توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور اختصاصی ( eq4 - eq6 - eq8 )
NovinServer
September 22nd, 2010, 12:33
با سلام و احترام ، سرورهای اختصاصی واقع در دیتاسنتر Hetnzer.de المان بدون هزینه Setup Fee با افزودن مالیات به فروش میرسد !
[+] نام بسته سرور اختصاصی : EQ4 Root Dedicated Server
- پردازشگر : Intel® Core™ i7-920 Quad-Core
- حافظه رم : 8GB DDR3 RAM
- تعداد ادرس : 4Dedicated IP Address
- پهنای باند : Unlimited
- کارت شبکه : 1GBit OnBoard connected at 100 MBit
- هارد دیسک : 2x 750 GB SATA-II HDD
- فضای پشتیبانی اختصاصی : 100GB FTP Backup Space
قیمت با پرداخت هزینه راه اندازی :
هزینه راه اندازی : 246,000 تومان ( یکبار )
قیمت ماهیانه : 85,000 تومان
قیمت بدون هزینه راه اندازی :
ماهیانه 125,000 تومان
دو ماهه 240,000 تومان
سه ماهه 360,000 تومان
[+] نام بسته سرور اختصاصی : EQ6 Root Dedicated Server
- حافظه رم : 12GB DDR3 RAM
- هارد دیسک : 2x 1500 GB SATA-II HDD
قیمت ماهیانه : 115,000 تومان
ماهیانه 165,000 تومان
دو ماهه 320,000 تومان
سه ماهه 480,000 تومان
[+] نام بسته سرور اختصاصی : EQ8 Root Dedicated Server
- حافظه رم : 24GB DDR3 RAM
قیمت ماهیانه : 152,000 تومان
ماهیانه 195,000 تومان
دو ماهه 380,000 تومان
سه ماهه 570,000 تومان
[+] نام بسته سرور اختصاصی : EQ10 Root Dedicated Server
- پردازشگر : Intel® Core™ i7-980X Hexa-Core
- هارد دیسک : انتخاب با شماست ! ( Hetzner Online AG: Dedicated Server EQ 10 (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/eq10/) )
قیمت ماهیانه : 185,000 تومان
ماهیانه 225,000 تومان
دو ماهه 440,000 تومان
سه ماهه 650,000 تومان
نکات قابل توجه :
# دارای کنترل پنل کامل سرور از سایت رسمی Hetzner
# تحویل کمتر از یک روز ( 6 الی 24 ساعت بعد از پرداخت )
# نصب مجازی ساز OpenVZ به صورت رایگان
# پورت یک گیگابایت ماهیانه 60,000 تومان میباشد ( 10 ترابایت ترافیک ماهیانه )
# پورت 100Mbit ماهیانه 5 ترابایت میباشد در صورت عبور از این مقدار پورت شما 10Mbit میشود و جهت بازگردانی به حالت اول ( 100mbit ) هر ترابایت ماهیانه 11,000 تومان میباشد .
# برای مجازی ساز VMware ESXI نیاز به کارت شبکه به قیمت 50,000 تومان و هزینه راه اندازی 40,000 تومان برای یکبار دارد .
# در صورت درخواست کاربر قرار داد کتبی با مهر امضا از شرکت گذرگاه جهانی محلات با ثبت 602 ارسال خواهد شد .
# حامی این پروژه ( پرداخت هزینه Setup Fee ) شرکت گذرگاه جهانی میباشد .
# هزینه لیسانس Windows Server 2008 R2 Standard Edition ماهیانه 37,000 تومان و هزینه لیسانس Windows Server 2008 R2 Web Edition ماهیانه 22,000 تومان میباشد .
# هزینه بسته Flexi Pack ماهیانه 22,000 تومان میباشد .
# سرورها در کشور المان واقع در دیتاسنتر هتزنر میباشد که ادرس ان از Hetzner Online AG (http://www.Hetzner.de) قابل مشاهده است .
taghikhani
September 22nd, 2010, 13:04
من سرور eq 8 رو میخوام. ولی خوب اولا به ایرانیها نباید مالیات تعلق بگیره، ثانیا شما بابت برداشت هزینه ستاپ خیلی به قیمت سرور اضافه کردید. حدود 30 یورو
NiceIran.net
September 22nd, 2010, 13:22
اين ها سرور هاي خودتون بودند ديگه درسته؟
چند تا از هر كدوم باقي مونده؟
NovinServer
September 22nd, 2010, 13:51
من سرور eq 8 رو میخوام. ولی خوب اولا به ایرانیها نباید مالیات تعلق بگیره، ثانیا شما بابت برداشت هزینه ستاپ خیلی به قیمت سرور اضافه کردید. حدود 30 یورو
بلی ، پس توقع دارید ما هزینه Setup بدهیم رایگان بدهیم استفاده کنید ؟
خوب نوشتم هزینه مالیات اضافه میشود ! منم کشیدم روش اگر نارحت هستید Setup بدهید بعد میشود ماهیانه 70 تومان !
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
اين ها سرور هاي خودتون بودند ديگه درسته؟
چند تا از هر كدوم باقي مونده؟
هنوز چند تایی مانده است !
