توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایمپورت دیتابیس و ساخت یوزر (فوری)
Sir.DarKNesS
October 16th, 2015, 16:00
سلام دوستان کارم گیره سریع جواب بدید خواهشا تشکر
من روت رو کامل آپلود کردم مونده دیتابیس ها
خوب دیتابیسی که از توی فول بک آپ از هاست قبلی گرفته بودم از قسمت backup wizard دیتابیس رو ریستور کردم و الان توی قسمت دیتابیس نشون میده و همون حجم رو داره اما یوزی نداره باید دستی براش یوزر تعریف کنم ؟
و یک سوال دیگه توی فایل فول بک آپ در پوشه sql دو تا فایل هست با پسوند .sql و .create
این .create چی هست ؟؟
allbert
October 16th, 2015, 16:10
سلام دوست عزیز
باید قبل از ایمپورت یوزر بسازید و مجوز های لازم رو بهش بدید. بعد از طریق phpmyadmin وارد یوزر شده و دیتابیس رو ایمپورت کنید.
Sir.DarKNesS
October 16th, 2015, 16:12
سلام دوست عزیز
باید قبل از ایمپورت یوزر بسازید و مجوز های لازم رو بهش بدید. بعد از طریق phpmyadmin وارد یوزر شده و دیتابیس رو ایمپورت کنید.
آها فقط میخوام ایمپورت کنم باید فایل رو زیپ کنم ؟ یا خالی آپلود کنم ؟
allbert
October 16th, 2015, 16:15
هم خالی (بصورت فایل sql ) میتونید اپلود کنید هم بصورت زیپ - خروجی فرقی نمیکنه
Sir.DarKNesS
October 16th, 2015, 16:32
هم خالی (بصورت فایل sql ) میتونید اپلود کنید هم بصورت زیپ - خروجی فرقی نمیکنه
مرسی من الان همون یوزر قبلی رو با همون پسورد قبلی که توی فایل wp config بود رو ساختم الان توی php my admin هستم باید یوزر رو انتخاب کنم و بعد روش ایمپورت کنم ؟ چون من بوزری نمیبینم یا باید بروی توی my admin و روی ایمپورت کلیک کنم و آپلود کنم ؟
rastindata
October 16th, 2015, 16:33
مرسی من الان همون یوزر قبلی رو با همون پسورد قبلی که توی فایل wp config بود رو ساختم الان توی php my admin هستم باید یوزر رو انتخاب کنم و بعد روش ایمپورت کنم ؟ چون من بوزری نمیبینم یا باید بروی توی my admin و روی ایمپورت کلیک کنم و آپلود کنم ؟
میرید توی PHPMYADMIN دیتابیس مربوطه رو انتخاب میکنید ، سپس روی import کلیک میکنید ...
allbert
October 16th, 2015, 16:34
یوزر ساختید ؟! بله وقتی یوزر ساختید باید برید در phpmyadmin بعد روی یوزر کلیک کرده و به قسمت import برید و ...
Sir.DarKNesS
October 16th, 2015, 18:47
مرسی حل شد اما table پست ها انتقال داده نشده و بقیه شده !!!! قضیه چیه
allbert
October 16th, 2015, 18:54
احتمال این هست که کامل بکاپ نگرفته باشید یا کامل import نکرده باشید.
hegza
October 16th, 2015, 18:57
عجیبه دوستان چرا میگن برید تو یوزر؟
یوزر برای کانکت دیتا بیس هست و برای ایمپورت کردن باید برید در خود دیتابیس اون رو ایمپورت کنید که ظاهرا منظور دوستان هم همین بوده و شما هم مشکلتون حل شده ولی ساتن یوزر فقط و فقط برای اتصال به دیتابیس هست وگرنه با ساخت دیتابیس میتونید ایمپورت رو انجام بدین و هر وقت خواستین این دیتا بیس رو به هر یوزر جدید دیگری که میسازید وصل کنید
Sir.DarKNesS
October 16th, 2015, 18:58
احتمال این هست که کامل بکاپ نگرفته باشید یا کامل import نکرده باشید.
سلام فول بکآپ گرفتم حتی دستی از سیپنل هاست قبلی 3 4 بار اکسپورت کردم به صورت quick ! شایدم مشکل از هاست هست چیزی محدوده که نمیزاره کامل بک آپ گرفته شه از دیتابیس!!!!!
