ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد سایت فروش هاستینگ

worldmohammad
October 12th, 2015, 18:12
سلام مدتیه قصد دارم یه سایت فروش هاست ودامنه ایجاد کنم ازکجاباید شروع کنم؟
نمیخام نمایندگی شرکت هاید اخلی که الان هستن روبگیرم میخام خودم شروع کنم

almandata
October 12th, 2015, 18:15
سلام اگه بخواین با سرور اختصاصی شروع کنید ضرر می کنید!!!!!!!

سعی کنید اول نمایندگی بگیرید کار با هاست و نمایندگی رو یاد بگیرید

مشتریاتون به حد خودتون رسید

سرور تهیه کنید

worldmohammad
October 12th, 2015, 18:41
چرا؟؟؟هزینه اختصاصی چقدرهست؟

- - - Updated - - -

هدف اصلیم یادگیری مدیریت وپیکربندی سرور هستن ایا میشه اینطوری بازهم سرور رومدیریت کرد؟؟؟

almandata
October 12th, 2015, 18:42
چرا؟؟؟هزینه اختصاصی چقدرهست؟
یه سرور اختصاصی کمترینش 130-140 هزارتومان هستش
که اگه دایرکت ادمین یا سی پنل بخوای هرکدوم هزینه خودشون دارن !!!!!!!
کانفینگ هم جای خود دارد

سرزمین
October 12th, 2015, 19:05
سلام

دوست عزیز بچه بازی که نیست دو روزه یاد بگیرید (البته اگه خودتون بخواین مدیر سرور باشید) باید تیم خوب دور خودتون جمع کنید (اگر توان مالی بالایی دارید) و رقابت کنید،

ضمناً اگر مهارت بالایی هم داشته باشید بازم یه نفره نمیشه هاستینگ رو گردوند باید به نسبت بزرگ شدن هاستینگ تیم هاستینگ هم بزرگ بشه.

blackz
October 12th, 2015, 19:09
دوست عزیز بیایید تلگرام شاید بتونیم یه تیم تشکیل بدیم !

09016239247

allbert
October 12th, 2015, 19:11
ابعاد شروع یک هاستینگ بسیار گسترده هست ... کار با سیستم عامل . کار با پنل ها ، وبسرور ، مدیریت دیتابیس و ...

peym@n
October 12th, 2015, 19:21
درود
دوست عزیز برای ایجاد سایت هاستینگ باید اطلاعات کاملی داشته باشید که در هیچ جا به مشکلی برنخوردید و یا یک نفر که در این ضمینه تجربه کافی دارد پشت شما باشد و مشکلاتتون رو حل کنند
وگرنه بسیار عذاب آور خواهد بود
موفق باشید

daving
October 12th, 2015, 19:42
برای شروع از نمایندگی هاست و دامنه شروع کنید وقتی مشتری هاتون به حد مناسب رسید سرور اختصاصی بگیرید
حداقل یک سال طول میکشه که تعداد مشتری هاتون به حد مناسب برسه

سرزمین
October 12th, 2015, 19:57
هدف اصلیم یادگیری مدیریت وپیکربندی سرور هستن ایا میشه اینطوری بازهم سرور رومدیریت کرد؟؟؟

برای یادگیری یک سرور مجازی (vps) بگیرید و بر اساس آموزش های معتبر موجود در اینترنت و یا کلاس های معتبر یادگیری رو آغاز کنید، با راه اندازی هاستینگ ممکنه تجربه سب کنید اما باید کسی باشید که حرفه ای باشه و بعد شروع کنید.

isn
October 12th, 2015, 20:13
سلام دوست عزيز مثل اينه كه شما بگيد من مي خواهم رانندگي كنم ولي ماشينشو نداشته باشيد
حالا بالفرض ماشينشو خريديد و راه افتاديد تو جاده ولي وسط راه ماشينتون خراب شد ديگه خودتون بايد انقدر مهارت داشته باشيد تا ماشين رو تعمير كنيد

من علاقه اي به بحث سرور ندارم ولي با توجه به اندك تجربه اي كه دارم بنظرم بهترين راه براي يادگيري كلاس خصوصي است بگونه اي تا مدت ها بعد از اموزش به ان مدرس دسترسي داشته باشيد تا سوالات و مشكلات را مرتفع كنيد .