خواستید در خدمتیم ! کنترل پنل کامل سرور هم بهتون میدهیم در سایت خود Hetzner و فقط ما Billig شما هستیم و سرور مال ماست شما اجاره میدهد !
taghikhani
September 22nd, 2010, 13:52
بلی ، پس توقع دارید ما هزینه Setup بدهیم رایگان بدهیم استفاده کنید ؟
خوب نوشتم هزینه مالیات اضافه میشود ! منم کشیدم روش اگر نارحت هستید Setup بدهید بعد میشود ماهیانه 70 تومان !
البته میشه 70 یورو.
حالا شما چرا میزنی؟
NovinServer
September 22nd, 2010, 14:07
البته میشه 70 یورو.
حالا شما چرا میزنی؟
بنده پلن اول را مثال زدم !
ما که چیزی نگفتیم خواستم ابهامت برطرف بشود !
چون من بالا نوشتم که :
با سلام و احترام ، سرورهای اختصاصی واقع در دیتاسنتر Hetnzer.de المان بدون هزینه Setup Fee با افزودن مالیات به فروش میرسد !
taghikhani
September 22nd, 2010, 14:11
آقا من شنیدم دادن آی پی به وی پی اس و کلا تنظیمات شبکه رو این دیتاسنتر دردسر داره. یه توضیحی میدید؟
NovinServer
September 22nd, 2010, 14:29
بلی ، Mac هست مانند دیتاسنتر OVH
اما ما برای مشتریان خودمان OpenVZ همراه با HyperVM و یا VMware ESX - ESXI را رایگان می توانیم تنظیم کنیم که راحت بشود !
بعد میشود مانند یک سرور عادی ...
اما برای VMware ESXI موارد زیر نیاز است :
هزینه نصب ESXI 40,000 تومان
هزینه کارت شبکه 50,000 تومان
alireza88
September 22nd, 2010, 14:35
اما ما برای مشتریان خودمان OpenVZ همراه با HyperVM و یا VMware ESX - ESXI را رایگان می توانیم تنظیم کنیم که راحت بشود !
VMware ESX هم رايگان نصب ميكنيد تحويل ميدهيد؟ با همان هزينه كه فرموديد؟
بعد بعد پشتيباني با شماست اگر خدايي نكرده مشكلي پيش اومد؟
هزينه لايسنس ماهيانه ESX رو هم ميفرماييد؟
taghikhani
September 22nd, 2010, 14:52
بعد نصب رو خودمونم میتونیم انجام بدیم؟
کارت شبکه رو بگیریم دیگه آی پی ست کردن راحته؟
vPsPersia.COM
September 22nd, 2010, 14:55
EQ9 چه قدره ؟
این دیتاسنتر هزینه اش رو پایین زده ، اما با هزینه اش رو از Flexi Pack و ... در می آرود !!
NovinServer
September 22nd, 2010, 15:21
VMware ESX هم رايگان نصب ميكنيد تحويل ميدهيد؟ با همان هزينه كه فرموديد؟
بعد بعد پشتيباني با شماست اگر خدايي نكرده مشكلي پيش اومد؟
هزينه لايسنس ماهيانه ESX رو هم ميفرماييد؟
خوشان این هزینه را دریافت می کنند نه ما!
پشتیبانی با ما نیست این سرویس ها Root Server هستند و هیچ Manage ندارد !
ما به شما پنل کامل مدیریت سرور در خود سایت Hetzner.de می دهیم که حتی با اون پنل می توانید انلاین سیستم عامل عوض کنید .
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
بعد نصب رو خودمونم میتونیم انجام بدیم؟
کارت شبکه رو بگیریم دیگه آی پی ست کردن راحته؟
خیر ، ما حتما باید سفارش دهیم تا برای شما کارت شبکه را بگذارند و خودشان هم نصب و تنظیم می کنند !
یعنی کسی که VMware ESXI می خواهد باید هزینه ها زیر را بدهد :
هزینه نصب ESXI 40,000 تومان ( یکبار )
هزینه کارت شبکه 50,000 تومان ( یکبار )
هزینه Fixe Pack ماهیانه 22000 تومان به سرور اضاف می شود !
جهت مشاهده امکانات بیشتر Fixe Pack به ادرس : Hetzner Online AG: Flexi Pack (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/flexipack/) مراحعه کنید .
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
eq9 چه قدره ؟
این دیتاسنتر هزینه اش رو پایین زده ، اما با هزینه اش رو از flexi pack و ... در می آرود !!
eq9 را می توانیم با دریافت 185,000 تومان ماهیانه تقدیم کنیم .
alireza88
September 22nd, 2010, 15:45
یعنی کسی که vmware esxi می خواهد باید هزینه ها زیر را بدهد :
هزینه نصب esxi 40,000 تومان ( یکبار )
هزینه fixe pack ماهیانه 22000 تومان به سرور اضاف می شود !
جهت مشاهده امکانات بیشتر fixe pack به ادرس : Hetzner online ag: Flexi pack مراحعه کنید .
؟
esx ؟
iNicz.Com
September 22nd, 2010, 16:28
به جای دوستتون persianwhois دارید میفروشید !! خودش نتونست شما رو فرستاد :65:
NovinServer
September 22nd, 2010, 16:58
esx ؟
فرقی نمی کند!
