ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه جلوگیری از هرزنامه ها

tmfar
September 22nd, 2010, 02:07
سلام

من در سرورم از کجا می تونم بفهم که مثلاً کدوم سایت با استفاده از هاست ایمیل های هرزنامه ارسال می کنه ؟

اصلاً این موضوع ایمیل چیه ؟ مثلاً ایمیل گروهی ارسال می کنند و سرور یا دیتاسنتر میاد هشدار می ده که اکانت رو می بندیم

کلاً ممنون میشم در این باره توضیحاتی بدید از پایه میخوام بدونم اساس این چیه

---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

از کدوم قسمت مدیریت کنم ایمیل ها رو ؟ یه سایتی چیزی هست که مثلاً آی پی سرور رو بدی مثلاً بگه کدوم سایت روی سرور داره هرزنامه ارسال می کنه ؟

---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------

بالا بیا تاپیک جان

Online24
September 22nd, 2010, 05:07
سوال خودتون رو دقیقا مشخص میکنید ؟ جلوگیری از اسپم یا track کردن اسمپر روی سرور ؟

جلوگیری از ارسال SPAM ؟؟ = اعمال محدودیت ارسال ایمیل برای هر کاربر و برنامه های کمکی مثل Spam Assassin
موضوع ایمیل چیه ؟؟ = معمولا در subject اون مشخص شده ( شوخی میکنم ... :دی)

- ارسال ایمیل گروهی در اکثر موارد نوعی SPAM محسوب میشه و در تمام دنیا ارسال Spam خلاف قوانین هست و با اون برخورد میشه .

توضیح از پایه برای اینکه بدونید اساس چیست : اسپم - ویکی‌پدیا (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%85)

مدیریت ایمیل هم در WHM از قسمت : service configurition / exim configuration editor انجام میشه .

سوال رو جزئی تر بپرسید ، در خدمتتون هستم .

* بالا بیا تاپیک جان = خلاف !

---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 02:49 AM ----------

توضیح از پایه برای اینکه بدونید اساس چیست : اسپم - ویکی‌پدیا (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%85)

مطالعه این مقاله به تمامی دوستان توصیه میشه .
مخصوصا این قسمت :

اسپم انجمنی
اسپم انجمنی نوعی از اسپم است که در انجمن‌های گفتگو بسیار مشاهده می‌شود و گاه به عنوان یک معضل و در جایی به عنوان سرگرمی تلقی می‌شود.

در این انجمن معضلیست ...