SaeedFazlollahzadeh
October 12th, 2015, 20:57
اتفاقا چند وقت پیش به فکر خودم رسید این موضوع، اما یه ذره که عاقلانه فکر کردم، دیدم بهترین کار نمایندگی گرفتن هست. میتونید مثلا پنج گیگابایت نمایندگی بگیرید و به فروش برسونید. نهایتش بخواد مثلا شصت هزار تومن باشه (قیمت خیلی دستم نیست ها!)
خب اگه سود کنید که باز هم پنل دیگه ی نمایندگی رو میخرید و بعد از اون که یاد گرفتید و کار تون گرفت، سرویس های اختصاصی تهیه می کنید.
اگر هم شکست خوردید، لااقل فقط همون 60 هزار تومن رو ضرر کردید، نه دوست هزار تومن و چهار صد و بیشتر!
موفق باشید

farssub
October 12th, 2015, 20:57
هیچ موقع اشتباه نکنید همیشه با ریسلر یا نمایندگی شروع کنید
در صورتی که سود و کاربرانوت به حدی رسید که تونستید هزینه یک سرور اختصاصی رو پرداخت کنید ومدیریت کنید اونموقع خرید سرور رو انجام بدید
موفق باشید

sami-00
October 12th, 2015, 22:19
سلام به نظر من یک سرور مطمعن بگیر با کیفیتی عالی البته منابع کمتر که هزینه بیادش پایین شروع کن بده بچه ها برات کاراشو انجام بدن بعدش که اوکی شد کارت سرورت رو بزرگترش کن

worldmohammad
October 12th, 2015, 22:37
مشکل این هست که دنبال راه اندازی یه سرویس هستم نیاز به منابع بالا دارم که هزنیه هاش خیلی گرون درمیاد برای همین باید خودو تحت کنترل داشته باشمش این بود که جداازبحث یادگیری خواستم با سرور اختصاصی شروع کنم .
یادگیریش مشکلی ندارم.
شمافقفط لطف کنید بگین که ازکجا باید شروع کنم

- - - Updated - - -

درضمن نمایندگی هم قیمتاوامکاناتشون باهم نیمخونه فایده ای هم به حالم نداره ترجیح میدم سرور شخصی داشته باشم تابرای یه نفردیگه کارکنم لااقل اینطوری تجربه ام بیشترمیشه

sami-00
October 12th, 2015, 22:46
آفرین راه خوبیه نمایندگی اصلا جالب در نمیادش

سرزمین
October 12th, 2015, 23:28
با همین دانش میخواین شروع به ایجاد هاستینگ کنید؟ دارید اشتباه محض میکنید باید حداقل با یک نفر صحبت کنید و کار هاتون رو ضمن یادگیری بر عهده بگیره وگرنه پیشرفت نمیکنید و هزینه ی اضافی میدین.

SaeedFazlollahzadeh
October 12th, 2015, 23:52
این انجمن و کاربرانش دارن به شما راهنمایی درستی میدن از بابت این که در ابتدای راه بهتره از نمایندگی گرفتن شروع کنید.
اگر هم اسپانسر دارید یا بودجه ی حداقل چند میلیونی (مثلا ده میلیون) دارید، خب میتونید منابع اختصاصی رو از شرکت های هاستینگ خارجی مثل ohv یا ovh (نمیدونم کدومشه!) و هتزنر و غیره تهیه کنید و شروع به کار کنید.
شما اگه یه نگاهی به اکثر زندگی نامه ی افراد و شرکت های موفق در هر زمینه ای بندازید، میبینید اکثر شون از شاگردی و مشاغل حتی پایین تر شروع کردن و موفق شدن.
امیدوارم هدف تون این نباشه: خیلی از ما ایرانی ها، علی الخصوص خود من، دنبال طی کردن ره صد ساله در یک شب هستیم.

worldmohammad
October 13th, 2015, 04:47
دوستان بنده طراحی وب روخودم بااموزشهای w3schoolیادگرفتم مشکل زبان ندارم
کاربالینوکس جهت مدیریت سرور واینهاروهم بلدم
بنده ترسی ازیادگیری چیزهای جدیدندارم
دنبال طی کردن ره صد ساله در یک شب هم نیستم
امااینطورکه فهمیدم دوستان علاقه ای ندارن راهنمایی بکنن به هرحال ممنون خودم راهشوپیدامیکنم.