Esx یا esxi هر کدام خواستید می توانیم نصب کنیم
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
به جای دوستتون persianwhois دارید میفروشید !! خودش نتونست شما رو فرستاد :65:
کسی بنده را نفرستاده است !
من سالهاست با گذرگاه کار می کنم و کلیه سرویس ها هم مطابق با قرار داد کاملا تضمین شده می گیرم !
NovinServer
September 23rd, 2010, 13:33
از امروز سرورهای جدید به نرخ ابدیت شده به فروش میرسد !
persianwhois
September 24th, 2010, 00:07
تعداد 6 سرور اجاره داده شده و 10 سرور دیگر با این Offer موجود است.
جهت سفارش با Novin Server تماس بگیرید.
NovinServer
September 24th, 2010, 21:15
از 16 سرور فقط 9 سرور دیگر مانده است !
عجله کنید ...
taghikhani
September 24th, 2010, 23:50
لطف می کنید قیمت eq 8 رو با پورت یک گیگ و 60 آی پی برای من محاسبه کنید؟ همراه با کارت شبکه برای نصب esxi و هزینه kvm برای نصب.
لطفا برام پخ کنید.
NovinServer
September 25th, 2010, 00:52
لطف می کنید قیمت eq 8 رو با پورت یک گیگ و 60 آی پی برای من محاسبه کنید؟ همراه با کارت شبکه برای نصب esxi و هزینه kvm برای نصب.
لطفا برام پخ کنید.
اینجا میزنم برای بقیه یک نسخه از کپی ان را نیز برایتان پیغام خصوصی میکنم
هزینه نصب ESXI 40,000 تومان ( یکبار )
62 ایپی اضافه 110,000 تومان ( یکبار )
پورت یک گیگابیت در ثانیه 60,000 تومان ( ماهیانه )
هزینه Fixe Pack ماهیانه 22000 تومان به سرور اضاف می شود !
جهت مشاهده امکانات بیشتر Fixe Pack به ادرس : Hetzner Online AG: Flexi Pack (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/flexipack/) مراحعه کنید .
سرور EQ8 هم به قیمت :
» ماهیانه 185,000 تومان
» دو ماهه 360,000 تومان
» سه ماهه 525,000 تومان
نکته اول : KVM هر روز 2 ساعت رایگان در اختیار مشتریان است .
نکته دوم : کسانی که مایل هستند ایپی اضافه را ماهیانه بپردازند ( بدون هزینه Flexi Pack ) هر ایپی 1 یورو ماهیانه میباشد .
نکته سوم : راه اندازی و تنظیم VMware ESXI که شبکه Mac دارد برای عزیزان رایگان انجام میشود و هیچ دردسری دیگه هم ندارد .
mamali5
September 25th, 2010, 00:54
قيمت هاي خوبي!
بعد واريز جقدر طول ميكشه تا سرور تحويل بدين?
بشتيباني كاملا با شماست?
NovinServer
September 25th, 2010, 01:04
سرویس ها بین 6 الی 24 ساعت تحویل داده خواهد شد .
این سرویس ها Root Server هستند و هیچ خدمات مدیریتی از طرف دیتاسنتر ندارد اما تا حد بالایی ما به شما پشتیبانی مدیریتی رایگان ارائه می دهیم .
MagicVps.Com
September 25th, 2010, 05:25
سرور EQ8 هم به قیمت :
» ماهیانه 185,000 تومان
===========================
دوست عزیز توی سایتش هزینه ماهیانه زده 89 ایرو که اگر بخواهیم 19% مالیات هم اضافه کنیم میشه تقریبا 106 ایرو شما هر ایرو را چند حساب میکنید مگه که شده 185 تومن اگر اشتباه نکنم پرشین وی ایز گفته بود هر ایرو 1480 تومن که میشه 156 تومن که باز با قیمت گفته شده تفاوت داره
این اختلاف قیمت مال چیه ممنون میشم که توضیح بدین چون میخوام یکی از این سرورها بگیرم
NovinServer
September 25th, 2010, 10:02
دوست محترم ؛ شما Setup Fee بده با همون قیمت بگیر !
چرا اینقدر تاپیک به هم میریزی ! قبلا هم یکی سوال کرد عرض کردم Setup Fee بدهید خودتان با قیمت Orginal بگیرید !
PersianWHois گفته است هر یورو 1480 تومان همراه با Setup Fee نه بدون Setup Fee
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
توضیحات کامل در رابطه با نحوه بدون Setup Fee کردن سرویس ها :
دوستان و همکاران عزیز ؛ شرکت و دیتاسنتر معتبر Hetzner.de به هیچ عنوان از Setup Fee خودش نمی گذرد حتی اگر بالای 100 سرور در این دیتاسنتر هم داشته باشید نه نمایندگی می پذیرد نه به شما تخفیف روی Setup Fee می دهد . لذا شرکت گذرگاه جهانی مبلغ 5,000,000 اعتبار خودش را روی این موضوع گذاشته است تا برای عزیزان سرویس را با هزینه خودش تامین کند و درصدی از ان را روی هزینه ماهیانه بکشد تا جبران ان در بلند مدت شود .
