ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای انتخاب هاست دانلود یا وی پی اس

metti44
October 16th, 2015, 03:09
دوستان من یک هاست دانلود با حجم حدود 120 گیگ دارم. میخام ارتقاء بدم و به حدود 500 گیگ برسونم. اما برخی ها میگن بجای ارتقاء هاست دانلود فعلی، سرور مجازی بگیر. اما چند نکته:

1- من از هاست فعلی راضی ام و فقط فضای بیشتری می خام.
2- من از دانش مدیریت سرور هیچ نمی دانم.
3- من وقت برای تولید محتوا در سایتم وقت کم میارم و تمرکز من بر تولید محتوا است. یعنی حوصله دردسر های احتمالی vps را ندارم.
4- از لحاظ هزینه کدام گرانتر و کدام ارزانتر است؟

لطفن افر ندید و فقط دوستان متخصص نظر بدهند که من چه کنم؟ واقعن گیج شدم. ممنون از همه دوستان اهل فن

rastindata
October 16th, 2015, 03:21
دوستان من یک هاست دانلود با حجم حدود 120 گیگ دارم. میخام ارتقاء بدم و به حدود 500 گیگ برسونم. اما برخی ها میگن بجای ارتقاء هاست دانلود فعلی، سرور مجازی بگیر. اما چند نکته:

3- من وقت برای تولید محتوا در سایتم وقت کم میارم و تمرکز من بر تولید محتوا است. یعنی حوصله دردسر های احتمالی vps را ندارم.

لطفن افر ندید و فقط دوستان متخصص نظر بدهند که من چه کنم؟ واقعن گیج شدم. ممنون از همه دوستان اهل فن

حتی اگه براتون صرفه مالی نداره ، روی همون هاستینگ بمونید اگه ازش راضی هستید ...

چون با توجه به اینکه دانش فنی کافی رو ندارید ، ممکنه به مشکل بخورید ...

PersianHTML
October 16th, 2015, 04:03
وی پی اس قطعا ارزونتر در میاد برای حجم 500 گیگ ولی اگه دانشش رو نداری ، بهتره روی هاست بمونی. هرچند بعضی ها وی پی اس با پشتیبانی فنی ارائه میکنند که باید قیمتشون رو در بیاری و مقایسه کنی

mizban97
October 16th, 2015, 06:11

باسلام
پیشنهاد بنده تهیه وی پی اس با هارد بالا هست دلیل هم ارزون تر بودن سرور هست. و از همه مهم تر سرعت انتقال و جابجایی شما در vps بالا هست.
مورد بعدی اینکه تجربه شخصی بنده این هست روی هاستتون 500 گیگ فایل قرار ندید . بعدا به مشکل برمیخورید. در این مواقع بهترین کار داشتن سرور شخصی هست.
سرور مجازی هم عین هاست هست فرقش در این هست شما نیاز به کنترل پنل خاصی ندارید روی هاست دارید فقط صرفا روی کنترل پنل ذخیره سازی انجام میدید.

موفق باشید

metti44
October 16th, 2015, 17:18
خوب . دوستانی که تجربه دارند، چه شرکت هایی کیفیت دارند؟ هم برای وی پی اس و هم برای هسات دانلود؟
فروشنده ها افر ندهند. تجربه شخصی افراد از هاستینگ های با کیفیت برام مهم هست.
ممنون

metti44
October 24th, 2015, 21:54
دوستان لطفا بهم بگید کدام هاست دانلود خوب و با کیفیت است؟ کیفیت و پشتیبانی برام مهمه. 500 گیگ فضا میخام

mizban97
October 24th, 2015, 21:57
دوستان لطفا بهم بگید کدام هاست دانلود خوب و با کیفیت است؟ کیفیت و پشتیبانی برام مهمه. 500 گیگ فضا میخام

دوست عزیز
بهتر هست در بخش فروش تاپیک بزنید.
ارائه آفر و پیشنهاد در این بخش ممنوع هست.

OmidX
October 24th, 2015, 21:57

برای 500 گیگ ، بهتر هست سرور مجازی تهیه کنید ...

vahab00
October 24th, 2015, 22:17

اگر از هاستی که روش هستید و راضی هستید چه نیاز به تغییر سرویس دهنده دارید ؟

ourweb
October 24th, 2015, 22:22
باسلام
در مورد سرور هم عرض گردد که خب میتوانید این کار را انجام بدهید اما دانش و مدیریت خیلی مهم هست که اگر این ها را بلد نباشید از نظر من وارد این بخش نشید بهتره بلخره بگیم خود هاستینگ هم بیاد براتون مدیریت کنه اما بدونید که اخرش به یک مشکل میخورید و اخرین حرف هاستینگ ها همیشه این هست سرویس شما بدون مدیریت بوده البته این رو بگم بعضی ها هم هستند که پایبند هستند به ارائه پشتیبانی و خدمات شان ولی بدونید که هیچ کسی دلسوز تر از خود شما نیست برای اطلاعاتش پس همیشه این نکته و این فکر را داشته باشید که شاید در این مدیریت یکجا هم اشتباهی رخ داده است پس تا وقتی شما 100 درصد از چیزی که بلد نیستید وارد نشوید بهتر است از نظر من شما ارتقا فضای هاست دانلود تان را انجام بدهید بهتره چون اینور اگر سرور خریدید هزینه سرور هست هزینه لایسنس هست هزینه کانفیگ هست و الا مشالله پس بهترین گزینه همون هاست هست

metti44
October 24th, 2015, 22:29
اگر از هاستی که روش هستید و راضی هستید چه نیاز به تغییر سرویس دهنده دارید ؟
سلام. چون میخام فضا اضافه کنم و پهنای باند کم میارم بعدا

vahab00
October 24th, 2015, 22:33
سلام. چون میخام فضا اضافه کنم و پهنای باند کم میارم بعدا

خب سرویس دهنده فعلیتون نمیتونه فضای بیشتری بهتون بده ؟

netpooyesh
October 25th, 2015, 01:30

به نظر من یک سرور مدیریت شده بگیرید
سرور مجازی مطمئن باشید کیفیت بیشتری دارد
شما میتونید یک سرور ویندوز تهیه کنید و حالا با iis یا زمپ میتونید به راحتی اوکی کنید
اگه به مشاوره بیشتری نیاز دارید بنده در خدمت هستم
05137342529
داخلی 220

metti44
December 4th, 2015, 01:42
به نظر من یک سرور مدیریت شده بگیرید
سرور مجازی مطمئن باشید کیفیت بیشتری دارد
شما میتونید یک سرور ویندوز تهیه کنید و حالا با iis یا زمپ میتونید به راحتی اوکی کنید
اگه به مشاوره بیشتری نیاز دارید بنده در خدمت هستم
05137342529
داخلی 220
بسیار عالی و ممنون . سرور مجازی ویندوز منظورتون هست؟ فکر کنم کار باهش راحته و میشه به یک هاست دانلود تر و تمیز تبدیلش کرد. درسته؟ یا بازم دنگ و فنگ داره؟
البته زنگ خواهم زد