الانم چک کردم wp_user هم ریستور نشده!!!
allbert
October 16th, 2015, 19:04
عجیبه دوستان چرا میگن برید تو یوزر؟
یوزر برای کانکت دیتا بیس هست و برای ایمپورت کردن باید برید در خود دیتابیس اون رو ایمپورت کنید که ظاهرا منظور دوستان هم همین بوده و شما هم مشکلتون حل شده ولی ساتن یوزر فقط و فقط برای اتصال به دیتابیس هست وگرنه با ساخت دیتابیس میتونید ایمپورت رو انجام بدین و هر وقت خواستین این دیتا بیس رو به هر یوزر جدید دیگری که میسازید وصل کنید
ایشون از وازه یوزر استفاده کردند من هم برای اینکه در انجام عملیات گمراه نشوند از واژه یوزر استفاده کردم بجای دیتابیس
- - - Updated - - -
سلام فول بکآپ گرفتم حتی دستی از سیپنل هاست قبلی 3 4 بار اکسپورت کردم به صورت quick ! شایدم مشکل از هاست هست چیزی محدوده که نمیزاره کامل بک آپ گرفته شه از دیتابیس!!!!!
الانم چک کردم wp_user هم ریستور نشده!!!
چرا بکاپ اصلی رو ریستور نمیکنید و دارید بصورت دستی عمل میکنید ؟! شاید بهتر هست که یک Export از طریق phpmyadmin بگیرید و انتقال بدید
Sir.DarKNesS
October 16th, 2015, 19:47
ErrorSQL query:-- -------------------------------------------------------- -- -- Table structure for table `wp_posts` -- CREATE TABLE IF NOT EXISTS `wp_posts` ( `ID` bigint(20) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT, `post_author` bigint(20) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `post_date` datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `post_date_gmt` datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `post_content` longtext COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL, `post_title` text COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL, `post_excerpt` text COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL, `post_status` varchar(20) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL DEFAULT 'publish', `comment_status` varchar(20) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL DEFAULT 'open', `ping_status` varchar(20) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL DEFAULT 'open', `post_password` varchar(20) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL DEFAULT '', `post_name` varchar(200) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL DEFAULT '', `to_ping` text COLLATE utf8mb4[...]MySQL said: http://136.243.7.187:2082/cpsess2215475428/3rdparty/phpMyAdmin/themes/dot.gif (http://136.243.7.187:2082/cpsess2215475428/3rdparty/phpMyAdmin/url.php?url=http%3A%2F%2Fdev.mysql.com%2Fdoc%2Fref man%2F5.5%2Fen%2Ferror-messages-server.html&token=62c87a4caf22f31c874f5537e8d2252c)#1214 - The used table type doesn't support FULLTEXT indexes
- - - Updated - - -
100% نسخه php my admin ها متفاوته!
- - - Updated - - -
کسی راه حلی نداره ! مثل جلبک دارید نگاه میکنید من دارم بال بال میزنم =))
allbert
October 17th, 2015, 00:35
کسی راه حلی نداره ! مثل جلبک دارید نگاه میکنید من دارم بال بال میزنم =))
دوست عزیز بهتر هست از لفظ بهتری استفاده کنید ...
احتمالا mysql هاست قبلی از انجین MyISAM استفاده میکرده و هاست جدید از InnoDB در ورژن قدیمی تر mysql استفاده میکنه شما 2 راه حل دارید. یا به هاستتون بگید mysql رو ارتقا بدند یا engine پایگاه داده رو به MyISAM تغییر بدند.
alborz94
October 17th, 2015, 00:52
سلام
کاربر allbert (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=20784)
درست می گویند. شما مشکل انجین دارید. همچنین در فایل wp-config چک کنید ببینید نوع utf چی هست.
همچنین می تونید دسترسی بدید بررسی کنم.
موفق باشی
Sir.DarKNesS
December 1st, 2015, 11:10
دوست عزیز بهتر هست از لفظ بهتری استفاده کنید ...
احتمالا mysql هاست قبلی از انجین myisam استفاده میکرده و هاست جدید از innodb در ورژن قدیمی تر mysql استفاده میکنه شما 2 راه حل دارید. یا به هاستتون بگید mysql رو ارتقا بدند یا engine پایگاه داده رو به myisam تغییر بدند.
سلام شوخی کردم :دی جدی نگیر! بعد تاپیک رو آوردم بالا تا بگم مشکل از php بود ورژن ها هماهنگی نداشت! با آپدیت ورژن php مشکل برطرف شد