پس خواهشا دوباره سوال نکنید که سرور EQ4 چرا 49 یورو هست و به ما می دهید 110,000 تومان
هر کس خواست می تواند 225,000 تومان هزینه راه اندازی دیتاسنتر را پرداخت کند و به همان هزینه ای که در دیتاسنتر هست ماهیانه پرداخت کند .
persianwhois
September 25th, 2010, 11:30
بله، موضوع از این قرار است که شرکت گذرگاه هزینه Setup Fee را خودش پرداخت می کند، نه اینکه Hetzner آنرا حذف کرده باشد.
PoshtibanCo
September 25th, 2010, 11:45
بله، موضوع از این قرار است که شرکت گذرگاه هزینه Setup Fee را خودش پرداخت می کند، نه اینکه Hetzner آنرا حذف کرده باشد.
اقا مسعود سلام.
برادر من قبلا 2 تا سرور از شما داشتم. البته از گیگا آلمان ( اینارو گفتم شاید الکی الکیم که شده هوامو داشته باشید هه. شوخی )
آقا ، یک سرور اختصاصی واسه سایت دانلود ام احتیاج دارم که 30 ترابایت پهنای باند احتیاج هست . مدیریت اش رو هم میخوام بدم دستت انجام بدی برام ! میتونی کمکم کنی ؟ سرور هایی که دادی دسکتاپی هست و گزینه های خوبی هستند و اکثرا میگند که اینجور سرور ها قدرت کافی ندارند. یک توضیحی میدید ؟ سرور هایی که ارائه دادید رو میتونید با مدیریت به من بدید که بتونم دانلود هاستینگم رو بندازم روش ؟
الان یک دونه از نت دایرکت گرفتم که خیلی اذیتیم کرد. سرور Iweb هم دارم واسه بخحش فیلم که ازش راضی ام.ولی پهنای باندش کمه iweb. منتظر ام
MagicVps.Com
September 25th, 2010, 11:47
دوست محترم ؛ شما Setup Fee بده با همون قیمت بگیر !
چرا اینقدر تاپیک به هم میریزی ! قبلا هم یکی سوال کرد عرض کردم Setup Fee بدهید خودتان با قیمت Orginal بگیرید !
PersianWHois گفته است هر یورو 1480 تومان همراه با Setup Fee نه بدون Setup Fee[COLOR="Silver"]
.
اونی که سوال کرده بود گفته بود داخل ایران چون هست مالیات باید کم بشه و کلا سوالش چیز دیگه بود که طبق همون جوابی که دادن من این سوال از شما پرسیدم عزیزم
خودت داری تاپیک خودت بهم میریزی
حرفهای که از دهن خودت هم خارج شده قبول نداری برات بزرگ مینویسم این چیزها را خودم میدونم که قبل هم گفتید ستاپ فی بدین و به همون قیمت بردارید و در جواب یکی دیگه که سول کرده بود توی پیج اول
ولی مگر نه خودتون گفتید که با سلام و احترام ، سرورهای اختصاصی واقع در دیتاسنتر Hetnzer.de المان بدون هزینه Setup Fee با افزودن مالیات به فروش میرسد !
دوست عزیز توی سایتش هزینه ماهیانه زده 89 ایرو که اگر بخواهیم 19% مالیات هم اضافه کنیم میشه تقریبا 106 ایرو شما هر ایرو را چند حساب میکنید
من هم طبق فورمول خودتون که گفتید( بدون ستاپ فی با افزودن مالیات) اعلام کردم قیمت که چقدر میشه و باری چی باز گرونتر هستش
پس منظورتون چی بوده از این حرف که 2 بار هم توی پیجهای قبل این حرف تکرار کردین که الان به من میگید تاپیک بهم نزنم .
خیلی محترمانه از شما سوال کردم قضیه چیه چون شما طبق حرف خودتون هم عمل نکردین ولی ظاهار شما مشکلتون چیز دیگه هست که اینطوری جواب دادین
PoshtibanCo
September 25th, 2010, 12:20
اونی که سوال کرده بود گفته بود داخل ایران چون هست مالیات باید کم بشه و کلا سوالش چیز دیگه بود که طبق همون جوابی که دادن من این سوال از شما پرسیدم عزیزم
حرفهای که از دهن خودت هم خارج شده قبول نداری برات بزرگ مینویسم این چیزها را خودم میدونم که قبل هم گفتید ستاپ فی بدین و به همون قیمت بردارید و در جواب یکی دیگه که سول کرده بود توی پیج اول
ولی مگر نه خودتون گفتید که با سلام و احترام ، سرورهای اختصاصی واقع در دیتاسنتر Hetnzer.de المان بدون هزینه Setup Fee با افزودن مالیات به فروش میرسد !
من هم طبق فورمول خودتون که گفتید( بدون ستاپ فی با افزودن مالیات) اعلام کردم قیمت که چقدر میشه و باری چی باز گرونتر هستش
پس منظورتون چی بوده از این حرف که 2 بار هم توی پیجهای قبل این حرف تکرار کردین که الان به من میگید تاپیک بهم نزنم .
