PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسندگی کامل و حرفه ای نرم افزار و ... با سابقه کار در سایت های بزرگ

mehrania
October 15th, 2015, 01:18
سلام دوستان
من قادر به نویسندگی در زمینه نرم افزار ، موبایل ( اندروید ، ای او اس ) ، فیلم هستم متن ها رو از سایت های حارجی به صورت کامل ترجمه میکنم . با وردپرس ، فتوشاپ ،لیچ ، سئو پست و ... به صورت کاملا حرفه ای بلدم کار کنم و 5 ساله در این زمینه هستم و تو سایت های پی سی دانلود ، دانلود ها و خیلی سایت ها کار کردم ....
وی پی اس و .. همه رو دارم
نمیخوام تعریف کنم ولی با یک پست من میتونید کیفیت کار رو ببینید
منتظر پیشنهادات دوستان هستم

erfanmix
October 15th, 2015, 02:31
باسلام
در زمینه تدوین فیلم و عکاسی و فیلمبرداری میتونید همکاری کنید؟
ادرس وبسایت ما در امضا هست
باتشکر

designmagic
October 15th, 2015, 22:00
سلام ارادت قیمت هاتون رو ذکر میکنید ؟

mehrania
October 16th, 2015, 01:57
باسلام
باتشکر

در این زمینه قبلا اقدام کردم اما کسی پیدا نشد ، اگه بتونید بهم یاد بدید میتونم براتون کار کنم نیاز به قرار داد و ... هم بود مشکلی نیس برای اعتماد سازی

- - - Updated - - -

سلام ارادت قیمت هاتون رو ذکر میکنید ؟

قیمت پ.خ شد

minicup
October 16th, 2015, 03:54
باسلام
باتشکر

این دوستمون ( عرفان میکس ) تائید نمیشن خواستین مفتی نویسندگی کنین برین سراغ ایشون .

امیدوارم اسپم نباشه خواستم پست بزنم که یوخ حق نویسنده عزیز پایمال نشه .

بدرود

esmodev
November 5th, 2015, 12:23
سلام دوست عزیز
9 سال طراحی وب و Developer هستم ، الان تونستم شرکت بزنم موقیت خوبی هم دارم. دنبال چند Developer تحت وب خوب میگردم برای شریک شدن بدون سرمایه حتی
تلگرام پی ام بده @esmodev

Arafsh
November 22nd, 2015, 08:47
سلام دوستان
من قادر به نویسندگی در زمینه نرم افزار ، موبایل ( اندروید ، ای او اس ) ، فیلم هستم متن ها رو از سایت های حارجی به صورت کامل ترجمه میکنم . با وردپرس ، فتوشاپ ،لیچ ، سئو پست و ... به صورت کاملا حرفه ای بلدم کار کنم و 5 ساله در این زمینه هستم و تو سایت های پی سی دانلود ، دانلود ها و خیلی سایت ها کار کردم ....
وی پی اس و .. همه رو دارم
نمیخوام تعریف کنم ولی با یک پست من میتونید کیفیت کار رو ببینید
منتظر پیشنهادات دوستان هستم
درود.

تایپک رو مشاهده کنید در صورتی که با شرایط شما همخوانی داشت آی دی تلگرام رو در تایپیک یا پیغام خصوصی ارسال نمائید.

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=154904