توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا قالب گود نیوز همان قالب مگ دیجی کالاست ؟
ایا می توان با استفاده از قالب گود نیوز شبیه مگ دیجی کالا طراحی کرد ؟
یا اینکه از دوستان کسی مشابه قالب مگ دیجی کالا را سراغ دارد ؟
سئو قالب گود نیوز چه طور هست ؟
کسی از دوستان قالب حرفه ای تر و شیک تر خبری برای وردپرس سراغ دارد ؟
SaeedFazlollahzadeh
October 11th, 2015, 17:41
بله، این سایت از قالب گود نیوز استفاده میکنه.
شما میتونید این قالب رو از فروشگاه های معتبری چون marketwp.ir و rtl-theme.com خریداری کنید با قیمت درج شده در سایت+پشتیبانی رایگان.
هم چنین میتونید دلار خرج کنید و قالب رو از سایت منبع خریداری کنید و پشتیبانی themeforest رو داشته باشید.
فرقی نداره از روش اول اقدام کنید یا دوم، چون در روش اول، قالب از تم فارست خریداری میشه و فارسی سازی میشه و سپس در سایت قرار میگیره.
قالب های حرفه ای دیگه ای هم هست مثل explicit و sahifa که واقعا خوب هستند. بنده در حال حاضر از explicit استفاده میکنم و راضیم.
kianesfahan
October 11th, 2015, 18:03
سئو قالب گود نیوز چه طور هست ؟
قابلیت انعطاف پذیری آن چه طور ؟
شما این قالب را دارید ؟
دمو قالب explicit را لطف میکنید ارسال کنید ؟
SaeedFazlollahzadeh
October 11th, 2015, 18:06
معمولا این گونه قالب ها سئوی خوبی دارن، چون فروش فوق العاده بالایی هم در سطح جهانی دارند. هم چنین انعطاف پذیر بودن یکی از فاکتور هایی هست که باعث فروش زیاد شده.
میتونید نسخه های رایگان این قالب رو از اینترنت دانلود کنید و روی لوکال تست کنید. اما پیشنهاد میکنم برای وب سایت تون از قالب های پریمیوم استفاده کنید.
http://zoomg.ir
http://phonezone.ir
sabafa
October 14th, 2015, 14:19
دقیقا خو خودشه :d
blackz
October 14th, 2015, 14:31
قالب برای سایت تفریحی یا جامع سراغ ندارین؟
sabafa
October 14th, 2015, 14:35
یک نمونه دارم
با تلگرامم که در امضا هست میتونید در ارتباط باشید!
blackz
October 14th, 2015, 14:38
دوست عزیز قالب رایگان میخوام رایگانه؟
SaeedFazlollahzadeh
October 14th, 2015, 14:45
تذکر مدیریتی و قانونی (مدیر نیستم و ممکنه بابت تذکر دادن به شما حتی خودم هم تذکر دریافت کنم):
در تاپیک دیگران سوالات تون رو نپرسید
برای سوال تون، تاپیک جداگانه ایجاد کنید
هم چنین به تاپیک هایی که استارتر تقریبا جوابش رو گرفته و دیگه به تاپیک سر نزده، پست ارسال نکنید و آپدیتش نکنید
@Ramin درخواست حذف پست های نامرتبط تاپیک رو دارم