خیلی محترمانه از شما سوال کردم قضیه چیه چون شما طبق حرف خودتون هم عمل نکردین ولی ظاهار شما مشکلتون چیز دیگه هست که اینطوری جواب دادین
آقا جون اینا جنگ و سرو صدا نداره که !
آقا مسعود گل اونجا تو شرکت نشسته . میتونید تماس بگیرید و جوابتون رو بگیرید. دیگه چرا گیر دادید به یک واسطه که اینجوری به طرز بدی برخورد بشه با شما ؟
اکثر کسانی که پرشین هو ایز رو میشناسند میدونند که روال کاری منظمی رو دارند. PersianWhois - (http://www.persianwhois.com) شماره تماس ها ذکر شده. تماس بگیرید و سوالاتتون رو قبل ار خریدتون بپرسید !
NovinServer
September 25th, 2010, 12:35
دوست محترم ، من این موضوع را الان بار چهارم هست توضیح می دهم !
شما اگر تاپیک را کامل بخونی و سوالات کاربران را متوجه می شوید !
بار اول اقای تقی خانی همان اول سوال کرد خدمتشون پاسخ دادیم !
شما هزینه Setup Fee را نمی پردازید در عوض باید مالیاتش را بدهید ...
مالیات یعنی اینکه دیتاسنتر امده این Setup Fee گذاشته که شما بدهی بعد ارزان شود وقتی نمی دهید یعنی قیمت اصلی سرور باید پرداخت کنید که ما نیز کمتر از قیمت اصلی گذاشتیم !
خودتون می دونید که دیتاسنتر Setup Fee میگیره بعد اون قیمت را می دهد اما باز می اید می گویید پرشین هویز گفته 1480 تومان ! یعنی من دارم این وسط به مردم گرون می فروشم دیگه ... ؟ بعد می خواهید ادم عصبانی نشه ؟
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
اقا مسعود سلام.
برادر من قبلا 2 تا سرور از شما داشتم. البته از گیگا آلمان ( اینارو گفتم شاید الکی الکیم که شده هوامو داشته باشید هه. شوخی )
آقا ، یک سرور اختصاصی واسه سایت دانلود ام احتیاج دارم که 30 ترابایت پهنای باند احتیاج هست . مدیریت اش رو هم میخوام بدم دستت انجام بدی برام ! میتونی کمکم کنی ؟ سرور هایی که دادی دسکتاپی هست و گزینه های خوبی هستند و اکثرا میگند که اینجور سرور ها قدرت کافی ندارند. یک توضیحی میدید ؟ سرور هایی که ارائه دادید رو میتونید با مدیریت به من بدید که بتونم دانلود هاستینگم رو بندازم روش ؟
الان یک دونه از نت دایرکت گرفتم که خیلی اذیتیم کرد. سرور Iweb هم دارم واسه بخحش فیلم که ازش راضی ام.ولی پهنای باندش کمه iweb. منتظر ام
دیتاسنتر Hetzner طبق قانون پورت 100Mbit را فقط 5 ترابایت ماهیانه در اختیار شما میگذارد وقتی از این مقدار بیشتر شود به پورت 10mbit تبدیل می شود .
برای بازگردانی ان به پورت 100mbit می بایست ماهیانه 11,000 تومان بابت هر ترابایت پرداخت کنید . که تلفنی خدمت شما عرض شد 165,000 تومان ماهیانه هزینه پهنای باند اضافه 15 ترابایت هست .
پورت یک گیگابیت هم بارها عرض شد ماهیانه 60,000 تومان پهنای باند ماهیانه 10 ترابایت میباشد .
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
آقا جون اینا جنگ و سرو صدا نداره که !
آقا مسعود گل اونجا تو شرکت نشسته . میتونید تماس بگیرید و جوابتون رو بگیرید. دیگه چرا گیر دادید به یک واسطه که اینجوری به طرز بدی برخورد بشه با شما ؟
اکثر کسانی که پرشین هو ایز رو میشناسند میدونند که روال کاری منظمی رو دارند. PersianWhois - (http://www.persianwhois.com) شماره تماس ها ذکر شده. تماس بگیرید و سوالاتتون رو قبل ار خریدتون بپرسید !
اینجا واسطه ای نیست !
بلکه خود مسعود خان این کار را به بنده سپرده اند .
اگر من می خواستم واسطه کار کنم نامی از شرکت برده نمیشود !
کلیه سرویس ها طبق قرار داد و قانونی واگذار میشود و تمام کارهایی هم که انجام می شود شفاف سازی شده است ! اعم از نوع خرید ، Setup Fee ، پنل و ....
PoshtibanCo
September 25th, 2010, 13:42
دوست محترم ، من این موضوع را الان بار چهارم هست توضیح می دهم !
شما اگر تاپیک را کامل بخونی و سوالات کاربران را متوجه می شوید !
بار اول اقای تقی خانی همان اول سوال کرد خدمتشون پاسخ دادیم !
شما هزینه Setup Fee را نمی پردازید در عوض باید مالیاتش را بدهید ...
