ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه set شده روی سرور

behnamy01
October 15th, 2015, 23:25
میشه کاری کرد که بدون اینکه به سرور کسی دسترسی داشته باشی، یک دامنه خودت رو روی IP آون سرور تنطیم کنی که هر کی اومد توی اون دامنه، سرور اختصاصی طرف بالا بیاد و همه فکر کنن این سایت روی این سرور داره میزبانی میشه؟ٍ

سوال دوم: الان شما فرض کنید یک سرور اختصاصی دارید که متوجه شدید مثلا یک دامنه با IP سرور شما داره میزبانی میشه، در حالیکه توی کنترل پنل شما، به هیچ عنوان اثری از اون دامنه نیست و نه شما و نه هیچ کس دیگری که مثلا بهش هاست فروختید، همچین سایت روی سرور شما میزبانی نکرده! دامنه هم فوق العاده مشکوک! چه کار میکنید حالا؟ چه روندی رو طی میکنید تا موضوع رو پیگیری کنید؟ ممکنه چیز خاصی توی etc/hosts/ باشه که نیاز باشه با باررسی اون پیگیری کنید مثلا؟

SaeedFazlollahzadeh
October 15th, 2015, 23:38
میشه کاری کرد که بدون اینکه به سرور کسی دسترسی داشته باشی، یک دامنه خودت رو روی IP آون سرور تنطیم کنی که هر کی اومد توی اون دامنه، سرور اختصاصی طرف بالا بیاد و همه فکر کنن این سایت روی این سرور داره میزبانی میشه؟ٍ

سوال دوم: الان شما فرض کنید یک سرور اختصاصی دارید که متوجه شدید مثلا یک دامنه با IP سرور شما داره میزبانی میشه، در حالیکه توی کنترل پنل شما، به هیچ عنوان اثری از اون دامنه نیست و نه شما و نه هیچ کس دیگری که مثلا بهش هاست فروختید، همچین سایت روی سرور شما میزبانی نکرده! دامنه هم فوق العاده مشکوک! چه کار میکنید حالا؟ چه روندی رو طی میکنید تا موضوع رو پیگیری کنید؟ ممکنه چیز خاصی توی etc/hosts/ باشه که نیاز باشه با باررسی اون پیگیری کنید مثلا؟
اول: اگه اون جوری بود که الان همه آی پی ها رو گوگل و یاهو و غیره ست میکردن و دامنه شون با بهترین کیفیت ممکن بالا میومد دیگه!
دوم: چون اولی نمیشه، در نتیجه دومی هم امکان نداره.
یه چی هم به نام پارک و ادان هست که باز هم تو سرور ها ثبت میشن.

behnamy01
October 15th, 2015, 23:57
اول: اگه اون جوری بود که الان همه آی پی ها رو گوگل و یاهو و غیره ست میکردن و دامنه شون با بهترین کیفیت ممکن بالا میومد دیگه!
دوم: چون اولی نمیشه، در نتیجه دومی هم امکان نداره.
یه چی هم به نام پارک و ادان هست که باز هم تو سرور ها ثبت میشن.
الان منظور از حرفهای این تاپیک زیر چیه پس؟
http://webmasters.stackexchange.com/questions/27970/why-is-another-domain-resolving-to-my-ip-address

navidmadrid
October 16th, 2015, 00:01
شما میتونید به صورت ساب دامین بروی آی پی ها ست کنید

SaeedFazlollahzadeh
October 16th, 2015, 00:26
شما فعلا طبق چیزی که همین تاپیک گفته پیش برید و دستورات رو اجرا کنید، تا من هم سرچ بیشتری انجام بدم.
هم چنین اگر سرور رو از شرکتی تهیه کردید، به اون ها هم مورد رو گزارش بدید و ببینید چه پاسخی میدن

