ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پر شدن هارد دیسک 100 %

novin
September 22nd, 2010, 09:47
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک مشکل داشتم SQL سرور من Down شده بود که در موضوع قبل گفتم هارد دیسک من کامل پرشده وارد whm میتوانم بشم وارد سی پنل نمیتوانم بشوم این ارور میده
Sorry for the inconvenience!

The filesystem mounted at / on this server is running out of disk space. cPanel operations have been temporarily suspended to prevent something bad from happening. Please ask your system admin to remove any files not in use on that partition.

اکانت های دیگر که فضای بیشتر استفاده کرده اند میخواهم حذف کنم اما امکان حذف اکانت هم وجود ندارد
با این ارور مواجه میشوم
The / partition on this server is running out of disk space. WHM operation has been temporarily suspended to prevent something bad from happening. Please ask your system admin to remove any files not in use on that partition.
لطفا یک راه به من نشون بدهید تا بتوانم هارد دیسک از حالت پر شده یکم در بی آورم تا Sql هم درست شود
با تشکر از توجه شما دوستان و مدیران

iNicz.Com
September 22nd, 2010, 09:59
خوب اول از همه باید هارد رو کمی خالی کنی.با ssh وارد شو tmp\ ,و بک آپ های قدمی رو از سرور پاک کن تا کمی خالی بشه بعد یه با رستارت کن.انشاالله که حل بشه.:-b

SaMaN0861
September 22nd, 2010, 11:16
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک مشکل داشتم SQL سرور من Down شده بود که در موضوع قبل گفتم هارد دیسک من کامل پرشده وارد whm میتوانم بشم وارد سی پنل نمیتوانم بشوم این ارور میده
Sorry for the inconvenience!

The filesystem mounted at / on this server is running out of disk space. cPanel operations have been temporarily suspended to prevent something bad from happening. Please ask your system admin to remove any files not in use on that partition.

اکانت های دیگر که فضای بیشتر استفاده کرده اند میخواهم حذف کنم اما امکان حذف اکانت هم وجود ندارد
با این ارور مواجه میشوم
The / partition on this server is running out of disk space. WHM operation has been temporarily suspended to prevent something bad from happening. Please ask your system admin to remove any files not in use on that partition.
لطفا یک راه به من نشون بدهید تا بتوانم هارد دیسک از حالت پر شده یکم در بی آورم تا Sql هم درست شود
با تشکر از توجه شما دوستان و مدیران

با سلام

این دستورها رو بزن هارد کمی خالی میشه :

rm -rfv tmp/*
cd /tmp
rm -f -r ses*
rm -f -r sess*
rm -f -r sess_*
rm -f -r unban*
rm -f -r dos*

novin
September 22nd, 2010, 11:22
راه دیگری به غیر از ssh وجود ندارد از خود WHM ؟
خواهشمندم راهنمایی کامل کنید.:106:

SaMaN0861
September 22nd, 2010, 11:29
راه دیگری به غیر از ssh وجود ندارد از خود WHM ؟
خواهشمندم راهنمایی کامل کنید.:106:

والا ما که ندیدیم

novin
September 22nd, 2010, 11:35
من با putty وارد میشم یوزر میدم درسته پسورد میزنم غیر فعال اصلا پسورد تایپ نمیشه
Enter هم میزنم Access Denied میده

vPsPersia.COM
September 22nd, 2010, 11:42
خاصیت PUTTY همین هست که Password رو نشان نمیده . شما پسورد رو تایپ کنید

یا پسورد را کپی کنید و با زدن فقط و فقط کلیک راست آن را Paste کنید

novin
September 22nd, 2010, 11:50
ممنون درسته دستور ها را زدم اما باز هم ارور
rm: cannot remove `sess_c3e955b8dc4871de67e17a990021ecc2': Operation not permitt

vPsPersia.COM
September 22nd, 2010, 11:55
cd /tmp

rm -rf *

این رو بزنید ببینید چی میاره

بعد هم خروجی دستور زیر را بنویسید

df -h

novin
September 22nd, 2010, 12:04
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
/dev/md1 106G 103G 0 100% /
/dev/md0 243M 17M 214M 8% /boot
tmpfs 1014M 0 1014M 0% /dev/shm
/usr/tmpDSK 2.0G 37M 1.8G 2% /tmp

httpd
September 22nd, 2010, 14:50
سلام

بررسی کنید و فایل های اضافه را که نیاز ندارید از روی سرور حذف نماپید

هنگام استفاده از دستور rm -rf خیلی دقت کنید چرا که بدون گرفت تایید از شما فایل مورد نظر را حذف می کند

ارادتمند

IFACO.Net
September 22nd, 2010, 15:18
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
/dev/md0 243M 17M 214M 8% /boot
tmpfs 1014M 0 1014M 0% /dev/shm
/usr/tmpDSK 2.0G 37M 1.8G 2% /tmp

فایل های اضافه مانند فایل های داخل شاخه بک آپ رو از مسیر زیر حذف کنید تا سی پنل بتونه اجرا بشه: