توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به حساب پی پال
lemo1996
October 14th, 2015, 13:23
سلام
دوستان بنده قصد انجام خرید های اینترنتی از چند سایت خارجی دارم و با حساب پی پال میشه این کار رو انجام داد
ولی متاسفانه تا حالا تجربه ای در این زمینه نداشتم
میخواستم ببینم دوستان میتونن راهنمایی کنن چطوری میتونم یک حساب پی پال باز کنم ؟
با توجه به اینکه ایران در تحریم است ؟
به اسم خودم باشه حساب ؟
سایت هایی رو دیدم که ارایه میدم ولی ظاهرا نیاز به ویزا کارت و ... دارند
ممنون میشم دوستانی که تجربه داند بنده رو راهنمایی کنند
با تشکر .
farssub
October 14th, 2015, 13:24
با سلام یک حساب پی پال مووجود هستش در صورت نیاز با قیمت بسیاز مناسب به فروش میره درتماس باشید
info_farssub
09394475084
lemo1996
October 14th, 2015, 13:27
با سلام یک حساب پی پال مووجود هستش در صورت نیاز با قیمت بسیاز مناسب به فروش میره درتماس باشید
info_farssub
09394475084
حساب به نام شما هست ؟
بنده میخوام به اسم خودم باشه چون پرداخت های زیادی انجام خواهد شد و برام امنیت خیلی مهمه
مشکلی وجود نداره به اسم خودم نباشه ؟
farssub
October 14th, 2015, 13:29
دوست عزیز مشکلی نیست ولی نباید با مشخصات ایرانی حساب باز کرد.
با ای پی ایران وارد حساب شد.
همیشه از یک ای پی باید لاگین کرد
پس از خرید حساب کلیه امکانات در اختیاز شما قرار خواهد گرفت.
در تلگرام و یا یاهو در تماس باشید
lemo1996
October 14th, 2015, 13:48
دوستان با جناب farssub مکاتبه کردم ایشون فرمودند اکانت وریفای شده است و فقط مدارک ارسال نشده آیا بنده بعدا به مشکل بر نمیخورم؟(در صورتی که کار غیر قانونی انجام ندم ؟)
آیا میشه اسم شخص و ایمیل اکانت رو کاملا تغییر داد ؟ (جوری که صاحب امتیاز قبلی امکان ریستور کردن رو نداشته باشد ؟)
هزینه همچین حسابی با موجودی 0 دلار حدودا چقدر میباشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
Mr.Kazemi
October 14th, 2015, 13:58
وقتی مدارک ارسال نشده ..احتمالش زیاد هست به مشکل بر بخورید.
redpaknik
October 14th, 2015, 14:00
با سلام در صورتی که مواردی که گفتن رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد میتونین ایمیل و مشخصات رو عوض کنید قیمت هم در همین انجمن با 150 تا 200 هزار تومان بدون مدارک دوستان ایجاد میکنن
دوستان با جناب farssub مکاتبه کردم ایشون فرمودند اکانت وریفای شده است و فقط مدارک ارسال نشده آیا بنده بعدا به مشکل بر نمیخورم؟(در صورتی که کار غیر قانونی انجام ندم ؟) آیا میشه اسم شخص و ایمیل اکانت رو کاملا تغییر داد ؟ (جوری که صاحب امتیاز قبلی امکان ریستور کردن رو نداشته باشد ؟) هزینه همچین حسابی با موجودی 0 دلار حدودا چقدر میباشد ممنون میشم راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
دوست عزیز حتی در صورتی که مدارک هم بفرستید امکان لیمیت هست بنده قبلا داشتم در هر صورت امکان بسته شدن هست
وقتی مدارک ارسال نشده ..احتمالش زیاد هست به مشکل بر بخورید.
Mr.Kazemi
October 14th, 2015, 14:03
با سلام در صورتی که مواردی که گفتن رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد میتونین ایمیل و مشخصات رو عوض کنید قیمت هم در همین انجمن با 150 تا 200 هزار تومان بدون مدارک دوستان ایجاد میکنن
- - - Updated - - -
دوست عزیز حتی در صورتی که مدارک هم بفرستید امکان لیمیت هست بنده قبلا داشتم در هر صورت امکان بسته شدن هست
شما درست میفرمایید.
lemo1996
October 14th, 2015, 14:12
- - - Updated - - -
ممنون از راهنمایی که کردین
فقط یک سوال همانطور که چند جا دیدم حتما باید ای پی ثابت باشد
ایشون یک سرور مجازی تهیه کرده اند اگر بعدا خودم بخوام میتونم ای پی رو عوض کنم یا همیشه باید با یک ای پی وصل شد ؟ (امکان تغییر وی پی اس وجود ندارد ؟)
میشه روی وی پی اس یک قند شکن نصب کرد یا حتما از توی وی پی اس باید کار ها رو انجام داد ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر.
