PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد نتورک leasweb و ovh

Mrbean
October 15th, 2015, 14:13
سلام دوستان٬ من یه آپلود سنتر دارم٬ سرور های که فایل ها ذخیره میشن از ovh گرفتم و سرور اصلی رو با پورت ۱۰ گیگ از leaseweb گرفتم٬ الان هر موقع که آپلود صورت میگیره بعضی اوقات چند لحظه مکس میکنه بعد شروع میشه٬ آیا بین اتصال این دو نتورک باهم مشکلی وجود داره؟ این دو با هم سازگاری ندارن؟

novinvps.com
October 15th, 2015, 14:35
سلام دوستان٬ من یه آپلود سنتر دارم٬ سرور های که فایل ها ذخیره میشن از ovh گرفتم و سرور اصلی رو با پورت ۱۰ گیگ از leaseweb گرفتم٬ الان هر موقع که آپلود صورت میگیره بعضی اوقات چند لحظه مکس میکنه بعد شروع میشه٬ آیا بین اتصال این دو نتورک باهم مشکلی وجود داره؟ این دو با هم سازگاری ندارن؟

سلام
در صورتی که disk i/o بالا بره و هارد نتونه جوابگو باشه میتونه هم این اتفاق بیفته

Mrbean
October 15th, 2015, 15:33
سلام
در صورتی که disk i/o بالا بره و هارد نتونه جوابگو باشه میتونه هم این اتفاق بیفته

نه از هارد دیست نیست٬ چون در موقع که هیچ استفاده نیست من امتحان میکنم بازم یک دقیقه طول میکشه بعد شروع به آپلود میکنه.

- - - Updated - - -

اسکریپتی که استفاده میکنید چیه؟
مجازی ساز روی سرور ها نصب کردید؟
xfilesharing
نه مجازی ساز استفاده نمیکنم

novinvps.com
October 15th, 2015, 15:36
نه از هارد دیست نیست٬ چون در موقع که هیچ استفاده نیست من امتحان میکنم بازم یک دقیقه طول میکشه بعد شروع به آپلود میکنه.

- - - Updated - - -

xfilesharing
نه مجازی ساز استفاده نمیکنم

سلام مجدد
در صورتی که از هارد SATA و port 10GB استفاده میکنید
دلیل این مشکل میتونه باشه
چرا که هارد SATA مناسب برای پورت ۱۰ گیگابیت نیست

Mrbean
October 15th, 2015, 15:41
سلام مجدد
در صورتی که از هارد SATA و port 10GB استفاده میکنید
دلیل این مشکل میتونه باشه
چرا که هارد SATA مناسب برای پورت ۱۰ گیگابیت نیست
اسکریپب روی پورت ۱۰ گیگ قرار دارد.

rastindata
October 15th, 2015, 15:45
اسکریپب روی پورت ۱۰ گیگ قرار دارد.

لود سرور رو چک کنید ، ببینید روی منابع فشار نمیاد؟

ممکنه از i/o باشه ...

از هارد های ssd استفاده کردید؟

Mrbean
October 15th, 2015, 15:51
لود سرور رو چک کنید ، ببینید روی منابع فشار نمیاد؟

ممکنه از i/o باشه ...

از هارد های ssd استفاده کردید؟
خیر فشاری نیست. چون جدیدا به دیتا سنتر لیزوب انتقال دادم. رو سرور قبلی هم از هارد ساتا استفاده میکردم اما چنین مشکلی نداشتم که زمان آپلود مکس کنه بعد شروع بشه.

arc1o0
November 29th, 2015, 10:36
سلام

پیشنهاد بنده این هست که هر دو سیستم رو (اسکریپت و سرور دانلود) روی یک دیتاسنتر باشند، حالا چه فرانسه چه هلند، مهم اینه که روی یک شبکه باشند، مثلما راندمان تا حد زیادی ارتقا خواهد یافت.

اگر تعداد یوزر ها بالاست احتمال زیاد مشکل Read o Write دارید، که باید بررسی شود ، برای دیتاسنتر شما بجای یک هارد 4 ترابایتی باید از 4 هارد 1 ترابایتی استفاده کنید.

yousef_bs
February 16th, 2016, 14:39
سلام

پیشنهاد بنده این هست که هر دو سیستم رو (اسکریپت و سرور دانلود) روی یک دیتاسنتر باشند، حالا چه فرانسه چه هلند، مهم اینه که روی یک شبکه باشند، مثلما راندمان تا حد زیادی ارتقا خواهد یافت.

اگر تعداد یوزر ها بالاست احتمال زیاد مشکل Read o Write دارید، که باید بررسی شود ، برای دیتاسنتر شما بجای یک هارد 4 ترابایتی باید از 4 هارد 1 ترابایتی استفاده کنید.

احتمالا برای پیشگیری از مشکلات کپی رایت و abuse از دو دیتا سنتر جداگانه استفاده میکنن... باید بگم تا جایی که من میدونم لیزوب زیاد به مسایل کپی رایت گیر نمیده

company_hosting
February 16th, 2016, 16:00

سلام

این مورد از سرور (لوکیشن) نیست
پرت لیزوب و او وی اچ هفته ای 1 مرتبه برای یک سری موارد تست میکنیم

بیشترین احتمال برای هارد میتونه باشه ... که دوستان گفتند ...

websazha
February 16th, 2016, 16:30
سلام
معمولا برای آپلود سنتر های در یک دیتاسنتر برای بک اپ گیری و سرور اصلی در یک جا استفاده میشه و از طرفی معمولا از سرور جداگانه برای بک آپ گیری استفاده نمیشه از رید بهره می برند.
بهتر هست شما سرور بک آپ هم بزارید همون لیزوب که بک آپ گیری زمانی که دیتاها به چندین ترا افزایش پیدا کرد مشکل نخورید و سریع انجام شود و هم کیفیت شبکه و امنیت لیزوب به هیچ عنوان ovh ندارد. مراقب سرور ovh و جایی که خرید کردید باشید.

موفق باشید.

k-h
February 16th, 2016, 16:34
پورت یا ارتباط مشکلی نداره
بیشتر مربوط به هارد میشه این مورد مکس
مدل سرور های لیزوب چیه ؟