون میشم اطلاعات رو بفرستید
همچنین احتمالا احتیاج به 1 ترا هارد خواهیم داشت.قیمت؟
بروزباشید
سلام و خسته نباشید
خدمت شما همکار گرامی
مشکلی بابت تست نیست فقط با توجه به پر بودن ۹۵٪ گنجایش سرورهای موجود حال حاضر در این تاپیک متاسفانه این مقدار هارد روی این سرورها نمیتونیم ۱ ترابایت تقدیمتون کنیم اما روی دیگر مجازی ساز از همین لوکیشن میتونیم ۱ ترابایت هارد تقدیم کنیم با قیمت ۹۰ هزار تومان
سلام دوست عزیز اگر امکانش هست زحمت یک 2008 vps windows تست را هم یرای من بکشید مرسی
و یک سوال دیگه میشه پرداخت به دلار باشه؟
سلام خدمت شما
مشکلی بابت تست نیست ادرس ایملتون ارسال بفرمایید
در حال حاضر پرداخت ما به صورت ریالی می باشد
mashiat
February 7th, 2016, 03:04
سلام دوست عزیز
من یک سرور ویندوز میخوام 2008 فایرفاکس هم روش نصب باشه آماده باشه با ریموت دسکتاپ وصل بشم
هدفم و استفاده هم از این سرور فقط اینه که فایرفاکس بازدید اتوماتیک انجام بده از یک سایتی
نه دانلود احتیاج دارم نه وب سرور نه دبتابیس نه هیچی
اگر سرور 20 تومانی شما انجام میده من میخوام
لطفا یک تست 24 ساعته به من بدید ببینم کارم راه میفته یا نه
مرسی
eMo
February 7th, 2016, 13:16
سلام بنده از مشتریان قدیمی این شرکت هستم،کیفیت سرور هاشون فوق العاده بود
جدیدا از ایشون سرور نخریدم ولی مطمئنم بازم کیفیت کارشون بهترین در نوع خودش هست
بنده یک درخواستی داشتم
میشه از هرکدوم از لوکیشن هایی که موجود دارین یک عدد آی پی برای بنده برای تست پینگ ارسال کنید تا ببینم کدوم لوکیشن با اینترنت بنده پینگ بهتری داره؟
novinvps.com
February 7th, 2016, 17:57
سلام دوست عزیز
من یک سرور ویندوز میخوام 2008 فایرفاکس هم روش نصب باشه آماده باشه با ریموت دسکتاپ وصل بشم
هدفم و استفاده هم از این سرور فقط اینه که فایرفاکس بازدید اتوماتیک انجام بده از یک سایتی
نه دانلود احتیاج دارم نه وب سرور نه دبتابیس نه هیچی
اگر سرور 20 تومانی شما انجام میده من میخوام
لطفا یک تست 24 ساعته به من بدید ببینم کارم راه میفته یا نه
مرسی
سلام
بله مشکلی نیست
برای کار شما جوابگو خواهد بود
سلام بنده از مشتریان قدیمی این شرکت هستم،کیفیت سرور هاشون فوق العاده بود
جدیدا از ایشون سرور نخریدم ولی مطمئنم بازم کیفیت کارشون بهترین در نوع خودش هست
بنده یک درخواستی داشتم
میشه از هرکدوم از لوکیشن هایی که موجود دارین یک عدد آی پی برای بنده برای تست پینگ ارسال کنید تا ببینم کدوم لوکیشن با اینترنت بنده پینگ بهتری داره؟
سلام و خسته نباشید
ممنون از نظرتون.
خوشحالیم که تجربه ی خوبی با ما داشتید . بنده به شما این اطمینان رو میدیم کیفیت از قبل که در خدمتتون بودیم بالاتر رفته است
ایپی ها خدمتتون پیام خصوصی شد.
فال
February 12th, 2016, 16:56
با سلام
دوستانی در همین بخش برای بعضی پلن ها سی پنل رایگان می دند با لایسنس به گفته ی خودشون
چنین چیزی برای شما مقدور هست ؟
ممنونم
novinvps.com
February 17th, 2016, 18:20
با سلام
دوستانی در همین بخش برای بعضی پلن ها سی پنل رایگان می دند با لایسنس به گفته ی خودشون
چنین چیزی برای شما مقدور هست ؟
ممنونم
سلام
هزینه ی لایسنس سی پنل به تنهایی بالغ بر ۵۰ هزار تومان هست .
