ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درمورد انتقال سرور

ahmad_pc
October 16th, 2015, 02:23
سلام دوستان
قصد انتقال سرور دارم و انتقال برعهده خودمه، از طرفی vps دارم و اگه از راه زیر استفاده کنم بنظرتون مشکلی نیست؟ (نمیخوام حجم نت خونه الکی مصرف شه :d)
اول به عکس دقت کنید: محیط سی پنل هاست و قسمت بکاب

http://www.axgig.com/images/76137248009645143167.jpg
ابتدا از طریق مرورگر وی پی اس، وارد محیط سی پنل میشم و دکمه بکاپ رو میزنم ( در عکس بالا و زیر قسمت Download a Home Directory Backup)
بعد که بکاپ روی vps دانلود و اوکی شد :
وارد محیط سی پنل هاست جدید میشم و از طریق دکمه Browse و سپس دکمه آپلود رو میزنم ( در عکس بالا و زیر قسمت Restore a Home Directory Backup)
آیا این بکاپ شامل کل اطلاعات سایت هست؟

ببخشید طولانی شد.:53:

rastindata
October 16th, 2015, 03:23
مدیر سرور هستید؟!

یا فقط دسترسی هاست دارید؟

میتونید فول بک آپ بگیرید و تنظیم کنید که فول بک آپ از طریق ftp فرستاده بشه به هاست جدیدتون ، سپس به مدیر سرور بگید براتون ریستور کنن

eramserver
October 16th, 2015, 03:32
سلام . اگر سرور مجازی دارید میتونید با اون دانلود و آپلود بک آپ رو انجام بدید .
و اینکه full backup شامل تمام اطلاعات هاست میباشد.

PersianHTML
October 16th, 2015, 04:01
با خود سرور کارهای آپلود و دانلود رو انجام بده خوب.

mizban97
October 16th, 2015, 06:14
سلام
اول برای انتقال سی پنل ابتدا باید فایل های درون پوشه public یکجا زیپ بفرمایید. و به هاست مقصد انتقال بدید البته با vps اگر فایل هاتون پرحجم هستند بهتره با سرور انجام بدید . سپس در هاست مقصد unzip کنید
خب حالا نوبت به این هست که فایل دیتابیس انتقال بدید . ابتدا در هاست مقصد دیتابیس جدید ایجاد میکنید و sql که از هاست فعلی دارید میرید به phpmyadmin و از گزینه ایمپورت درون هاست ایمپورت میکنید. تمام.
امیدوارم توضیح واضح داده باشم سوالی بود بفرمایید.

ahmad_pc
October 16th, 2015, 11:06
مدیر سرور هستید؟!

یا فقط دسترسی هاست دارید؟

میتونید فول بک آپ بگیرید و تنظیم کنید که فول بک آپ از طریق ftp فرستاده بشه به هاست جدیدتون ، سپس به مدیر سرور بگید براتون ریستور کنن

ممنون از پاسخگوییتون:53:
فقط دسترسی هاست دارم
اتفاقا فایل زیلا نصب کردم و اف تی پی اوکی شد ولی در قسمت بکاپ که خواستم اطلاعات رو وارد کنم قبول نمی کرد.
از همین روشی که @mizban97 (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=104347) گفتن انجام میدم، توکل بر خدا دیگه:d

alborz94
October 16th, 2015, 14:48
سلام
دوست عزیز یک فایل کامل و مرجع براتون با تصویر آپلود کردم. ان شاءالله به دردتون بخوره
موفق باشید
28453