مالیات یعنی اینکه دیتاسنتر امده این Setup Fee گذاشته که شما بدهی بعد ارزان شود وقتی نمی دهید یعنی قیمت اصلی سرور باید پرداخت کنید که ما نیز کمتر از قیمت اصلی گذاشتیم !
خودتون می دونید که دیتاسنتر Setup Fee میگیره بعد اون قیمت را می دهد اما باز می اید می گویید پرشین هویز گفته 1480 تومان ! یعنی من دارم این وسط به مردم گرون می فروشم دیگه ... ؟ بعد می خواهید ادم عصبانی نشه ؟
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
دیتاسنتر Hetzner طبق قانون پورت 100Mbit را فقط 5 ترابایت ماهیانه در اختیار شما میگذارد وقتی از این مقدار بیشتر شود به پورت 10mbit تبدیل می شود .
برای بازگردانی ان به پورت 100mbit می بایست ماهیانه 11,000 تومان بابت هر ترابایت پرداخت کنید . که تلفنی خدمت شما عرض شد 165,000 تومان ماهیانه هزینه پهنای باند اضافه 15 ترابایت هست .
پورت یک گیگابیت هم بارها عرض شد ماهیانه 60,000 تومان پهنای باند ماهیانه 10 ترابایت میباشد .
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
اینجا واسطه ای نیست !
بلکه خود مسعود خان این کار را به بنده سپرده اند .
اگر من می خواستم واسطه کار کنم نامی از شرکت برده نمیشود !
کلیه سرویس ها طبق قرار داد و قانونی واگذار میشود و تمام کارهایی هم که انجام می شود شفاف سازی شده است ! اعم از نوع خرید ، Setup Fee ، پنل و ....
بعضی از بچه ها نسبت به شما انگاری حساس شدند. واسه همین گفتم. هه
NovinServer
September 25th, 2010, 14:25
بعضی از بچه ها نسبت به شما انگاری حساس شدند. واسه همین گفتم. هه
این حساسیت نیست ... چیز دیگرست !
سابقه کاری و فعالیت من فکر نمی کنم به کسی اجازه حساسیت بدهد !
بزودی شرکتم هم ثبت خواهد شد دفترش هم داریم میگیرم در مشیر فاطمی شیراز !
در حال کار هست ! اگر درست مطالب نوشته شده را بخوانند اینقدر سوال نمی پرسند ! الان این تایپک شده سوالات متداول !
حال باز هم پیغام خصوصی میدهد ! اقا این Fliex Pack چی هست ؟ پورت 1 گیگابایت ماهیانه چقدر هست ! هر بحث نمی دانم چند بار باید توضیح کامل داده شود ! یکبار گفتیم Setup مسعود عزیز می دهد اما مالیات دارد ! بعد دوباره امدند گفتند پرشین هویز ( یک تاپیک دیگه که اصلا ربطی به این نداره ) گفته است هر یورو 1480 چرا شما گران می دهید ؟ =))
NovinServer
September 27th, 2010, 02:00
بسته ها بروز شدند !
سرور EQ9 اضاف شد !
مشخصات تکمیلی تر در پست اول (http://www.webhostingtalk.ir/f11/15241/#post149590) قابل مشاهده است .
NovinServer
September 27th, 2010, 16:53
از 16 سرور فقط 8 سرور دیگر باقی مانده است .
parsvps
September 27th, 2010, 23:13
سلام دوستان این تاپیک دیدم بدم نیومد که نظر خودمو بدم چون با این شرکت و همینطور جناب نوین سرور زیاد کار کردم
تقریبا قبل از زمان زدن این تاپیک من سرور q8 از اقایان نوین سرور و اقای ده بزرگی و اقا مسعود خریداری کردم و ایشان مشخصات سرور ظرف 4 ساعت به من تحویل دادند . و تا کنون هم مشکلی نداشتم با این سرور و پشتیبانی خوبی هم طی این مدت همکاری . داشته اند
جا داره هم اینجا از هر دو ایشان به خاطر این همکاری تشکر کنم
meybesad
September 28th, 2010, 15:56
سلام
هنوز هم هتزنر دارید پیشنهادی؟
[+] نام بسته سرور اختصاصی : EQ4 Root Dedicated Server
- حافظه رم : 8GB DDR3 RAM
- هارد دیسک : 2x 750 GB SATA-II HDD
هزینه راه اندازی : 225,000 تومان ( یکبار )
قیمت ماهیانه : 75,000 تومان
ماهیانه 110,000 تومان
دو ماهه 200,000 تومان
سه ماهه 290,000 تومان
[+] نام بسته سرور اختصاصی : EQ6 Root Dedicated Server
قیمت ماهیانه : 105,000 تومان
ماهیانه 145,000 تومان
دو ماهه 280,000 تومان
سه ماهه 400,000 تومان
[+] نام بسته سرور اختصاصی : EQ8 Root Dedicated Server
قیمت ماهیانه : 135,000 تومان
ماهیانه 185,000 تومان
دو ماهه 360,000 تومان
سه ماهه 525,000 تومان
[+] نام بسته سرور اختصاصی : EQ9 Root Dedicated Server
- پردازشگر : Intel® Core™ i7-975 Quad-Core
- هارد دیسک : 3x 1500 GB SATA-II HDD
قیمت ماهیانه : 150,000 تومان
ماهیانه 200,000 تومان
دو ماهه 390,000 تومان
سه ماهه 570,000 تومان
نکات قابل توجه :
# دارای کنترل پنل کامل سرور از سایت رسمی Hetzner
# تحویل کمتر از یک روز ( 6 الی 24 ساعت بعد از پرداخت )
# نصب مجازی ساز OpenVZ به صورت رایگان
# پورت یک گیگابایت ماهیانه 60,000 تومان میباشد ( 10 ترابایت ترافیک ماهیانه )
# پورت 100Mbit ماهیانه 5 ترابایت میباشد در صورت عبور از این مقدار پورت شما 10Mbit میشود و جهت بازگردانی به حالت اول ( 100mbit ) هر ترابایت ماهیانه 11,000 تومان میباشد .
