توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی کسب با سرمایه من
ahmadjanam98
October 11th, 2015, 21:41
من 5 ساله تو کار نرمافزار موبایل هستم و الان میخوام وارد عرصه خدمات موبایل از طریق وب بشم . ولی زیاد حوصله سرور و هاست روندارم.
ترجمه متوسط بلدم . ولی در زمینه حل مشکلات گوشی های لمسی به مرحله خداییت رسیدم :d
با انواع باکس موبایل کار کردم.
مشکلم اینجاست که میخوام سایتی داشته باشم که خیلی زود بیاد تو نتایج اول گوگل و پشتیبانیش هم نه عالی ولی راضی کننده .
اگه پیشنهاد دیگه ای داشتید گوش میکنم :">
SaeedFazlollahzadeh
October 11th, 2015, 21:45
اگه واقعا مایل هستید، میتونید در انجمن سایت هایی مثل xperian و and-roid و طرفندستان و موبایلستان ثبت نام کنید و به تمامی سوالات کاربران پاسخ بدید.
اگر هم مایل به نویسندگی هستید، میتونید به زومیت و دیجیاتو و فارنت و اکسپریان درخواست نویسندگی بدید. البته میدونم اکسپریان فعلا نویسنده نمیپذیره.
اگر هم سایت های بزرگ نخواستید، خودم هم یه سایت فسقلی و جینگیلی دارم که آدرسش http://phonezone.ir هست.
باز هم اگه سوالی مشاوره ای چیزی بود، در خدمتم
daving
October 11th, 2015, 21:46
پیشنهاد می کنم یه گروه تشکیل بدید خدمات اورژانسی موبایل گوشی رو از محل حادثه دیده بگیرید تعمیر کنید تحویل بدید
shahinmq
October 11th, 2015, 21:51
درود بر شما.
در حال تکمیل کادر فنی تخصصی هستیم .
درصورت تمایل در ارتباط باشید . info at iapadana.com یا اینکه تشریف بیارید یاهو آنلاین صحبت کنیم و انشاالله فردا تلفنی : eagle_it741
ایده ای داریم که باهاتون اگر مایل بودید در میون می گذارم
p30nama
October 12th, 2015, 01:02
سلام
قبلا شما پ.خ داده بودید
ایدی یاهوتون رو بدید که صحبت کنیم
lastwall
October 12th, 2015, 03:41
درود
اگر سرمایه دارید و دوست دارین همکاری کنید پروژه ای دارم که بتونیم باهم همکاری کنیم
در صورت تمایل پ.خ بدین توضیحات داده بشه
zarnet
November 4th, 2015, 14:14
چرا یک فروشگاه موبایل نمی زنید؟!!! در کنارش هم انجمن تخصصی موبایل
designmagic
November 4th, 2015, 22:18
اگر تخصصتون اونقدری هست که میفرمایید تو بازار راحت میتونید کار کنید چون تا اونجایی که بنده اطلاع دارم تو بازار های موبایل افراد خبره زیاد نیستند
چون با این حوصله ای که شما فرمودید فکر نمیکنم کار وب با روحیات شما سازگار باشه