توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول دایرکت ادمین دیکد برای whmcs
alborz94
October 16th, 2015, 12:09
با سلام به همه دوستان
من دو فایل مختلف برای دیکد ماژول دایرکت ادمین را قرار می دهم.
کاربرد
اگر برای امنیت دایرکت ادیمن پورت پیشفرض را از 2222 به هر عدد دیگری تغییر داده باشید مثلا 7979 باید در این فایل در 4 قسمت این عدد را جایگزین نمایید تا بخش اتوماسیون سرور بتواند به دایرکت ادمین متصل شود.
مهم:
از تمام دوستان تقاضا دارم اگر بررسی کردند و مشکلی بود اعلام نمایند. هر دو فایل را از سایت های دیکدر معتبر برداشته شده است.
28451
موفق باشید
توضیحات تکمیلی
برای کلیه نسخه های قبل از 6 در whmcs شما برای اینکه سرور دایرکت ادمین را به سیستم whmcs خودتان وصل نمایید باید از پورت پیشفرض 2222 استفاده می کردید.
اکثر مواقع برای امنیت سرور دایرکت ادمین، پورت 2222 را به هر عدد دیگری تغییر می دهند که آموزش آن در انجمن هست.
پس از تغییر پورت پیشفرض دیگر سیستم whmcs به دایرکت ادمین متصل نمی شود. برای تغییر پورت باید فایل مرتبط را در سورس ویرایش نمایید که مسلما کد شده است.
مسیر این فایل در modules--> servers-->directadmin می باشد.
محتویات را کاملا جایگزین می کنید. هر دو فایل یک کار را انجام می هند. من خودم از فایل دوم استفاده کرده ام بدون مشکل در ورژن whmcs 5.3.14
nimafire
October 16th, 2015, 12:13
سلام
ماژول داخلیه whmcs برای اتصال به دایرکت ادمین مشکلی ندارد.
کاربرد این فایل ها را لطفا توضیح دهید
با تشکر
sami-00
October 16th, 2015, 13:17
سلام خسته نباشید
میشه کاربرد این ماژول رو توضیح دهید
ممنونم
mhiizadi
October 16th, 2015, 13:39
با سلام به همه دوستان
من دو فایل مختلف برای دیکد ماژول دایرکت ادمین را قرار می دهم.
کاربرد
اگر برای امنیت دایرکت ادیمن پورت پیشفرض را از 2222 به هر عدد دیگری تغییر داده باشید مثلا 7979 باید در این فایل در 4 قسمت این عدد را جایگزین نمایید تا بخش اتوماسیون سرور بتواند به دایرکت ادمین متصل شود.
مهم:
از تمام دوستان تقاضا دارم اگر بررسی کردند و مشکلی بود اعلام نمایند. هر دو فایل را از سایت های دیکدر معتبر برداشته شده است.
28451
موفق باشید
در whmcs 6 میشه پورت ارتباطی سرور رو عوض کرد؛ این کار برای ورژن های بسیار قدیمی بود .
alborz94
October 16th, 2015, 14:35
سلام
ماژول داخلیه whmcs برای اتصال به دایرکت ادمین مشکلی ندارد.
کاربرد این فایل ها را لطفا توضیح دهید
با تشکر
با سلام
برای کلیه نسخه های قبل از 6 در whmcs شما برای اینکه سرور دایرکت ادمین را به سیستم whmcs خودتان وصل نمایید باید از پورت پیشفرض 2222 استفاده می کردید.
اکثر مواقع برای امنیت سرور دایرکت ادمین، پورت 2222 را به هر عدد دیگری تغییر می دهند که آموزش آن در انجمن هست.
پس از تغییر پورت پیشفرض دیگر سیستم whmcs به دایرکت ادمین متصل نمی شود. برای تغییر پورت باید فایل مرتبط را در سورس ویرایش نمایید که مسلما کد شده است.
محتویات را کاملا جایگزین می کنید. هر دو فایل یک کار را انجام می هند. من خودم از فایل دوم استفاده کرده ام بدون مشکل در ورژن whmcs 5.3.14
موفق باشید
- - - Updated - - -
تا زمانی که پورت را تغییر ندهید نیاز به این کار نمی باشد.
همونطور که دوستمون گفت برای دایرکت ادمین که مشکلی نداره
- - - Updated - - -
سلام خسته نباشید
میشه کاربرد این ماژول رو توضیح دهید
ممنونم
سلام
با توجه به توضیحات پست اول را ویرایش کردم.
موفق باشی
nimafire
October 16th, 2015, 20:23
با سلام
موفق باشید
- - - Updated - - -
تا زمانی که پورت را تغییر ندهید نیاز به این کار نمی باشد.
- - - Updated - - -
سلام
با توجه به توضیحات پست اول را ویرایش کردم.
موفق باشی
فایل کاربردی میتونه باشه
من یک تاپیک آموزش در بخش whmcs دارم که پست شما را در آن لینک میکنم.
منونم
alborz94
October 17th, 2015, 00:37
فایل کاربردی میتونه باشه
من یک تاپیک آموزش در بخش whmcs دارم که پست شما را در آن لینک میکنم.
منونم
ممنونم از شما
من فایل های دیگری را هم در حال امتحان کردن هستم که مشکل امنیتی یا کدهای مخرب نداشته باشند. اول نصب و چند روز تست می کنم بعد در انجمن منتشر می کنم.
اگر مشکلی داشتند خوشحال میشم اطلاع داده بشن تا بررسی ها رو دقیق تر کنم.