ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ویزا کارت قابل شارژ

kool
October 13th, 2015, 16:20
سلام
از دوستان کسی ویزا کارت قابل شارژ ارائه میده؟ جهت استفاده در دیتاسنتر هتزنر با پاسپورت ایرانی نیاز است

فقط لطفا به تمام موارد زیر توجه داشته باشید:
1- لطفا توضیحات کامل خود را در همین تاپیک درج کنید و لینک به بیرون ندید. اگه PM هم بدید باز نکات زیر رو در نظر بگیرید.
2- بدون آدرس باشه بهتره چون آدرس ایران می خواهیم استفاده کنیم. بی نام یا با نام تفاوتی نداره فقط کارت مورد قبول هتزنر باشه.
3- کارمزد نگهداری ماهانه نداشته باشه. کارمزد شارژ نیز اگر داره حتما میزانش رو بفرمایید.
4- قابل شارژ باشه. (تنها توسط خودتان قابل شارژ نباشه و توسط دیگر شرکت ها مثل payment24 نیز قابل شارژ باشه.)
5- همچنین بفرمایید که کارت قابل تمدید هست یا خیر؟ و نیز کارت مجازی هست یا فیزیکی.
6- قیمت فضایی نباشه.
7- همچنین پیشنهاد یا راه حل دیگه ای هم داشتید در صورت تمایل بفرمایید.

hegza
October 13th, 2015, 17:58
سلام
از دوستان کسی ویزا کارت قابل شارژ ارائه میده؟ جهت استفاده در دیتاسنتر هتزنر با پاسپورت ایرانی نیاز است

1- لطفا توضیحات کامل خود را در همین تاپیک درج کنید و لینک به بیرون ندید. اگه PM هم بدید باز نکات زیر رو در نظر بگیرید.
2- بدون آدرس باشه بهتره چون آدرس ایران می خواهیم استفاده کنیم. بی نام یا با نام تفاوتی نداره فقط کارت مورد قبول هتزنر باشه.
3- کارمزد نگهداری ماهانه نداشته باشه. کارمزد شارژ نیز اگر داره حتما میزانش رو بفرمایید.
4- قابل شارژ باشه. (تنها توسط خودتان قابل شارژ نباشه و توسط دیگر شرکت ها مثل payment24 نیز قابل شارژ باشه.)
5- همچنین بفرمایید که کارت قابل تمدید هست یا خیر؟ و نیز کارت مجازی هست یا فیزیکی.
6- قیمت فضایی نباشه.

پیشنهاد میدم برید بانک پارسیان
البته توسط خودشون شارژ میشه + هتزنر بیشتر کارتها رو قبول میکنه بهتره مسترکارت بگیرید نخواید بابت تبدیل هزینه بدین (ویزاکارت فقط میشه دلار شارژ کرد)
مورد بعدی رمز کارت رو نمیتونید عوض کنید پس توجه بفرمائید این دلارهای هکی که توی این انجمن 2هزارتا رو میدن 300 تومن از همین جور کارتها اومده و دستتون جایی بند نیست
پ.ن:اگر برای هتزنر میخواید بهتره یک مستر کارت مجازی با مبلغ بالا بخرید و بزنید تو اکانت هتزنرتون میدونید که هتزنر خودش از حساب کم میکنه یعنی اطلاعات رو میدید اونا سر موقع خودشون برداشت میکنن و هر وقتی خواستین قبل از فاکتور خوردن بدون نیاز به تماس با هتزنر میتونید کارت دیگیری جایگزین کنید

kool
October 13th, 2015, 18:17
از پارسیان جدیدا گرفتید ؟ یا اطلاع دارید هزینه چقدر دریافت میکنه و شرایط خاصی دارن یا نه؟
حدود 10 سال پیش مبلغ 50 میلیون گفتن بخوابونید به حساب تا کارت ارئه کنیم :|

در مورد مستر کارت مجازی نیز اگه لینک دارید لطفا اینجا یا در خصوصی ارسال کنید بررسی کنم.

hegza
October 14th, 2015, 00:33
از پارسیان جدیدا گرفتید ؟ یا اطلاع دارید هزینه چقدر دریافت میکنه و شرایط خاصی دارن یا نه؟
حدود 10 سال پیش مبلغ 50 میلیون گفتن بخوابونید به حساب تا کارت ارئه کنیم :|

در مورد مستر کارت مجازی نیز اگه لینک دارید لطفا اینجا یا در خصوصی ارسال کنید بررسی کنم.
من قدیم گرفتم ولی یکی از دوستانم تابستون گرفت
120$ دستمزد میگیرند و ماباقی اگر بگیرند بلوک میشه و قانونین خود ویزاکارت کلاسیکه دلار از بازار باید ببرید 20 روزه کارتتون میاد خرید هم همه جا کردم به پی پالم وصله

- - - Updated - - -

در مورد مسترکارت هم سایتهای معتبر زیادی در خارج کشور ارائه میدن یکی رو پیدا کنید به یک فرد معتبر و قدیمی بگید براتون خریدو انجام بده اطلاعات میاد به ایمیل خودتون و قابل تغییر هم هست وگرنه نرید سراغ سایتهای ایرانی که اطلاعات رو خودشون ایمیل میکنن و دستشون بازه

kool
October 14th, 2015, 00:44
در مورد مسترکارت هم سایتهای معتبر زیادی در خارج کشور ارائه میدن یکی رو پیدا کنید به یک فرد معتبر و قدیمی بگید براتون خریدو انجام بده اطلاعات میاد به ایمیل خودتون و قابل تغییر هم هست وگرنه نرید سراغ سایتهای ایرانی که اطلاعات رو خودشون ایمیل میکنن و دستشون بازه

ممنون بابت پاسخ
اگه یکی دو مورد تجربه سفارش داشتید لینکش رو برام ارسال کنید.

hegza
October 14th, 2015, 01:30
ممنون بابت پاسخ
اگه یکی دو مورد تجربه سفارش داشتید لینکش رو برام ارسال کنید.
http://advcash.com/en/fees/
https://www.entropay.com/

http://www.giftcards.com/mastercard-gift-cards

Mr.Kazemi
October 14th, 2015, 11:17
ویزا کارت فیزیکی از بانک آذربایجان دارن میدن. همه مواردی که شما میخواین رو شامل میشه و هزینه نگهداری نداره.

