توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بسته شدن رنج ای پی سرور ایران از طرف سی پنل
varka
October 11th, 2015, 23:45
دوستان گرامی بنده یه سرور اختصاصی ایران دارم که حدود 10 تا 12 روزه روش سی پنل نصب کردم و نشد تو این چند روز لایسنس بگیرم بعد اینکه لایسنس گرفتم متوجه شدم سی پنل رنج ای پی رو بسته کلا و دیتاسنتر هم رنج ای پی دیگه ای نداره بتونم تغییرش بدم
کسی راهی پیشنهادی چیزی نداره که بتونم از این درد سر خلاص شم . اگر تاپیکم تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید چرخیدم همچین موضوعی پیدا نکردم
elementary
October 11th, 2015, 23:46
دوستان گرامی بنده یه سرور اختصاصی ایران دارم که حدود 10 تا 12 روزه روش سی پنل نصب کردم و نشد تو این چند روز لایسنس بگیرم بعد اینکه لایسنس گرفتم متوجه شدم سی پنل رنج ای پی رو بسته کلا و دیتاسنتر هم رنج ای پی دیگه ای نداره بتونم تغییرش بدم . لطفا اگر راهی داریدراهنمایی کنید
کسی راهی پیشنهادی چیزی نداره که بتونم از این درد سر خلاص شم . اگر تاپیکم تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید چرخیدم همچین موضوعی پیدا نکردم
امکان نصب سی پنل روی ایپی ایران وجود نداره ! سی پنل ایران رو تحریم کرده !!!
برای نصب سی پنل روی سرور ایران به من پخ بدید
varka
October 12th, 2015, 19:54
کس دیگه ای راه حل نداره
sami-00
October 12th, 2015, 20:32
سلام میشه شیوه نصبشو بگید منم نیاز دارم شرمنده
mhiizadi
October 12th, 2015, 21:26
سلام .
ما خیلی وقته که روی سرور های ایران مستقیم و بدون مشکل سی پنل نصب میکنیم و لایسنس تریال فعال میشه .
همچنین لایسنس هم برای سرور ها تهیه میکنیم بدون مشکل .
elementary
October 12th, 2015, 21:32
سلام .
ما خیلی وقته که روی سرور های ایران مستقیم و بدون مشکل سی پنل نصب میکنیم و لایسنس تریال فعال میشه .
همچنین لایسنس هم برای سرور ها تهیه میکنیم بدون مشکل .
عزیز بنده از اولین کسانی هستم که رو سرور ایران سی پنل نصب کردم هم به صورت لایسنس دار و هم به صورت بدون لایسنس
mhiizadi
October 12th, 2015, 21:33
عزیز بنده از اولین کسانی هستم که رو سرور ایران سی پنل نصب کردم هم به صورت لایسنس دار و هم به صورت بدون لایسنس
منظور بنده با این جمله ی شما بود :
پس اگر نصب کردید نباید این جمله رو بگید .
mizban97
October 12th, 2015, 21:34
سلام
شما میگید امکان نصب وجود نداره
بعد در ادامه میگید برای نصب به من پ.خ بدید حرفای شما با هم تناقض داره.
لطفا اگر راهی هست اینجا بفرمایید . چون در بخش آموزشی هستیم نه فروش...
AbtinServer
October 12th, 2015, 21:57
در این مدل کانفیگ اکثرا از یک ای پی خارجی به عنوان مثال امریکا جهت تانل استفاده می شود.
elementary
October 13th, 2015, 00:03
سلام
شما میگید امکان نصب وجود نداره
بعد در ادامه میگید برای نصب به من پ.خ بدید حرفای شما با هم تناقض داره.
لطفا اگر راهی هست اینجا بفرمایید . چون در بخش آموزشی هستیم نه فروش...
منظورم این بود درحالت عادی امکان نصب نیست
روش ها متفاوت هست ولی روش من
به دو میکروتیک نیاز هست یکی درخارج کشور یکی داخل کشور
لایسنس رو برای ایپی میکروتیک خارج کشور تهیه میکنیم
بین میکروتیک ها تانل میزنیم و سیپنل رو از این طریق نصب میکنیم بعد از نصب یک اسکریپت برای سی پنل باید نصب بشه بعد از تنظیمات nat درمیکروتیک میشه کانکشن رو قطع کرد
OmidX
October 13th, 2015, 01:22
منظورم این بود درحالت عادی امکان نصب نیست
روش ها متفاوت هست ولی روش من
به دو میکروتیک نیاز هست یکی درخارج کشور یکی داخل کشور
لایسنس رو برای ایپی میکروتیک خارج کشور تهیه میکنیم
بین میکروتیک ها تانل میزنیم و سیپنل رو از این طریق نصب میکنیم بعد از نصب یک اسکریپت برای سی پنل باید نصب بشه بعد از تنظیمات nat درمیکروتیک میشه کانکشن رو قطع کرد
اینطوری ک میشه از یک لایسنس برای چندین سرور بصورت همزمان استفاده کرد ! ، درسته ؟! بعد آي پی روتر توسط سی پنل بلاک نمیشه ؟ یعنی اصلا os چک نمیشه موقع اکتیو شدن لایسنس ؟
mhiizadi
October 13th, 2015, 14:17
اینطوری ک میشه از یک لایسنس برای چندین سرور بصورت همزمان استفاده کرد ! ، درسته ؟! بعد آي پی روتر توسط سی پنل بلاک نمیشه ؟ یعنی اصلا os چک نمیشه موقع اکتیو شدن لایسنس ؟
سلام ؛ دقیق همکاران در انجمن ک میان میگن سی پنل نال میکنند از همین روش استفاده میکنند .
نال شدنی در کار نیست . از یک لایسنس برای چندین سرور استفاده میکنند .
elementary
October 13th, 2015, 16:28
بله عزیز
ولی یک سری ریزکاری داره
varka
October 13th, 2015, 22:11
عزیزا جای بحث و تابلو کردن هم به داد من برسین حالا یه سوتی داد بند خدا ولش کنین بگین من چیکار کنم لایسنس هم گرفتم ولی خب وصل نمیشه
این جواب کسیه که ازش لایسنس گرفتیم و این پیام رو برامون ارسال کرده
احتمالا رنج ip شما را کاملا بسته اند.
رنج دیگری تهیه کنید و ارسال کنید.
این مورد بلاک شدن bkl نام دارد.
در حال حاضر دیتاسنتر ای پی دیگه ای نداره همشون از یه رنجن