# برای مجازی ساز VMware ESXI نیاز به کارت شبکه به قیمت 50,000 تومان و هزینه راه اندازی 40,000 تومان برای یکبار دارد .
# در صورت درخواست کاربر قرار داد کتبی با مهر امضا از شرکت گذرگاه جهانی محلات با ثبت 602 ارسال خواهد شد .
# حامی این پروژه ( پرداخت هزینه Setup Fee ) شرکت گذرگاه جهانی میباشد .
# هزینه لیسانس Windows Server 2008 R2 Standard Edition ماهیانه 37,000 تومان و هزینه لیسانس Windows Server 2008 R2 Web Edition ماهیانه 22,000 تومان میباشد .
# هزینه بسته Flexi Pack ماهیانه 22,000 تومان میباشد .
# سرورها در کشور المان واقع در دیتاسنتر هتزنر میباشد که ادرس ان از Hetzner Online AG (http://www.Hetzner.de) قابل مشاهده است .
NovinServer
September 29th, 2010, 01:56
با سلام و احترام مجدد ،
بلی هنوز 8 سرور موجود داریم ...
NovinServer
October 1st, 2010, 03:22
به اطلاع میرساند به جای سرور EQ9 سرور جدیدتری با نام EQ10 از این پس ارائه خواهد شد .
Self-configurable server on high-end level.
Responsible for top performance of the Dedicated Root Server EQ 10 is one of the strongest PC-hearts - the hexa-core processor Intel® Core™ i7-980X Extreme Edition:
3.33 GHz core speed
Up to 3.6 GHz with Intel® Turbo Boost Technology
6 cores and 12 processing threads with Intel® Hyper-Threading Technology
12 MB Intel® Smart Cache
3 Channels DDR3 1066 MHz memory
32nm manufacturing process technology
[+] نام بسته سرور اختصاصی : EQ10 Root Dedicated Server
- پردازشگر : Intel® Core™ i7-980X Hexa-Core
- هارد دیسک : انتخاب با شماست ! ( Hetzner Online AG: Dedicated Server EQ 10 (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/eq10/) )
قیمت ماهیانه : 170,000 تومان
ماهیانه 210,000 تومان
دو ماهه 400,000 تومان
سه ماهه 580,000 تومان
NovinServer
October 1st, 2010, 13:39
هزینه هر ترابایت پهنای باند اضافه روی پورت 1Gbit یا 100Mbit همان 11,000 تومان ماهیانه میباشد .
sharax
October 3rd, 2010, 23:59
با سلام
دوستان اعلام کنید که از پرت ،سرور، پشتیبانی و ... رازی هستید یا خیر؟
ما هم در این رابطه اطلاعاتی داشته باشیم که خواستیم خرید کنیم زیاد وقتمونو برای تحقیق نزاریم
با تشکر
najvahost
October 4th, 2010, 16:03
سلام
چند سوال راجب دیتاسنتر داشتم
1.با ایران مشکل ندارند؟
2.آپ تایم
3.پشتیبانی
4.پورت؟
NovinServer
October 6th, 2010, 14:59
به اطلاع میرساند از این پس بدلیل قبول نکردن PayPal توسط دیتاسنتر و افزایش قیمت یورو شرکت فروش با قیمت کنونی را لغو نمود !
قیمت پلن ها تا ساعاتی دیگر بروز خواهد شد . در اطلاعیه اخر شرکت گذرگاه پرداخت هر یورو را 1650 تومان اعلام کرد ! ( برای خرید جدید )
لازم به ذکر است مشتریان قدیم جهت تمدید سرویس خود همان قیمت قبل را خواهند پرداخت و افزایش قیمت شامل انها نخواهد شد !
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
سلام
چند سوال راجب دیتاسنتر داشتم
1.با ایران مشکل ندارند؟
2.آپ تایم
3.پشتیبانی
4.پورت؟
1. هیچ گونه مشکی با ایران تا کنون نداشته است .
2. اپتایم تا کنون 99.99% بوده ما که Down Time نددیده ایم !
3. پشتیبانی فنی به عهده خودتان است چون این پلن ها Root Server است اما شرکت گذرگاه و بنده اگر نقص فنی باشد که بتوان ان را به اسانی حل کرد برایتان رایگان انجام خواهد شد .
