توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال سه پوشه
Dade Web
October 12th, 2015, 20:11
سلام و خسته نباشید...
من از همون راه اندازی اول اموزش گام به گام و نکات امنیتی رو نخوندم الان در این قسمت که نوشتن
برای این کار به پوشه محل نصب یعنی همان clients بروید و سه پوشه attachments و downloads و templates_c را به پوشه قبل از public_html انتقال دهید.
میخواستم ببینم اگر الان که محصولات هست و مشتری ها وجود داره و افزونه ها کار میکنند این کار و اموزشش رو انجام بدم مشکلی پیش میاد؟صفحه سفید یا از کار افتادن؟
ممنون
farssub
October 12th, 2015, 20:59
طبق همون اموزشی که در دسترستون هست پیش برید مشکلی براتون پیش نمیاد
Dade Web
October 12th, 2015, 22:51
ممنونم ..فقط یه قسمت هم داره گفتن این $mysql_charset = 'utf8';
در فایل کانفیگ پاک کنم ... اگر پاک کنم نوشته های فارسی ؟؟؟؟ میشن ...نمیشه کاری کرد اون جمله رو حذف کنم ولی جمله ها درست بمونن؟
MOJTABA005
October 13th, 2015, 00:17
ممنونم ..فقط یه قسمت هم داره گفتن این $mysql_charset = 'utf8';
در فایل کانفیگ پاک کنم ... اگر پاک کنم نوشته های فارسی ؟؟؟؟ میشن ...نمیشه کاری کرد اون جمله رو حذف کنم ولی جمله ها درست بمونن؟
درود
نباید $mysql_charset = 'utf8'; رو حذف کنید
اگر نوشته های سایتتون مشکل داره این قسمت رو حذف کنید و تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه ، و گرنه نباید این قسمت حذف بشه
Dade Web
October 13th, 2015, 00:25
درود
نباید $mysql_charset = 'utf8'; رو حذف کنید
اگر نوشته های سایتتون مشکل داره این قسمت رو حذف کنید و تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه ، و گرنه نباید این قسمت حذف بشه
ممنون
نه نوشته هام الان مشکلی نداره اخه تو اموزش بود گفتم شاید حتما انجام بشه..باه پس برنمیدارم...
ممنونم
alborz94
October 13th, 2015, 15:39
با سلام
کل اطلاعات لازم را می توانید از همین آدرس بدست آورید
http://docs.whmcs.com/Further_Security_Steps#Change_your_WHMCS_Admin_Fol der_Name