redpaknik
October 14th, 2015, 14:16
بهتر هست از همون سرور مجازی لاگین کنید میتونین چیز شکن نصب کنید و با سیستم خودتون انجام بدید باید هواستون باشه دی سی نشید و با همون ای پی چیز شکن نصب کنید ینی در همون سرور که خرید ککردن
ممنون از راهنمایی که کردین فقط یک سوال همانطور که چند جا دیدم حتما باید ای پی ثابت باشد ایشون یک سرور مجازی تهیه کرده اند اگر بعدا خودم بخوام میتونم ای پی رو عوض کنم یا همیشه باید با یک ای پی وصل شد ؟ (امکان تغییر وی پی اس وجود ندارد ؟) میشه روی وی پی اس یک قند شکن نصب کرد یا حتما از توی وی پی اس باید کار ها رو انجام داد ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر.
007
October 14th, 2015, 14:22
دوستان با جناب farssub مکاتبه کردم ایشون فرمودند اکانت وریفای شده است و فقط مدارک ارسال نشده آیا بنده بعدا به مشکل بر نمیخورم؟(در صورتی که کار غیر قانونی انجام ندم ؟)
آیا میشه اسم شخص و ایمیل اکانت رو کاملا تغییر داد ؟ (جوری که صاحب امتیاز قبلی امکان ریستور کردن رو نداشته باشد ؟)
هزینه همچین حسابی با موجودی 0 دلار حدودا چقدر میباشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
س
ارزش حساب پی پال بدون مدارک واقعی و درست صفر می باشد!
ارادت
redpaknik
October 14th, 2015, 14:25
درود حرف شما درست ولی شما به عنوان یک ایرانی که در تحریم هستین مدارک از کجا میخواین بیارین؟اشخاصی زیادی هستن که بدون مدارک در حال کار با پی پال هستن این بنده خدا رو هم بیخود نترسونید
س ارزش حساب پی پال بدون مدارک واقعی و درست صفر می باشد! ارادت
alborz94
October 14th, 2015, 14:29
سلام
به نظر من از یک سایت مثل payment24 تهیه کنید . کتاب جامعی هم نوشته اند در رابطه با پی پال. من از این سایت راضی هستم.
موفق باشید
farssub
October 14th, 2015, 14:31
سلام
به نظر من از یک سایت مثل payment24 تهیه کنید . کتاب جامعی هم نوشته اند در رابطه با پی پال. من از این سایت راضی هستم.
موفق باشید
سلام خودتون قیمتی که اونا برای این حساب قرار دادن بوددید پرداخت میکردید؟
اونا هم مدارک واقعی نمیفرستن خیالتون راحت باشه
alborz94
October 14th, 2015, 14:58
سلام خودتون قیمتی که اونا برای این حساب قرار دادن بوددید پرداخت میکردید؟
اونا هم مدارک واقعی نمیفرستن خیالتون راحت باشه
سلام
بله من پرداخت کردم. سه سال هست دارم استفاده می کنم. بالاخره هر چیزی هزینه داره. در رابطه با مدارک، آدرس دبی با قبض آب دادن و پاسپورت خودم.
مشتریان این سیستم هم مشخص هست. از لحظ اخلاقی هم من تاییدشون می کنم و سایرین که با این سایت کار کردن.
بازهم این سیستم برای بنده نیست و منفعتی برای من ندارد.
در این شرایط فقط راهنمایی کردم و تجربه شخصی رو گفتم.
موفق باشید
lemo1996
October 14th, 2015, 15:13
س
ارزش حساب پی پال بدون مدارک واقعی و درست صفر می باشد!
ارادت
اگه تراکنش ها با مبلغ پایین باشد
باز هم مشکلی پیش میاد ؟
- - - Updated - - -
سلام
بله من پرداخت کردم. سه سال هست دارم استفاده می کنم. بالاخره هر چیزی هزینه داره. در رابطه با مدارک، آدرس دبی با قبض آب دادن و پاسپورت خودم.
مشتریان این سیستم هم مشخص هست. از لحظ اخلاقی هم من تاییدشون می کنم و سایرین که با این سایت کار کردن.
موفق باشید
هزینه باز کردن حساب خیلی بالاست 500 هزارتومان با مشخصات فیک!
به صرفه نیست !
farssub
October 14th, 2015, 15:19
سلام
موفق باشید
از لحاظ قیمتی هم با انصاف هستن؟
برای بنده سوال هست یک شخص ایرانی به چه صورت میتونه پی پال باز کنه در صورتی که باید قبضی که به صورت زنده ارسال میشه برای هفته پیش باشه در خارج از کشور باشه.
بعد سایتی مثل پی منت 24 میاد برای هر شخص قبض جدا بده؟ نه دوست عزیز شکن نکنین فیک هست و برای این اکانت فیک 500 هزار تومان هزینه دریافت میکنه موفق باشید
Meistero
October 14th, 2015, 16:01
اگه تراکنش ها با مبلغ پایین باشد
باز هم مشکلی پیش میاد ؟
- - - Updated - - -
هزینه باز کردن حساب خیلی بالاست 500 هزارتومان با مشخصات فیک!
