توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هنگ کردن سرور
ehsan-68
October 13th, 2015, 20:30
با سلام ...
سرور من هنگ کرد و من ریستارت کردم اما متاسفانه نه با وب برویزر بهش دسترسی دارم نه با putty ...
اما در VMware vSphere Client به vps مربوطه (که هنگ میکرد) دسترسی دارم و واردش میشم و مشکل ping ندارم ...
لطفا راهنمایی بفرمائید ...
قابل ذکره قبلا هم هنگ کرد و ریست کردم درست شد ولی بعد 1ماه دوباره اینجوری شده ...
با تشکر
serverstar.ir
October 13th, 2015, 20:43
الان شما از بیرون پینگ سرور رو دارید یا نه متوجه نشدم !
میتونید با دستور top ببینید کدام پروسس بیش از همه سی پی رو مصرف میکنه
اصلا میزان مصرف سی پی یو چقدر است زمان کرش کردن "؟
allbert
October 13th, 2015, 20:47
سرورتون لینوکس هست یا ویندوز ؟!
serverstar.ir
October 13th, 2015, 20:57
سرورتون لینوکس هست یا ویندوز ؟!
شما اصلا خوندین چی نوشته ؟؟
putty !!!
allbert
October 13th, 2015, 21:01
شما اصلا خوندین چی نوشته ؟؟
putty !!!
خیر من چند تاپیک رو هم زمان باز کردم تاپیک ایشون رو با بی دقتی مطالعه کردم. پوزش
در ضمن putty فقط برای لینوکس نیست :)
serverstar.ir
October 13th, 2015, 21:04
خیر من چند تاپیک رو هم زمان باز کردم تاپیک ایشون رو با بی دقتی مطالعه کردم. پوزش
در ضمن putty فقط برای لینوکس نیست :)
برای ویندوز هم هست ؟
allbert
October 13th, 2015, 21:22
برای ویندوز هم هست ؟
بحث نامرتبط در تاپیک برسی یک شخص دیگه امر درستی نیست دوست من، putty از پروتکل های دیگه ای هم پشتیبانی میکنه ( SFTP, Telnet ...)
با سلام ...
سرور من هنگ کرد و من ریستارت کردم اما متاسفانه نه با وب برویزر بهش دسترسی دارم نه با putty ...
اما در VMware vSphere Client به vps مربوطه (که هنگ میکرد) دسترسی دارم و واردش میشم و مشکل ping ندارم ...
لطفا راهنمایی بفرمائید ...
قابل ذکره قبلا هم هنگ کرد و ریست کردم درست شد ولی بعد 1ماه دوباره اینجوری شده ...
با تشکر
بهتره این مشکل رو با کامند top همینطوری که این دوست عزیزمون عرض کردن برسی کنید البته احتمال مشکلات دیگه ای هم هست مثل oversell کردن سرویس دهنده یا ... باشه یا حتی درگیر کردن هارد سرور برای یک عملیات توسط یک کاربر.
بهتر هست LoadAverage رو برسی کنید .
ehsan-68
October 15th, 2015, 19:55
بحث نامرتبط در تاپیک برسی یک شخص دیگه امر درستی نیست دوست من، putty از پروتکل های دیگه ای هم پشتیبانی میکنه ( SFTP, Telnet ...)
بهتره این مشکل رو با کامند top همینطوری که این دوست عزیزمون عرض کردن برسی کنید البته احتمال مشکلات دیگه ای هم هست مثل oversell کردن سرویس دهنده یا ... باشه یا حتی درگیر کردن هارد سرور برای یک عملیات توسط یک کاربر.
بهتر هست LoadAverage رو برسی کنید .
سلام ... اینم تصویر از دستور top
28423
allbert
October 15th, 2015, 20:12
این زمان نرمال سرور هست باید زمانی که به سرور فشار میاد از خروجی این کامند عکس بگیرید
ehsan-68
October 16th, 2015, 11:16
این زمان نرمال سرور هست باید زمانی که به سرور فشار میاد از خروجی این کامند عکس بگیرید
سلام ...
این عکس دقیقا از زمان هنگ کردن سروره
smhnw
October 16th, 2015, 11:23
داداش این لودش از سرور اکثر ما بهتره که کجاش هنگ کرده
احتمال ۹۰ درصد csf باعث میشه دسترسی کاربران / شما از خارج به سرور بسته شه ...
Disable /Remove کنین تست کنین ...
netpooyesh
October 19th, 2015, 23:10
این که ما دیدیم همه چی اوکی بود
روی سرور دی داس پروتکشن ندارید؟
ehsan-68
October 20th, 2015, 18:40
این که ما دیدیم همه چی اوکی بود
روی سرور دی داس پروتکشن ندارید؟
چی هست ؟
از کجا باید بفهمم ؟
netpooyesh
October 25th, 2015, 11:56
چی هست ؟
از کجا باید بفهمم ؟
جلوگیری از دی داس هست
باید از جایی که سرور گرفتی بهشون بگی
سرور خارج از ایران هست یا داخل ایران؟
mhdpop2
October 25th, 2015, 12:34
سرور شما وضعیت نرمالی دارد در حال حاضر مشکل از اتصال به سرور با SSH را دارید؟ احتمالا ممکن است مشکل در اتصالتان از دو مورد زیر نشئت بگیرد یکی قطعی کانکشن سرور و یا اتصال اینترنتی و یا بلاک شدن ادرس IP شما برای متوجه شدن از موضوع در زمان قطع شدن اتصال با ****** وصل شوید درصورتیکه وصل شد مشکل از ماژول cphulk در صورت نصب بودن کنترل پنل ویا بلاک شدن IP سرور توسط CSF است