توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فوری ....
yozar30f
October 13th, 2015, 21:13
دوستان من صبح ی سروری دستم بود این مشکلو داشت درستش کردم اما یادم نمیاد چیکا کردم درست شد ...
وارد پی اچ پی مای ادمین که میشی این ارورو میده ....
Cannot start session without errors, please check errors given in your PHP and/or webserver log file and configure your PHP installation properly.:63::((
allbert
October 13th, 2015, 21:25
سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز . سرور رو از طریق ssh دستکاری کردید ؟!
yozar30f
October 13th, 2015, 21:25
اره همه چیزو نصب کردم میگم که صبح یکی همینو داشت تو یاهو دسرسی داد حل کردما الان مغزم هنگه یادم نیس صبح چیکار کردم ...
allbert
October 13th, 2015, 21:31
خب برای اینکه ببینید چه دستوراتی در ssh وارد کرده اید کافی هست دستور زیر رو بزنید :
history 50
این دستور 50 دستور زده شده توسط شما رو در shell نمایش میده
rastindata
October 13th, 2015, 21:33
دوستان من صبح ی سروری دستم بود این مشکلو داشت درستش کردم اما یادم نمیاد چیکا کردم درست شد ...
وارد پی اچ پی مای ادمین که میشی این ارورو میده ....
Cannot start session without errors, please check errors given in your php and/or webserver log file and configure your php installation properly.:63::((
میگه تنظیمات php یا آپاچی به درستی انجام نشده
nginxweb
October 13th, 2015, 21:35
درود
دوست گرامی مشکل فوق مربوط به تنظیمات session php سرور میباشد و باید بررسی گردد تا حل شود. این مشکل بدلیل تغییر در تنظیمات php سرور و یا استفاده از php handle های خاص ایجاد میگردد
yozar30f
October 13th, 2015, 21:51
چنجا دیدم این تاپیک رو زدن ولی جواب درستی نگرفتن ...
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build update
./build apache
./build php n
./build rewrite_confs
با این چندتا دستور مشکلم حل شد ...
allbert (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=20784) عزیز ممنون این دستور بهم خیلی کمک کرد ....