alimosavi
October 13th, 2015, 07:05
خرید سرور اختصاصی + لایسنس سی پنل و ... + کانفینگ اونها + ایجاد یک سایت + خرید لایسنس whmcs + بحث درگاه بانکی و یا سایت های واسط + بروز رسانی همیشگی هم سرور و هم سایت + پشتیبانی قوی + روابط عمومی قابل قبول + اعصاب فولادی برای مشکلات غیر برنامه ریزی شده
و آخر از همه و به نظر من از همترین قسمت ها > داشتن بک آپ همیشگی از همه چی ...

موفق باشی

worldmohammad
October 13th, 2015, 09:48
خرید سرور اختصاصی + لایسنس سی پنل و ... + کانفینگ اونها + ایجاد یک سایت + خرید لایسنس whmcs + بحث درگاه بانکی و یا سایت های واسط + بروز رسانی همیشگی هم سرور و هم سایت + پشتیبانی قوی + روابط عمومی قابل قبول + اعصاب فولادی برای مشکلات غیر برنامه ریزی شده
و آخر از همه و به نظر من از همترین قسمت ها > داشتن بک آپ همیشگی از همه چی ...

موفق باشی
سرور روچجوری وازکجامیشه تهیه کرد؟؟؟شرکتی یا شخصی نماینده شرکتای خارجی توایران هست یامستقیماازخودشون بایدتهیه کرد؟کدوم شرکت لطفا توضیح بدین
لایسنس رو کجامیشه تهیه توی چندتا هاستینگ دیدم همونارومیشه خریداری کرد یادستکاری شدس؟
درگاه وبقیه چیزهارودارم :d:d:d

alimosavi
October 13th, 2015, 10:55
سرور روچجوری وازکجامیشه تهیه کرد؟؟؟شرکتی یا شخصی نماینده شرکتای خارجی توایران هست یامستقیماازخودشون بایدتهیه کرد؟کدوم شرکت لطفا توضیح بدین
لایسنس رو کجامیشه تهیه توی چندتا هاستینگ دیدم همونارومیشه خریداری کرد یادستکاری شدس؟

همینجا بچه ها همه اینها رو می فروشند ...

یک پیشنهاد : شما چند روز فقط از گوگل استفاده کنید و در خصوص تموم این مراحل اطلاعات جمع آوری کنید ...

almandata
October 13th, 2015, 11:49
سرور اختصاصی برای اینکه برات فعلا قیمت کمتری بیافته

سرور مارکتی آلمان تهیه کن

لایستس دایرکت ادمین یا سی پنل هم اکثر بچه های این انجمن با قیمت خوب ارائه میدن

کانفینگ هم بازهم بچه های اینجا خیلی حرفه ای انجام میدنن

SaeedFazlollahzadeh
October 13th, 2015, 15:43
خب شما هیچ کدوم از موارد ضروری رو ندارید و یکی از کم اهمیت ترین موارد رو فقط دارید! این هم به این دلیله که ایجاد یک درگاه برای یک وب سایت، نهایتا 24 ساعت و حداقل هم معمولا پنج یا شش ساعت طول میکشه تا اپراتور شرکت مورد نظر پاسخ بده و شما مدارک رو ارسال کنید و بعد تایید کنند.
به قول دوست مون که گفتن شما یه چن روز تو گوگل که بگردید، به 99درصد موارد میرسید. اون یه درصد هم با تجربه تکمیل میشه.
شما چه نمایندگی بگیرید و چه همه چیز رو اختصاصی تهیه کنید، میتونید از دوستان در این جا راهنمایی بگیرید؛ اما از اون جایی که تیمی ندارید و شخصی دارید کار می کنید، مجددا پیشنهاد استفاده از نمایندگی رو بهتون میدم. اصرار تون هم مبنی بر سرور های اختصاصی رو نمیفهمم واقعا، ولی نمایندگی گرفتن ریسک کمتر داره و دانش کمتری میطلبه چرا که همه چیز توسط یه شرکت با تیم مجرب کانفیگ شده، اما در حالت دوم شما صفر تا صد رو خودتون باید بر عهده بگیرید
پیشنهاد میکنم ابتدا یه سرچی تو نت بزنید و یه براورد حدودی قیمت انجام بدید. مثلا ببینید اگه سرور از آمریکا یا آلمان تهیه کنید از سایت اصلی، حدودا چقدر هزینه داره و لایسنس های سی پنل یا دایرکت ادمین و باقی موارد؛ بعد سبک سنگین کنید و میزان بودجه رو در نظر بگیرید و نهایت هم تصمیم عاقلانه و درست بگیرید.