هستند برخی که بدین صورت با استفاده از ترفندی لایسنس به مشترکین خود میدن در حالی که قانونی نیست و میتونه مشکل ساز بشه در ادامه ی کار هم از لحاظ امنیتی و هم خسارتی که بهشون/تجارتشون میتونه وارد بشه
و ما هیچ دوست نداریم یک لایسنس غیر قانونی به مشترک خودمون بدیم حتی کرک شده
به اطلاع می رسانیم سرور جدید تهیه و افر مجدد بازگشایی شد در سایت میتونید سفارشاتتون ارسال کنید
satlamerd
February 18th, 2016, 18:43
سلام نسبت به اسپم و دیداس خوردن چقدر حساسه؟
panzer_1982
February 19th, 2016, 03:57
سلام.
رم 2
هارد 50 گیگ
جهت دانلود و اپلود و تورنت
novinvps.com
February 19th, 2016, 12:20
سلام نسبت به اسپم و دیداس خوردن چقدر حساسه؟
سلام و خسته نباشید
ارسال اسپم و ایجاد حملات ddos در تمامی سرویس های ما ممنوع می باشد
سلام.
رم 2
هارد 50 گیگ
جهت دانلود و اپلود و تورنت
سلام و خسته نباشید
میتونیم با ماهی ۴۰ هزار تومان تقدیمتون کنیم
satlamerd
February 19th, 2016, 12:43
سلام و خسته نباشید
ارسال اسپم و ایجاد حملات ddos در تمامی سرویس های ما ممنوع می باشد
سلام و خسته نباشید
میتونیم با ماهی ۴۰ هزار تومان تقدیمتون کنیم
در مورد دیداس منظورم برعکس بود یعنی سروری که خریدیم مورد حمله قرار بگیره
novinvps.com
February 19th, 2016, 12:56
در مورد دیداس منظورم برعکس بود یعنی سروری که خریدیم مورد حمله قرار بگیره
سرویس های حرفه ای هلند ما دارای فایروال سخت افزاری هستند . زمانی حمله ی روی یکی از ایپی های این سرور یعنی مشترکین صورت بگیره و زیر حملات دیداس باشند به صورت موقت تا زمان دفع حملات پشت فایروال قرار میدیم .
البته حملاتی که به صورت sync flood انجام میشه مشکلی بابت مسدود شدن سرویس از سمت ما نخواهد بود و اغلب با تنظیمات نرم افزاری فایروال داخل خود وی پی اس میشه دفعش کرد
novinvps.com
February 27th, 2016, 12:27
سلام
قابلیت های جدیدی برای تمامی مشترکین فعلی و جدید ما فعال شد که به شرح زیر می باشد:
1- از این به بعد مشترکین میتوانند تاریخچه ی میزان مصرف : رم- پردازشگر-پهنای باندشون رو مشاهده کنند
behzad83
February 27th, 2016, 13:29
درود،
میکروتیک هم ارائه میدید؟
novinvps.com
February 27th, 2016, 21:37
درود،
میکروتیک هم ارائه میدید؟
سلام
بله
behzad83
February 27th, 2016, 22:07
سلام
بله
لوکیشن هلند با پورت قوی تر
novinvps.com
February 28th, 2016, 11:31
لوکیشن هلند با پورت قوی تر
سلام مجدد
مشکلی نیست سفارشتون در سایت ثبت کنید
خدمتتون سرویس با کیفیتی تقدیم خواهد شد
saeidz
March 1st, 2016, 11:28
امکان تست هست ؟
novinvps.com
March 1st, 2016, 18:45
امکان تست هست ؟
سلام
بله
ادرس ایمیلتون ارسال کنید تست ارسال میشه
hen
March 1st, 2016, 19:20
سلام
یک آی پی تست از هلند برای پینگ برام بفرستید. اگر از رد استیشن انگلیس هم دارید بفرستید.
روی سرورهای پیشرفتتون دایرکت ادمین رایگان هم میدید؟
emperatoor73
March 1st, 2016, 19:33
سرور تست میتونید ارائه بدید؟
ایمیل : senatoor73@yahoo.com
ashkanvaziri
March 1st, 2016, 20:22
با سلام وخسته نباشید می خواستم سرور هلند بگیرم مشکلی با ارسال ایمیل گروهی با سرور ندارید باتشکر
Hostpolis
March 2nd, 2016, 00:06
ظرفیت پیام های شما تکمیل شده. لطفا پاک کنید.
novinvps.com
March 2nd, 2016, 12:58
سلام
یک آی پی تست از هلند برای پینگ برام بفرستید. اگر از رد استیشن انگلیس هم دارید بفرستید.