به صرفه نیست !
درود
اگر تراکنش ماهیانه شما زیر 500 دلار باشه و منبع پولی که وارد حسابتون میشه درست و مطمئن باشه و نکاتی رو رعایت کنید (که این خودش داستان داره) یک اکانت پرسونال آمریکا کار شما رو راه میندازه.ولی همونطور که گفتم باید چیزهایی رو رعایت کنید.
500 تومن فقط گرون نیست بلکه توهین به مشتریه.برای اکانت بین 20 تا 150 تومن خرج میشه.اگر بهترین چیزهای موجود رو بکار ببرن (که نمیبرن).تا 200 تومن هم امکان ذاره خرج بشه(برای آمریکا و کانادا فقط).
عجله نکنید.از فروشنده ها پرسش کنید:چه نوع حساب بانکی رو بکار میبرن.چه نوع کارتی رو بکار میبرن(با نام هست یا بدون نام-مدت اعتبار کارت چند ساله-آدرس شما رو تایید میکنه یا نه-از کدوم کشور صادر شده...).اگر جساب لیمیت شد چی میتونن ارائه بدن؟...
007
October 14th, 2015, 16:54
درود حرف شما درست ولی شما به عنوان یک ایرانی که در تحریم هستین مدارک از کجا میخواین بیارین؟اشخاصی زیادی هستن که بدون مدارک در حال کار با پی پال هستن این بنده خدا رو هم بیخود نترسونید
س
صحبت های من رو کسانی درک میکنن
که حساب وریفای میگیرن بعدش میرن 300تا 1000دلار و یا....
می ریزن توی حسابشون بعدش حساب مسدود میشه بعدش نصفشو میدن ما ما براشون برداشت کنیم.
و نصفش تو جیب ما میره نصفش تو جیب خودش فقط برگشت میخوره
برای جند خرید و فروش ساده اصلا نیازی به تحمل این موارد و مشکلاتش نیست هرچند روشهای درست حسابی هم هست که بتونن
حساب بی مشکل باز کنن نمونش برن شرکت ثبت کنن و حساب شرکتی پی پال باز کنن (خارج کشور نمونش ترکیه)
اصلا به هیچ وجه تقلب توصیه نمیشه افرادی هم که اینجا حساب دارن مثلا ما یا دیگران مشکل نداریم حتی اگر هزاربار بلاک شیم و غیره چون مدارک می فرستیم و موظف هستن باز کنن در صورت محدود کردن اکانتای کاربریمون.
صرف راهنمایی استارتر تاپیک لازم نیست واسه چند خریدو فروش ساده خودتون رو به دردسر بندازین برای تهیه و یا گرفتن پی پال و دست و پنجه نرم کردن با گرفتاری هایی ممکنه پیش بیاد بازم خودتون میدونین
ارادت
alborz94
October 14th, 2015, 17:17
بله . برای چند پرداخت اصلا به صرفه نیست.
اگر با حسابتان کار می کنید باید به فکر باز کردن حساب باشید.
من هم با سایر دوستان موافقم که خودتان را دچار مشکل نکنید. خیلی راحت تر هست بدهید پرداخت برایتان انجام دهند. برای پرداخت های سنگین هم باید دنبال جای مطمئن باشید.
در رابطه با هر شرکتی هم خودشان مسئول هستند که پاسخ بدهند و عرض شد که من تجربه شخصی خودم رو گفتم. من کارت بانکی ویزا با نام گرفتم البته باید یا کلاسیک باشد یا گلد. برای وریفای ویزا الکترون رو قبول نمیکنه.
besthosti.com
October 14th, 2015, 17:17
با سلام
براتون می تونم اکانت رو وریفای شده تخویل بدم در صورتی که مایل هستید با بنده در ارتباط باشید.
موفق باشید
Mr.Kazemi
October 15th, 2015, 00:50
جهت اطلاع دوستان .
من یک اکانت پی پال از پیمنت 24 گرفتم...به مبلغ 299 هزار تومان....یک سرور مجازی به مبلغ 30 هزار تومان
بعد از یک ماه به من اکسس دادن که حساب شما فعال هست....مبلغ 100 دلار هم ایشان به حساب واریز کردند..
بعد از اینکه این مبلغ انجام به حساب من واریز شد. خواستم یک پرداختی داشته باشم .. که پی پال درجا حساب من رو لیمیت کرد..و گفت مدارک بفرست...من هم با هماهنگی ایشان مدارک رو فرستادم.....اکانت لیمیت موند..و تنها جوابی که گرفتم این بود که حساب شما لیمیت شده و ما کاری نمیتونیم بکنیم...از اول هم تضمین نداده بودیم....خلاصه 100 دلار تو اکانت لیمیت شده مونده تا6 ماه که بتونم آیا برداشت کنم و هزینه ای که اول کار دادم....