worldmohammad
October 13th, 2015, 19:11
دوستان فقط لطف کنند چندتا پیشنهاد درمورد نمایندگی بدن ببینم چجوریه قیمتها.
فعلا برای شروع ویادگری یچیزی باشه که کم حجم ومعمولی باشه تا بعدا ببینم چی میشه.

- - - Updated - - -

چطوری میشه روی سرور مجازی اینکارها روکرد؟؟

SaeedFazlollahzadeh
October 13th, 2015, 19:14
برای این که از آفر های دوستان بهره مند بشید، باید در بخش درخواست نمایندگی تاپیک بزنید. اگر این جا آفری داده بشه، دوستان و عزیزان تذکر دریافت می کنند.
البته یه چند نکته رو قبل از نمایندگی گرفتن عرض کنم: قیمت ها رو نشکونید و بازار رقابت رو خراب نکنید. مثلا یه جا نمایندگی دیده بودم 10 گیگابایت رو میداد 170 هزار تومن سالانه که مثلا میتونید ازش ده تا هاست 1 گیگابایتی 18 هزار تومنی درست کنید، ولی بازار رو خراب می کنید صرفا! مراقب این عمل باشید.
و این که تلاش کنید کاربر جذب کنید و انتظار نداشته باشید به محض نمایندگی گرفتن، کاربران به سمت شما روانه بشن.

worldmohammad
October 13th, 2015, 19:43
یه سوال دیگه هم داشتم.
فرق مسترریسلر با نمایندگی چیه؟؟؟

SaeedFazlollahzadeh
October 13th, 2015, 19:50
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=110797

آلفا مستر ریسلر میتونه مستر ریسلر بده
مستر ریسلر میتونه ریسلر بده
و ریسلر فقط میتونه اکانت هاست بده
در واقع آلفا و مستر همون نمایندگی با امکان فروش نمایندگی هستن

آلفا مستر ریسلر ینی شما نمایندگی هاسیتنگ میشید و میتونید نمایندگی هاستنگ هم بفروشید و نماینذه ما هم میتونه نمایندگی بفروشه
اما مستر ریسلر فقط میتونید هاست بفروشید نمایندگی نمیتونید بفروشید

ريسلر: ميتوانيد اكانت هاست ايجاد نمائيد
مستر ريسلر:علاوه بر ايجاد اكانت هاست ميتوانيد ريسلر معمولي هم بدهيد
الفا مستر ريسلر ك علاوه بر انها ميتوانيد مستر ريسلر بدهيد كه نماينده اونم ميتونم نمايندگي ريسلر معمولي بده

فکر کنم پاسخ تون رو گرفته باشید
اگه اشتباه بود، خوشحال میشم دوستان اصلاح کنند

netpooyesh
October 19th, 2015, 22:08
سلام مدتیه قصد دارم یه سایت فروش هاست ودامنه ایجاد کنم ازکجاباید شروع کنم؟
نمیخام نمایندگی شرکت هاید اخلی که الان هستن روبگیرم میخام خودم شروع کنم
با بنده در ارتباط باشید تا راهنماییتون کنم
netpooyesh@yahoo.com

matintarh
October 19th, 2015, 22:54
برای شما مناسب ترین راه اخذ نمایندگی رسیلر هست
Wenserver.ir

p30nama
November 6th, 2015, 20:31
برای موفقیت در هاستینگ

سئو یا تبلیغات

به نظرم تبلیغات به صرفه تره

80 درصد بودجه رو به تبلیغات اختصاص بدید ( تبلیغ در سایت های اسکریپت)