lizard.tiny
October 16th, 2015, 00:34
سلام

بله این کار رو میشه انجام داد

کد نویسی PHP

استفاده از htaccess

behnamy01
October 16th, 2015, 08:55
سلام

بله این کار رو میشه انجام داد

کد نویسی PHP

استفاده از htaccess

دوستان لطفا با تامل تر پاسخ بدید. الان چیزی که شما میفرمایید در سطح هاست هستش که بری توی هاست خودتون و htaccess رو تصحیح کنی. ولی من در سطح کل سرور اختصاصی صحبت میکنم. یعنی شما مثلا یک سرور اختصاصی داری که 1 یک سایت رو با اون و داخل یک user دایرکت ادمین میزبانی مبشه و 10 تا هم Ip داره سرورتون، و دیگه خبر از هیچ دامنه دیگه توی کنترل پنلتون نیست! حالا از طریق این سایت هایی که نشون میدن روی هر IP چه سایت هایی میزبانی میشن، متوجه شدید که یک دامنه عجیب غریب با اطلاعات هویز fake روی IP مثلا چهارم شما داره میزبانی میشه و سایت طرف هم هیچ چیزی توش نیست و فقط اطلاعات سرور شما رو مینویسه یعنی فقط: apache is funtionning normally
با این تفاسیر، میخوام بددونم چه کار میکنید اصلا؟ از چه طریقی میخواین پیگیری کنید؟

lizard.tiny
October 16th, 2015, 09:49
دوستان لطفا با تامل تر پاسخ بدید. الان چیزی که شما میفرمایید در سطح هاست هستش که بری توی هاست خودتون و htaccess رو تصحیح کنی. ولی من در سطح کل سرور اختصاصی صحبت میکنم. یعنی شما مثلا یک سرور اختصاصی داری که 1 یک سایت رو با اون و داخل یک user دایرکت ادمین میزبانی مبشه و 10 تا هم Ip داره سرورتون، و دیگه خبر از هیچ دامنه دیگه توی کنترل پنلتون نیست! حالا از طریق این سایت هایی که نشون میدن روی هر IP چه سایت هایی میزبانی میشن، متوجه شدید که یک دامنه عجیب غریب با اطلاعات هویز fake روی IP مثلا چهارم شما داره میزبانی میشه و سایت طرف هم هیچ چیزی توش نیست و فقط اطلاعات سرور شما رو مینویسه یعنی فقط: apache is funtionning normally
با این تفاسیر، میخوام بددونم چه کار میکنید اصلا؟ از چه طریقی میخواین پیگیری کنید؟
پاسخی که من دادم مربوط به این میشد که شما با دامنه خودتون یک سایت دیگه رو نشون بدید

اما اگه یک دامنه روی IP یک سرور که روش Directadmin نصب هست ست بشه اما اون دامنه هیچ جای اون سرور تعریف نشده باشه وقتی دامنه رو بزنید apache is funtionning normally نمایش داده میشه و این به این خاطر هست که اون دامنه به IP اون سرور متصل شده و وقتی اون دامنه رو پینگ میگیرید مسیرش IP سرور شماست

برای جلوگیری از این کار باید سرویس apache رو کانفیگ کنید

قبلاً چنین چیزی رو روی zpanel از طریق htaccess انجام داده بودیم و اگه دامنه روی IP سرور ما ست میشد اما توی چنل تعریف نشده بود بجای نمایش پیام مربوط به سرویس آپاچی کاربر رو به سایت ما ریدارکت میکرد

میتونید تنظیم کنید که کاربر ریدارکت بشه یا خطایی مثل 403 نمایش داده بشه یا اصلاً چیزی load نشه

rastindata
October 16th, 2015, 10:05
الان منظور از حرفهای این تاپیک زیر چیه پس؟
http://webmasters.stackexchange.com/questions/27970/why-is-another-domain-resolving-to-my-ip-address

همینطور که میبینید اینجا هم گفته فقط اون دامین پوینت شده روی سرور و صفحه ی دیفالت وب پیج وبسرور رو لود میکنه ...

چیز عادی هست ، که میتونید غیر فعالش کنید ...

behnamy01
October 16th, 2015, 10:21
همینطور که میبینید اینجا هم گفته فقط اون دامین پوینت شده روی سرور و صفحه ی دیفالت وب پیج وبسرور رو لود میکنه ...

چیز عادی هست ، که میتونید غیر فعالش کنید ...

فکر نکنم بشه جلوی اینکار رو گرفت! میدونید چجوری میتونم غیرفعالش کنم که دامنه ای رو روی IP من set نکنن؟