Mr.Kazemi
October 14th, 2015, 14:01
چطور میشه سفارش داد دوست عزیز؟
ویزا کارت فیزیکی هست ...3 ساله...با حساب بانکی مادام العمر....نماینده رسمی بانک تو ایران هویت شما رو احراز میکنه ونیازی نیست شما برای افتتاح حساب برین اونجا
اگر نیاز داشتین میتونم راهنماییتون کنم.

mohammad211
October 15th, 2015, 10:13
قیمت این کارت ها که گفتی چقدر میشه؟(همین فیزیکی 3 ساله)

Mr.Kazemi
October 15th, 2015, 11:49
کلاسیک 195$ میشه...گلد 400$ ، پلاتینیوم 500$....
دپوزیت هم نمیگیرین

PersianHTML
October 15th, 2015, 11:53
www.payment24.ir
از اینجا بگیر ، من راضی بودم.

Cas2
October 15th, 2015, 13:30
من پیشنهاد میدم چون میخواهید با هویت خودتون و آدرس و پاسپورت ایرانی خرید کنید چند ماه صبر کنید در زمستان امسال یا حداکثر بهار 95 خودتونمستقیم از بانکهای ایرانی بگیرید تقریبا بدون هزینه و کارمزد شارژ و...

همه بانک‌ها باید به شرایط قبل از تحریم برگردند
(http://cbi.ir/showitem/13753.aspx)
معاون ارزی بانک مرکزی همچنین با اشاره به استفاده از ابزار‌های پرداخت خرد بین المللی، از قبیل ویزا کارت و مستر کارت بیان کرد: یکی از نیاز‌های مشتریان شبکه بانکی، راه‌اندازی این زیرساخت‌ها است که ضرورت دارد بانک‌ها و موسسات در فرایندی هماهنگ و مطابق با رهنمود‌های سیاستی که توسط بانک مرکزی ابلاغ می‌شود، آن را ایجاد کنند.
خیلی ازبانکها ایران از الان مذاکره کردند و نهایی هم شده
آغاز مذاكرات همكاري ميان بانك سرمايه و بانك توسعه اعتباري مجارستان (http://www.sbank.ir/news/28389-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D9%85%D9%8A%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%8A%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.h tml)
بانک ملی هم مسقیما با ویزا کارت قرارداد خواهد بست
یک بانک خصوصی مستقیما با یونیون پی قرار هست کار کنه
و چند بانک هم با JCB ژاپن در حال مذاکره هستند
پارسیان هم که قبلا با واسطه با مسترکارت کار میکرد مسقیم مستر کارت صادر خواهد کرد

Mr.Kazemi
October 16th, 2015, 19:05
سلام

6- قیمت فضایی نباشه.

در خدمتیم

kool
October 16th, 2015, 19:51
در خدمتیم

لطفا اطلاعات درخواست شده در پست اول و هزینه نهایی رو همینجا اعلام کنید بررسی کنم.

Mr.Kazemi
October 16th, 2015, 20:08
- - - Updated - - -

لطفا اطلاعات درخواست شده در پست اول و هزینه نهایی رو همینجا اعلام کنید بررسی کنم.
1- بدون آدرس باشه بهتره چون آدرس ایران می خواهیم استفاده کنیم. بی نام یا با نام تفاوتی نداره فقط کارت مورد قبول هتزنر باشه.
ج: چون کارت یک حساب بانکی داره-باید آدرس بدیم-البته شما میتونید آدرس خارج ایران بدین.

2- کارمزد نگهداری ماهانه نداشته باشه. کارمزد شارژ نیز اگر داره حتما میزانش رو بفرمایید.
ج: کارمزد ماهانه نداره-کارمزد شارژ 15 $ + 2% بالاتر از قیمت اسکناس

3- قابل شارژ باشه. (تنها توسط خودتان قابل شارژ نباشه و توسط دیگر شرکت ها مثل payment24 نیز قابل شارژ باشه.)
ج: قابل شارژ هم هست -سوییفت و IBAN هم داره-توسط شرکتهای دیگه هم شارژ میشه(چون حساب بانکی بهش متصل هست)

4- همچنین بفرمایید که کارت قابل تمدید هست یا خیر؟ و نیز کارت مجازی هست یا فیزیکی.
ج:کارت قابل تمدید هست و هزینه تمدید معادل هزینه صدور هست.کارت فیزیکی با نام
5- قیمت فضایی نباشه.
چ: کلاسیک 295$ ، گلد 400 $ ، پلاتینیوم 500 $--->همه 3 ساله + بدون دپوزیت پول
سرویس اینترنت بانک سالیانه 15 $ . اس ام اس بانک رو گوشی ماهیانه 2 $ میتونید فعال کنید. هر خرید و واریزی براتون اس ام اس میاد.

سوالی بود در خدمتیم.