روی سرورهای پیشرفتتون دایرکت ادمین رایگان هم میدید؟
سلام
ایپی ها خدمتتون ارسال شد
سرورهای انگلستان ما از دیتاسنتر rapidswitch می باشند
با سلام وخسته نباشید می خواستم سرور هلند بگیرم مشکلی با ارسال ایمیل گروهی با سرور ندارید باتشکر
ظرفیت پیام های شما تکمیل شده. لطفا پاک کنید.
در صورتی که اسپم نشه خیر از نظر ما مشکلی ندارد
8110829
March 3rd, 2016, 11:58
سلام سرور از هلند برای بنده ارسال کنید رم 1 گیگ
email:h6aq@yahoo.com
Sir.DarKNesS
March 3rd, 2016, 17:15
سلام خسته نباشید یک تست میخواستم فقط میخواسم سرعت ریموت رو تست کنم چون همش در حال آپلود هستیم
تست در حد 2 دقیقه هم کافیه فقط اینکه کاتفیگ ها رایگان هستش ؟
novinvps.com
March 3rd, 2016, 18:54
سلام
بنده قصد ارسال تست داشتم که ظاهرا همکارم اعلام کردند خرید رو از ما انجام دادید
از حسن انتخابتون ممنونیم سرویس بسیار خوبی تقدیمتون خواهد شد
چشم امشب براتون ارسال میشه
سلام خسته نباشید یک تست میخواستم فقط میخواسم سرعت ریموت رو تست کنم چون همش در حال آپلود هستیم
تست در حد 2 دقیقه هم کافیه فقط اینکه کاتفیگ ها رایگان هستش ؟
لطفا ادرس ایمیلتون ارسال کنید تقدیم خواهد شد
emperatoor73
March 3rd, 2016, 19:36
سلام
بنده قصد ارسال تست داشتم که ظاهرا همکارم اعلام کردند خرید رو از ما انجام دادید
از حسن انتخابتون ممنونیم سرویس بسیار خوبی تقدیمتون خواهد شد
چشم امشب براتون ارسال میشه
لطفا ادرس ایمیلتون ارسال کنید تقدیم خواهد شد
خیلی ممنون
بله. یک ساعت پیش یک سرور رم 2 با هارد 500 پرداخت شد
باز هم اگر سرور هلند خالی دارید برام ارسال کنید
اگر هم ندارید اشکالی نداره
novinvps.com
March 6th, 2016, 12:33
سلام و خسته نباشید
خدمتتون ارسال شد
خیلی ممنون
بله. یک ساعت پیش یک سرور رم 2 با هارد 500 پرداخت شد
باز هم اگر سرور هلند خالی دارید برام ارسال کنید
اگر هم ندارید اشکالی نداره
سلام مجدد
چشم بعد از اتمام تست ایشون حتما براتون ارسال خواهم کرد
با عرض سلام و احترام.
ما امروز نیاز به پشتیبانی داشتیم نمیتونیم وارد سرورمون بشیم اما متاسفانه قسمت تیکت سایتتون مشکل داره..
وقتی داخل تیکت ارسال رو میزنیم میپره بیرون و میره توی قسمت ایمیل و پسورد که مجدد وارد بشیم.. بیش از 10 بار تست کردیم حتی به جز قسمت پشتیبانی ارتباط با سایر قسمت ها هم به همین شکل بود..
لطفا برسی کنید.
با تشکر.
سلام
با عرض پوزش بابت تاخیر در تست . گنجایش سرورهای ما به علت دریافت سفارشات زیاد تکمیل شده عادت نداریم روی سروری که جا نداره سرور بدیم به مشترک که چیزی جز افت کیفیت براشون نخواهد داشت انشالله تا فردا سرور جدیدی میرسه و فورا تست رو ارسال میکنیم
با عرض سلام و احترام.
ما امروز نیاز به پشتیبانی داشتیم نمیتونیم وارد سرورمون بشیم اما متاسفانه قسمت تیکت سایتتون مشکل داره..
وقتی داخل تیکت ارسال رو میزنیم میپره بیرون و میره توی قسمت ایمیل و پسورد که مجدد وارد بشیم.. بیش از 10 بار تست کردیم حتی به جز قسمت پشتیبانی ارتباط با سایر قسمت ها هم به همین شکل بود..
لطفا برسی کنید.
با تشکر.
