PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Remote Reboot

hhhhaaaa
September 22nd, 2010, 15:22
با سلام به دوستان

من یه سرور vps دارم و تنها چیزایی که میدونم اینه که پکیج بسازم و اکانت و آپدیت هم می تونم بکنم نرم افزار ها رو. همین !
با باقی جاهاش فعلا ور نرفتم یه دو ماه هست سرور رو گرفتم.

خوب حالا سرور من چهار روزه دان هست و پشتیبانی جواب درستی نمیده یعنی واسه خودشون رفتن گردش !!
دوست خوبمون Aria گفتن از Remote Reboot استفاده کن یعنی اینم همراه با vps سفارش بده.
می خوام برگشتن بگم که "Remote Reboot" فعال کنن برام البته به نظر من فعاله چون تو سفارش دیدم زده همراه با Remote واسه اون میگم داره !
خوب حالا اصل مطلب :
اول لطف کنید بگید اصلا این Remote Reboot چی هست یعنی کارش چیه ! (از اسمش فک کنم همونی که حدس میزنم درسته)
دوم بگید اگه Remote Reboot فعال کردن چی کار باید بکنم یعنی چجوری باهاش کار کنم و نصب کنم و این چیزا ؟!

ممنون می شم یه راهنمایی کامل بکنید !!

پ.ن : سرچ کردم فقط آفر پیدا میشد که توش نوشته بود همرا با Remote Reboot :دی

:53:

NovinServer
September 22nd, 2010, 15:29
Remote Reboot یک کنترل پنل به شما می دهند که به وسیله اون می توانید سرویس خود را از راه دور Restart کنید .

hhhhaaaa
September 22nd, 2010, 15:38
به پنل whm ربتی نداره؟
جدا از اینه؟

Aria
September 22nd, 2010, 15:39
سلام.

شما گفتید که از XLHost سرور دارید ولی الان میگید که VPS هست !

در حالت VPS باید مشخص کنید که نوع مجازی ساز چیه (دقیق) و آیا کنترل پنل به شما ارائه شده یا نه ؟

معمولاً اگر کنترل پنل VPS به کاربر داده بشه، تمام امکانات جانبی نظیر همین remote reboot درش وجود داره و جای هیچ نگرانی ای نیست و نیازی به پرداخت هزینه اضافه هم وجود نداره.

با تشکر.

hhhhaaaa
September 22nd, 2010, 16:13
سلام.

شما گفتید که از XLHost سرور دارید ولی الان میگید که VPS هست !

در حالت VPS باید مشخص کنید که نوع مجازی ساز چیه (دقیق) و آیا کنترل پنل به شما ارائه شده یا نه ؟

معمولاً اگر کنترل پنل VPS به کاربر داده بشه، تمام امکانات جانبی نظیر همین remote reboot درش وجود داره و جای هیچ نگرانی ای نیست و نیازی به پرداخت هزینه اضافه هم وجود نداره.

با تشکر.

خوب مگه vps سرور نیست ؟!
گفتم سرور نگفتم سرور اختصاصی که !
حالا اگه اشتباه کردم ببخشید .

من الان یه Cpanel WHM دارم فقط
و تو سفارش وی پی اس تمامی امکانات رو درخواست کردم .
سیستم عامل هم لینوکس CentOS 5 هست.

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

خوب حالا به چه نرم افزارهایی رو ویندوز خودم نیازه و چه جوری باید نصب کرد و وصل شد؟
و چه تنضیماتی تو whm باید انجام داد یعنی کجاش رفت چی کار کر ؟
و ....

Nikihost
September 22nd, 2010, 17:01
من الان یه Cpanel WHM دارم فقط
و تو سفارش وی پی اس تمامی امکانات رو درخواست کردم .
سیستم عامل هم لینوکس CentOS 5 هست.

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

خوب حالا به چه نرم افزارهایی رو ویندوز خودم نیازه و چه جوری باید نصب کرد و وصل شد؟
و چه تنضیماتی تو whm باید انجام داد یعنی کجاش رفت چی کار کر ؟
و ....
اکثر مجازی ساز ها پنل تحت وب میدن و نیاز به برنامه ای نیست.اما بعضی مجازی ساز ها نیاز به برنامه دارن که باید نصب کنید تا دسترسی به reboot/stop/shot down داشته باشید
برای ریبوت در whm این مسیر را دنبال کنید Main >> System Reboot >> Graceful Server Reboot

NovinServer
September 22nd, 2010, 17:04
از WHM نمیشود گفت remote reboot
شما باید یک پنل کاملا جداگانه داشته باشید !
مثلا سرورهای ما VMware ESXI 4.1 هست ما به مشتریان نام کاربری و کلمه عبور و لینک دانلود کانسول که یک برنامه هست را می دهیم !
کاربر اون برنامه را دانلود می کند و با نام کاربری و رمزی که در دست دارد سرویس خود را مدیریت می کند ! حال اگر سرویس VDS مشتری دچار نوسان و اختلال شد با ورود به برنامه و کلیک بروی Restart سرویس خود را انی ریستارت میکند !

hhhhaaaa
September 22nd, 2010, 17:20
اکثر مجازی ساز ها پنل تحت وب میدن و نیاز به برنامه ای نیست.اما بعضی مجازی ساز ها نیاز به برنامه دارن که باید نصب کنید تا دسترسی به reboot/stop/shot down داشته باشید
برای ریبوت در whm این مسیر را دنبال کنید main >> system reboot >> graceful server reboot
ممنون
پس این روش زیاد جالب نیست چون وقتی سرور داون باشه دستیابی به whm هم قطعه !

