ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریداریکت 301 بلاگ

mtkzz
October 11th, 2015, 21:55
سلام
بلاگی در بلاگفا داشتم که تبدیل به سایت کردم. الان راهی هست که با ریداریکت 301 رنک و بازدید اونو به سایتم ارجاع بدم ؟
به وردپرس انتقال دادم.

daving
October 11th, 2015, 22:00
اگر لینک های قدیمی رو دارید ریدایرکت 301 کنید این کار رو باید نهایتا تا هفت روز انجام بدید زمان زیادی سپری بشه دیگه نمی تونید نتایج قبلی گوگل رو داشته باشید

mtkzz
October 11th, 2015, 22:09
ببینید من یک بلاگ تو بلاگفا دارم.
الان کلیه مطالبش رو توی یک سایت وردپرسی ایمپورت کردم.
دسته ها و کلیه مطالب اون بلاگ رو.
اون بلاگ برای خودش بازدید و صفحات ایندکس شده زیادی داره.
من میخوام به گوگل بگم که دامین تغییر کرده و به دامین دیگه تغییر کرده.
اگه سایت باشه میشه از طریق فایل .htaccess ریداریکت کرد. اما بلاگ که دسترسی به به این فایل نداریم چطور میتونیم اینکار رو انجام بدیم ؟
باتشکر.

daving
October 11th, 2015, 22:11
تو بلاگ فا وبلاگ با دامنه بالا میومد یا با ادرس وبلاگ ؟ دامنه اختصاصی برای بلاگفا تنظیم کرده بودید ؟

mtkzz
October 12th, 2015, 01:43
تو بلاگ فا وبلاگ با دامنه بالا میومد یا با ادرس وبلاگ ؟ دامنه اختصاصی برای بلاگفا تنظیم کرده بودید ؟
با خود بلاگفا بالا میاد. دامنه و هاست جدید خریداری شده. فقط مطالب بلاگفا ایمپورت شده تو سایت جدید.

hegza
October 12th, 2015, 01:49
با خود بلاگفا بالا میاد. دامنه و هاست جدید خریداری شده. فقط مطالب بلاگفا ایمپورت شده تو سایت جدید.

امکان پذیر نیست
کلا انتقال سایت باید بصورت کامل باشه

اما یک روش میتونید در قالب لینک پستهای جدید رو از دامنه جدید dofollow کنید اینطور به گوگل میفهمونید که بیخیال اعتبار اینشو و بده به فلان لینک

mtkzz
October 12th, 2015, 02:47
اما یک روش میتونید در قالب لینک پستهای جدید رو از دامنه جدید dofollow کنید اینطور به گوگل میفهمونید که بیخیال اعتبار اینشو و بده به فلان لینک

این قسمت آخرش رو متوجه نشدم . متوجه نشدم. چطور باید به گوگل بفهمونیم که "بده به فلان لینک"