سلام
ممنون از اینکه اطلاع دادید این مورد رو پیگیری میکنیم . یکبار کش مرورگرتون پاک کنید و مجددا وارد سایت بشید اگر حل نشد support @novinvps.com ایمیل مستقیم بزنید براتون تیکت باز میشه در بخش پشتیبانی
دوستانی که نیاز به تست دارند در همین تاپیک اعلام کنند تست ارسال خواهد شد از فردا اکانت های تست با سرور جدید تقدیم خواهد شد
hamid53214
March 10th, 2016, 15:47
تست سرعت
http://www.speedtest.net/result/5155818490.png
http://www.speedtest.net/result/5155821258.png
http://www.speedtest.net/result/5155823300.png
novinvps.com
March 15th, 2016, 21:47
تست سرعت
http://www.speedtest.net/result/5155818490.png
http://www.speedtest.net/result/5155821258.png
http://www.speedtest.net/result/5155823300.png
سلام و خسته نباشید
مقدار سرعت دریافتی کاملا وابسته به مقدار منابع ازاد در وی پی اس شما داره اگر مشکل پورت و سرعت دارید حتما به واحد پشتیبانی مطرح کنید
ما به مسائله ی کیفیت بسیار حساس هستیم
اسکرین شات پورت سرور
به دوستانی که قول تست داده بودیم هم هنوز سرور به دست ما نرسیده فورا ارسال خواهیم کرد
دوستانی که نیاز به تست دارند در همین تاپیک اعلام کنند به محض دریافت سرور تست با سرور جدید تقدیم خواهد شد
سلام
سرور جدید با هارد های بسیار با کیفیت WD Enterprise راه اندازی شد
اکانت تست ارسال تقدیم شد
تمامی پیش سفارشات تحویل داده شد و سرور به سرعت در حال پر شدن می باشد دوستانی که قصد تهیه سرویس دارند در صورت نیاز به تست کافیه درخواستشون در همین تاپیک اعلام کنند بنده براشون فورا ارسال خواهم کرد
paris
July 8th, 2016, 16:23
بنده امکان ارسال پیغام خصوصی ندارم محدودیت دارم
تلگرام خودرا میفرستید
paris
July 9th, 2016, 00:50
شما همچنان میکروتیک میفروشید ؟
novinvps.com
July 9th, 2016, 11:24
بنده امکان ارسال پیغام خصوصی ندارم محدودیت دارم
تلگرام خودرا میفرستید
شما همچنان میکروتیک میفروشید ؟
سلام
بله
از چه لوکیشن هایی نیاز دارید؟
mzn928
July 9th, 2016, 15:56
سلام
یه تست ارسال میکنید لطفا؟
mzn928@gmail.com
novinvps.com
July 9th, 2016, 18:36
سلام
یه تست ارسال میکنید لطفا؟
mzn928@gmail.com
سلام
از چه لوکیشنی نیاز دارید برای تست؟
mzn928
July 9th, 2016, 19:45
سلام
از چه لوکیشنی نیاز دارید برای تست؟
این آفری که در این تاپیک گذاشتید دیگه موجود نیست؟اگر که نیست
لوکیشن داخل اروپا باشه کشورش برای من مهم نیست فقط هزینش در همین حدود باشه ماهیانه 20~ تومن باشه که اگر راضی بودم بخرم
novinvps.com
July 9th, 2016, 21:02
این آفری که در این تاپیک گذاشتید دیگه موجود نیست؟اگر که نیست
لوکیشن داخل اروپا باشه کشورش برای من مهم نیست فقط هزینش در همین حدود باشه ماهیانه 20~ تومن باشه که اگر راضی بودم بخرم
سلام
از هلند با ماهی ۲۵ هزار تومان میتونیم تقدیم کنیم
اگر تمایل داشتید اعلام کنید خدمتتون تست ارسال میگردد
mzn928
July 9th, 2016, 21:49
سلام
از هلند با ماهی ۲۵ هزار تومان میتونیم تقدیم کنیم
اگر تمایل داشتید اعلام کنید خدمتتون تست ارسال میگردد
بله لطفا هر چه سریعتر ارسال کنید لطفا
novinvps.com
July 10th, 2016, 11:52
بله لطفا هر چه سریعتر ارسال کنید لطفا
سلام مجدد
در سایت عضو بشید ادرس ایمیلتون از طریق پیغام خصوصی برای بنده ارسال بفرمایید
سفارش خدمتتون ثبت و رایگان تست ارسال خواهد شد و اگر راضی کننده بود سرویس رو پرداخت کنید
mibfa
July 11th, 2016, 01:14
سلام
تست ویندوز لطفا
Mr.Te0
July 11th, 2016, 02:08
با توجه به بند 3-17 از قوانین بخش فروش ، تاپیک بسته شد.
17-3: مدت زمان اعتبار تاپیک های ایجاد شده در این بخش از زمان آغاز ، مدت 90 روز می باشد.در صورت استمرار سرویس فوق و نیاز ، تاپیک جدید ایجاد شود.