PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد disable_functions در php.ini

davood_71
October 14th, 2015, 12:46
سلام اساتید گرامی
یه سوالی داشتم
من یه سرور مجازی دارم که ورژن php 5.4 هست

میخواستم روش جوملا نصب کنم
توی سایت جوملا زده که باید موارد زیر disable باشه

disable_functions = show_source, system, shell_exec, passthru, exec, phpinfo, popen, proc_open

داخل سرور مجازی من قسمت file editor و قسمت lib/php54/php.ini ---> کد بالا رو نوشته(به اضافه کلی تابع دیگه) ولی show_source نیست.

ولی داخل فایل lib/php.ini که کلا 2 خط داخلش هست تمامی مقادیر (کد بالا) disable_functions نوشته ولی داخل این فایل show_source هست.

حالا سوال من اینجاس : که لازم هست داخل فایل lib/php54/php.ini کد show_source رو اضافه کنم؟ (فقط بحثم جوملا نیست کلا واسه امنیت گفتم اگر اضافه کنم امنیت بالا تر میره؟) یا لازم نیست؟

لطفا جواب بدید
ممنون.

nginxweb
October 14th, 2015, 13:18
درود
اگر سرور شما قابلیت php customize داشته باشد در همان php.ini جوملا کفایت میکند اما اگر نداشته باشد باید در php.ini اصلی سرور مقادیر قرار داده شوند تا بدرستی کار کنند

davood_71
October 14th, 2015, 13:40
دوتا مسیر php.ini روی سرور وجود داره :

1- lib/php54/php.ini ----> داخل این همه توابع هست به جز show_source

2- lib/php.ini ----> داخل این فایل فقط 2 تا خط نوشته که یکیش همین disable هست و داخل این show_source وجود داره

کاری به جوملا ندارم واسه امنیت سرور میخوام ، هنوز جوملا رو هم نصب نکردم

دادم برام کانفیگش کردن ، گفتم شاید یادشون رفته که داخل lib/php54/php.ini تابع show_source رو هم بنویسن

لازم هست داخل lib/php54/php.ini تابع show_source را بنویسم؟ (واسه امنیت کاری به جوملا نداشته باشید)

alborz94
October 14th, 2015, 14:10
با سلام

با اجازه اساتید .

باید داخل
lib/php.ini وجود داشته باشد. اگر هست دیگر مشکل امنیتی ندارید

davood_71
October 14th, 2015, 14:15
بله هست
دستت درد نکنه

alborz94
October 14th, 2015, 14:27
بله هست
دستت درد نکنه

من حداقل 20 تا کانفیگ مختلف دیدم از افراد مختلف. داخل بسیاری در
lib/php54/php.ini بخش disable_functions = را دیدم بعضی وقت ها خالی بود و برخی هم تعداد فانکشن هایی که بسته بودند با بخش lib/php.ini یکی نبود.
بازهم از اساتید انجمن نظر بگیرید.
موفق باشید

davood_71
October 15th, 2015, 16:23
ممنون که گفتی

استادی نظر شما ها چیه؟

مقدار
show_source داخل فایل lib/php.ini هست

آیا لازم هست داخل فایل lib/php54/php.ini هم باشه؟ (این نکته رو هم بگم که داخل این فایل کلی تابع دیگه هم نوشته شده ولی فقط تابع show_source نیست )

- - - Updated - - -

کسی نبود؟

سوال رو اینجوری میپرسم

توی فایل :
lib/php54/php.ini

در قسمت :

disable_functions

دو تا تابع

phpinfo و show_source

وجود نداره

ولی توی فایل : lib/php.ini

این دو تا تابع وجود داره