از whm نمیشود گفت remote reboot
شما باید یک پنل کاملا جداگانه داشته باشید !
مثلا سرورهای ما vmware esxi 4.1 هست ما به مشتریان نام کاربری و کلمه عبور و لینک دانلود کانسول که یک برنامه هست را می دهیم !
کاربر اون برنامه را دانلود می کند و با نام کاربری و رمزی که در دست دارد سرویس خود را مدیریت می کند ! حال اگر سرویس vds مشتری دچار نوسان و اختلال شد با ورود به برنامه و کلیک بروی restart سرویس خود را انی ریستارت میکند !

یک سوال اگه سرور دان باشه این پنل باز میشه دیگه؟
بعد اون نرم افزاری که باید نصب کنیم چی هست؟
تو سیستم خودمون. ( ویندوزم 7 هست )

ممنون

NovinServer
September 22nd, 2010, 17:27
ممنون
پس این روش زیاد جالب نیست چون وقتی سرور داون باشه دستیابی به whm هم قطعه !

یک سوال اگه سرور دان باشه این پنل باز میشه دیگه؟
بعد اون نرم افزاری که باید نصب کنیم چی هست؟
تو سیستم خودمون. ( ویندوزم 7 هست )

ممنون

هر مجازی ساز جداست ! همه یک برنامه ندارند ...
سرورهای ما چون VMware ESXI هست کاربران باید VMware vSphere Client را بگیرند !
این برنامه به سرور اصلی متصل است و هیچ کاری به وی پی اس ندارد و هر زمان می توانید به این وصل بشوید حتی موقعی که وی پی اس شما کاملا خاموش است و از طریق VMware vSphere Client دستور ریستارت را برای وی پی اس خود صادر کنید سپس سرور اصلی وی پی اس شما را ریستارت می کند .

Aria
September 22nd, 2010, 17:37
سلام.

ESXi این مشکل رو داره که حتی برای کاربرانی که سرعت اینترنت بالا دارند، برنامه کنسولش حجم خیلی زیادی داره و منطقی نیست.

ولی ESX و Hyper-V در حال حاظر سرویس های مجازی ساز اختصاصی ای هستند که کنترل پنل تحت وب دارند و تنها دلیل استفاده از ESXi مجانی بودنش هست که در ضمینه های حرفه ای کاربرد نداره چون نمیشه کاربر رو مجبور کرد که یک فایل با حجم بیش از 100 مگابایت رو دریافت کنه فقط برای موقعی که مشکل داره!!

در هر حال بحث اینجا چیز دیگری هست و همانطور که عرض کردم تا زمانی که شما *دقیقاً* نوع مجازی ساز رو مشخص نکنید، کسی نمی تونه نظری در مورد روش استفاده از Remote Reboot برنامه به شما بده!

CentOS و cPanel هم موارد داخلی سرور مجازی هست و به مجازی ساز ربطی نداره.

با تشکر.

hhhhaaaa
September 22nd, 2010, 20:32
سلام.

ESXi این مشکل رو داره که حتی برای کاربرانی که سرعت اینترنت بالا دارند، برنامه کنسولش حجم خیلی زیادی داره و منطقی نیست.

ولی ESX و Hyper-V در حال حاظر سرویس های مجازی ساز اختصاصی ای هستند که کنترل پنل تحت وب دارند و تنها دلیل استفاده از ESXi مجانی بودنش هست که در ضمینه های حرفه ای کاربرد نداره چون نمیشه کاربر رو مجبور کرد که یک فایل با حجم بیش از 100 مگابایت رو دریافت کنه فقط برای موقعی که مشکل داره!!

در هر حال بحث اینجا چیز دیگری هست و همانطور که عرض کردم تا زمانی که شما *دقیقاً* نوع مجازی ساز رو مشخص نکنید، کسی نمی تونه نظری در مورد روش استفاده از Remote Reboot برنامه به شما بده!

CentOS و cPanel هم موارد داخلی سرور مجازی هست و به مجازی ساز ربطی نداره.