4. بار ها گفته شده پورت پیش فرض 100Mbit اختصاصی ( 5 ترابایت ماهیانه ) پورت گیگابایت ( 10 ترابایت ماهیانه ) - جزئیات بیشتر در صحفه نخست ...
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
کلیه قیمت ها به نرخ جدید بروز شدند !
از امروز چهارشنبه 14 مهر ماه 1389 ساعت 13:57 دقیقه سرورها به نرخ جدید واگذار می گردد .
تعداد سرور باقی مانده : 6 عدد
NovinServer
October 20th, 2010, 21:13
تعداد سرور باقی مانده : 4 عدد
NovinServer
November 18th, 2010, 14:26
30 سرور با شرایط بدون ستاپ به فروش رسیده است !
در حال حاضر دیگر سرویس بدون ستاپ ارائه نخواهد شد .
کاربران عزیزی که شرایط بدون ستاپ می خواهند می توانند در نوبت بمانند در صورتی که مشتری سرویس را کنسل کند به مشتری جدید تحویل داده خواهد شد .
MiRr0r
November 20th, 2010, 19:12
درود
هنوز بدون ستاپ میفروشید؟
NovinServer
November 21st, 2010, 04:01
درود
هنوز بدون ستاپ میفروشید؟
متاسفم ...
همان طور که عرض کردم کلیه سرورهای بدون ستاپ به فروش رفته و طی این سه ماه هنوز هیچ کاربری سرویس خود را کنسل نکرده است .
nasleweb
November 27th, 2010, 11:11
سلام
عذرخواهی میکنم اما بنده سوالاتی دارم از خدمتتان:
- ظاهراً میانه ی این دیتاسنتر با Cpanel به علت عدم رعایت برخی موارد مربوط به کپی رایت و وارز ، زیاد خوب نیست ! درسته ؟
- در جایی فرمودید شما سالهاست با گذرگاه کار می کنید، و گفتید که "تضمین" میکنید! ببخشید اما شما چه چیزی را تضمین می کنید؟! زیرا که شما تنها واسطه مالی محسوب می شوید و هیچ گونه پشتیبانی به عهده تان نیست. (البته با توجه به بهانه ی : این سرورها root هستند) و اصلاً جدای از اینها شما حتی نماینده این دیتاسنتر هم نیستید. پس چگونه سرویسی را که فقط "واسطه گری مالی" می کنید ، تضمین می کنید؟!
- برای اینکه از لحاظ عرفی (و یا شرعی) پاک شود گفته اید : مالیات ! یا اینکه منظورتان همان سود پولتان بود؟! که البته خیلی هم بالا حساب کردید. میشه بگید چند % حساب کردید؟
پیشتر از حوصله شما بابت پاسخگویی سپاسگزارم
ارادتمند شما
نیما احدی
-
NovinServer
November 28th, 2010, 11:24
خدمت شما عرض شود دیتاسنتر هتزنز قوانین را مانند دیتاسنتر های امریکایی شدید و سخت رعایت می کند حتی شما یک whmcs نال ساده بریزید توسط دیتاسنتر مسدود خواهد شد الیته همان ایپی که این وب سایت روی ان پشتیبانی میشود ! برای برون اوردن ایپی هم باید کتبا به دیتاسنتر ایمیل بزنید !
منظور از تضمین ما قرار دادی است که از شرکت گذرگاه گرفته و به مشتری داده خواهد شد تا درصورت هر گونه مشکل بتواند بدون واسطه به دفتر مراجعه کند و مشکل خودش را رفع کند ! دلیل اینکه بنده تاپیک زدم چون بخشی از هزینه افر ستاپ هم خود من شریک شدم با شرکت گذرگاه و قصد هر دو ما سرمایه گذاری بر روی این دیتاسنتر بود و البته بلند مدت ! چون این سرورهایی که خریداری می کنیم هزینه ستاپ ان طی یک سال اینده باز بخواهد گشت !
هزینه ارسال یورو به دیتاسنتر 1600 تومان میباشد که حدود 15% سود شرکت و 5% سود بنده به این مبالغ اضاف شده بود که هم اکنون همه سرورهای بدون ستاپ هم فروش رفته و ما دیگر ارائه نمیدهم ! لازم به ذکر است حدود 7 میلیون تومان سرمایه گذاری شد و همه سرویس ها به موفقیت به فروش رفتند و طی این سه ماه هیچ درخواست لغو سرویسی نداشتیم !
موفق و سربلند باشید
hamid.jafary
November 28th, 2010, 14:22
حتی شما یک whmcs نال ساده بریزید توسط دیتاسنتر مسدود خواهد شدHetzner مگه Warez نیست !؟
درصورت هر گونه مشکل بتواند بدون واسطه به دفتر مراجعه کند و مشکل خودش را رفع کند !آدرس دفتر ؟
IFACO.Net
November 28th, 2010, 14:55
آدرس دفتر ؟
مدیریت (http://gozargah.co.ir/contactus.html)
ابتدای بازار طالقانی، روبروی بانک ملی بازار، ساختمان شرکت گذرگاه جهانی محلات محلات مرکزی 3781777133 ایران
http://gozargah.co.ir/images/M_images/con_tel.png 08663235015 http://gozargah.co.ir/images/M_images/con_fax.png 08663235014