سلام دوستان میخواستم بدونم اگه از کاربران این سایت کسی اینجا هست لطفا یکم در باره وضعیت پشتیبانی و غیره توضیحات بده و به در کل هاست های دانلودشون کیفیت خوبی رو داره با توجه به قمیت پاییت ؟!
من کلا نیاز به بکاپ و اینا ندارم چون فقط یه فایل 500 مگی رو باید اپلود کنم اما چون ایشون قمیتشون بسیار مناصب هست تو تاپیک هایی که آفر داده بودن هم مشتری ها راطی بودن میخوام بدونم بعد از گذشت چند ماه چطور شده ...
با توجه به قیمت های ارائه شده شما نمی توانید انتظار یک پشتیبانی عالی و مثال زدنی را داشته باشید. اینگونه سرویس ها رو هم تنها می توانید نظر مشتری های فعلی و گذشته را بپرسید که مطمئن شوید کیفیت آنها مطلوب هستند. با توجه به اینکه گفتین دیگر مشتریان راضی هستند، بنابر این طبق گفته دوستمون برای شروع مناسب است.
ahmad_pc
October 24th, 2015, 00:32
واقعا قیمت هاشون عالیه (بدون توجه به کیفیت البته)
میشه لینک تاپیک های ایشون رو بدید؟
omid3963
October 24th, 2015, 13:49
من الان چند ماهه استفاده میکنم.
تا الان که مشکل حادی نداشتند.
Sent from my SM-E500H using Tapatalk
netpooyesh
October 25th, 2015, 02:03
سلام دوستان میخواستم بدونم اگه از کاربران این سایت کسی اینجا هست لطفا یکم در باره وضعیت پشتیبانی و غیره توضیحات بده و به در کل هاست های دانلودشون کیفیت خوبی رو داره با توجه به قمیت پاییت ؟!
من کلا نیاز به بکاپ و اینا ندارم چون فقط یه فایل 500 مگی رو باید اپلود کنم اما چون ایشون قمیتشون بسیار مناصب هست تو تاپیک هایی که آفر داده بودن هم مشتری ها راطی بودن میخوام بدونم بعد از گذشت چند ماه چطور شده ...
هیمشه قیمت ایین که فروشنده ای افر میده نباید به این بزاریم که شتیبانی نامناسب دارد ولی اگر هیمشه به قیمت خیلی پایین ارائه بشه مسلما پشتیبانی رو کمی سخت میکنه
با توجه به اینکه اگه کاربرانشون راضی باشن احتمالا سرویس های خوبی دراه میده
انشااالله که موفق باشن