با تشکر.
ok
پس لطفا تاپیک رو نبندید تا پشتیبانی عالی هاستینگ شاید یکی دو روز دیگه جواب مارو بده و ادامه بحث رو بریم :دی

از همگی ممنون تا اینجا

sasha
October 25th, 2010, 17:23
ok
پس لطفا تاپیک رو نبندید تا پشتیبانی عالی هاستینگ شاید یکی دو روز دیگه جواب مارو بده و ادامه بحث رو بریم :دی

از همگی ممنون تا اینجا

حالا یه سوالی؟؟
نمیشه از یه برنامه ای مثل putty برای ریست کردن سرور استفاده کرد؟ خب میدونم مثلماً میشه!
پس چرا دیگه به این Remote Reboot نیازه؟؟؟

حالا یه جور دیگه بپرسم! یعنی احتمال داره که ما اگه Remote Reboot رو نداشته باشیم، اونوقت نتونیم با putty هم سرور رو ریست کنیم؟؟ آخه من الان دقیقاً یادم نیست که این سرویس رو سرورم هستش یا خیر. :"> و آیا برای سرور جدید بهش نیاز دارم (که هزینه اضافی باید پرداخت کنم ) و یا اینکه بهش نیازی نیست ؟ (البته من سرور رو فقط واسه استفاده شخصی دارم و مجبور نیستم به مشتری بدم)

hhhhaaaa
October 25th, 2010, 17:29
آقا من بدون ریموت ربوت تمام کارای سرورم رو انجام میدم کار سختی هم نیست کار با اس اس اچ ریستارت هم میکنم تازه با همین اس اس اچ ریموت هم نصب کردم و خودم راه انداختم و با ریموت هم حالا میتونم وصل شم....
فقط یه سوال واسم میمونه:
که وقتی سرور داون هست با پوتی ریستارت میشه و با ریموت پورت 1 میشه وصل شد؟ وقتی داون هست...

NovinServer
October 25th, 2010, 18:11
Remote Reboot نیاز است زیرا همه مشکلات شبیه هم نیستند !
برخی مواقع یک مشکل خیلی بد پیش میاد که سرویس شما کلا از دسترس خارج میشود ! اینجاست که Remote Reboot به شما این امکان را میدهد که فورا سرویس را Restart نماید !

sasha
October 25th, 2010, 18:16
Remote Reboot نیاز است زیرا همه مشکلات شبیه هم نیستند !
برخی مواقع یک مشکل خیلی بد پیش میاد که سرویس شما کلا از دسترس خارج میشود ! اینجاست که Remote Reboot به شما این امکان را میدهد که فورا سرویس را Restart نماید !

خب مگه این کار رو با putty نمیتونیم انجام بدیم؟

NovinServer
October 25th, 2010, 18:26
خب مگه این کار رو با putty نمیتونیم انجام بدیم؟
عرض کردم اگر سرویس شما کلا از دسترس خارج بشود دیگر به Putty دسترسی ندارید !
Putty هنگامی به کار میاد که سرویس شما بالاست اما دچار نقص فنی کوچک شده است از این طریق می توانید حلش کنید یا به قول خودتان سرور را باهاش ریست کنید !
اما یک وقت می بینید مثلا سرور زیر حمله شدید هست و Putty هم قادر به اتصال به سرور نیست و کلا دسترسی شما از سرور قطغ میشود ! اینجاست که Remote Reboot به شما کمک میکند !

hhhhaaaa
October 25th, 2010, 18:48
Putty هنگامی به کار میاد که سرویس شما بالاست اما دچار نقص فنی کوچک شده است از این طریق می توانید حلش کنید یا به قول خودتان سرور را باهاش ریست کنید !
اما یک وقت می بینید مثلا سرور زیر حمله شدید هست و Putty هم قادر به اتصال به سرور نیست و کلا دسترسی شما از سرور قطغ میشود ! اینجاست که Remote Reboot به شما کمک میکند !

من با این نرم افزار vncviewer راحت ریموت وصل میشم و با لینوکس کار میکنم...
ریموت همینه یا چندین نرم افزار هست و با هم تفاوت دارن؟
و یکی هم اینکه اگه همون حمله ای که میگید انجام بشه و پوتی کار نکنه این vncviewer کار میکنه؟

sasha
October 25th, 2010, 18:55

شاید نکته ای که فرمودید با در نظر گرفتن یه vps خاص از یه سرور درست باشه (و vps مربوطه با مقدار سخت افزار اختصاص داده شده به اون کاملاً از کار بی اقته (البته دربدترین حالت))، اما فکر نمی کنم ip پنل اصلی سرور دست کسی به جز مدیر خود سرور باشه که بخواد چنین مشکلی براش پیش بیاد ، که حتی نتونه با putty هم به پنل متصل بشه.

mohammadt
November 18th, 2010, 07:42
سلام دوستان.
سرور من ویندوز هست روی Vmware.
جایی که سرور را تهیه کردم از چه راه هایی می تونن پنل تحت وب remote reboot در اختیار ما بزارن؟
ممنونم.

amirizadi
November 18th, 2010, 10:33
مدیر سرور میتونه به شما یک دسترسی برای ریموت ریبوت به وی پی اس خودتون را بده