ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش افزودن کپی رایت به قالب

sabafa
October 16th, 2015, 20:50
سلام
ببخشید دوستان چطور میتونم به قالب وردپرسم کپی رایت اضافه کنم؟
که وقتی حذف کردن کپی رایت رو سایت بالا نیادش؟

hegza
October 16th, 2015, 21:03
سلام
ببخشید دوستان چطور میتونم به قالب وردپرسم کپی رایت اضافه کنم؟
که وقتی حذف کردن کپی رایت رو سایت بالا نیادش؟
این مورد فقط وقتی به کار میاد که شما یا قالب رو کد کنید یا اینگه کد جکوری یا استایل رو از جائی فراخوانی کنید و اونا رو کد کنید و از اون طریق کپی رایت بدین بهش
اما بازهم میشه استایل قالب رو طوری تعریف کرد که فلان لینک نباشه بهم بخوره ولی در کل این باعث گروهی که از کد نویسی اصلا اطلاع ندارند نتونن حذف کنن ولی برای سایرین قابل اجرا نخواهد بود
که باز این بستگی داره قالبتون برای چیه؟
tpl,php,html و یا ... مهم سبکشه برای وردپرس میتونید اونو کد کنید

sabafa
October 16th, 2015, 21:24
فکر کنم استایل رو فراخوانی کنه بهتر باشه!
استایل رو چطور میتونم کد کنمش؟
آموزش جامعی دارین برای این کار؟
قالبم وردپرس هستش، باز هر روشی بهتره
پیشنهاد شما چیه؟!

p30nama
October 16th, 2015, 21:54
میتونید یک فایل css و جاوا رو هاست خودتون لینک بسازید و در قالب فراخوانی کنید

البته بازم میتونه اونو حذف کنه کاربر اگر html/css بلد باشه

SaeedFazlollahzadeh
October 16th, 2015, 22:00
احیانا قالب تون رایگان نیست؟ چه قالب رو به رایگان گرفته باشید و چه جزو قالب های پریمیوم باشه، خودتون باید مسئول مراقبت از هاست و قالب تون باشید. وگرنه حتی این مورد امنیتی رو هم بهش اضافه کنید، کسی که کار بلد باشه، بعد از این که ریپ زد، راحت میتونه قابلیت گذاشته شده رو غیرفعال کنه.
مثل اینه که شما دوچرخه ای رو سوار بشی که برای هر بار باد زدن لاستیک یا تنظیم فرمان و ترمز ها، باید پیش سازنده اش بری و ازش بخوای کار مورد نظر رو انجام بده. و به همین دلیل هم هست که اکثر وب سایت های بزرگ روش های امنیتی برای جلوگیری از ریپ زدن رو میذارن، نه این مورد رو!
و تکرار مکررات: هیچ چیز در این دنیا غیرممکن نیست!

Abolijoon
October 16th, 2015, 23:16
سلام
فراخوانی هست + کد کردن در فانکشن قالب + لود شدن بخشی از قالب از سرور خودی و...
اما هر کار غیر ممکنی ممکن میشود
ایران هست دیگه فرداش برات ریپ میزنن !

sabafa
October 16th, 2015, 23:33
قالب اختصاصی هستش!
منتها میخوام چند نسخه محدود ازش رو بزارم برای فروش!
در عین حال هم میخوام که ازش محافظت بشه و به راحتی ریپ نزنن!

SaeedFazlollahzadeh
October 16th, 2015, 23:40
طبق اطلاعات بنده: قالب سایت روز از نو، خیلی شبیه به قالب رایگان بیتوته هست! که خیلی عجیب هست این مورد.
دوما کمتر سایتی پیدا میشه که قالب ریپ زده شده اش رو به رایگان در سایت ها پیدا کنید و یا به صورت تجاری برای فروش ببینید. پس نگران این مورد نباشید چرا که اگه مورد اول صحت نداشته باشه (که شک دارم)، قالب شما اگه ریپ زده بشه، نهایتش بین سه چهار نفر دست به دست میشه و تمام.
سوما با مولتی یوزر بودن و قانونش آشنایی دارید احیانا؟!
چهارما /تمام/

- - - Updated - - -

اگه قالب اختصاصی هست، پس چرا میخواید برای فروش بذارید؟ طراح قالب از این موضوع با خبر هست؟

sabafa
October 16th, 2015, 23:54
دوست عزیز این قالبی که من میگم برای سامانه پیامک هستش که بنده نمایندگی داشتم !
دیگه ادامش ندادم!
بعدشم طبق قراردادی که با طراح بستم قرار شد کپی رایتی براش نزنه و منم اجازه فروشش رو داشته باشم!
من که از سایتم اسمی نبردم :-|:-|

SaeedFazlollahzadeh
October 16th, 2015, 23:58
تصور کردم قالب سایت موجود در امضاتون رو می فرمایید
ولی خب راه های جلوگیری از ریپ وجود داره که دوستان گفتن و من هم توصیه های خودم رو کردم
موفق باشید