ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فوری-مهم:ساخت سرور مجازی دانلود-فوری مهم

apple0020
October 11th, 2015, 15:04
با سلام من یک سرور مجازی دارم که میخوام روش سرور دانلودمو ایجاد کنم.یعنی مثلا یکی میخواد فایلsbرو از سایتم دانلود بکنه به جای این که از هاستم دانلود بشه از سرور مجازی دانلودم دانلود بشه.
من دقیقا باید چه چیز هایی روی سرور مجازی نصب کنم که بشه این کارو باهاش کرد لطفا اگر میشه کد هایsshرو هم بگذارید-اگه میشه یه اسکریپت هم معرفی کنید که باهاش سرعت دانلود هر فرد رو تنظیم کنم
با تشکر

yasser1234
October 21st, 2015, 10:01
سلام دوست عزيز
سرور مجازي خريدي الان؟
اگه خريدي برو تو هاستت يه ساب دامين درست كن و سرور رو به اون ساب دامين وصل كن بعد همه فايل ها رو به سرور منتقل بده
اگه هم نخريدي بگو كمكت ميكنم ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

فال
October 23rd, 2015, 20:06
سلام
منم الان دقیقا می خوام همین کارو بکنم
یه بار فقط گرفته بودم روش کلکسو نصب کردم با بدبختی
حال و حوصله ی ور رفتن با سیستم عامل رو ندارم
با سی پنل نمیشه ؟
من هیچی بلد نیستم از هاست مجازی و دانلود، فعلا هم فقط تا یکی دو گیگ میخوام تستی فیلم آموزشی بزارم برای فروش اگر جواب داد توسعه بدم
ممکنه یکی منو راهنمایی کنه ؟؟
خدارو شکر توو این مملکت هیچ جور رو هیچکس نمیشه اعتماد کرد و یه سیستم برای ازمایش هم گرفت، هرکی با خونه ی باباش قهر کنه میره هاست شیر میکنه و آفر میده اونم 100% تضمینی با آپتایم 99% و پشتیبانی تیم حرفه ای !! تازه هر مشکلی هم پیش بیاد طرف حاضر نیست قبول کنه که 1% اشکال از خودشه !!!!
خوشنام هاشم که انگشت شمار و نیازمند یادگیری صحبت با مشتری ...

ممنون میشم یکی در این بازار شام راهنمایی کنه

yasser1234
October 23rd, 2015, 20:09
خب ميتوني باهام تماس بگيري شمارم رو واست پ خ كردم...

فال
October 24th, 2015, 11:24
دوست عزیز
اینجا انجمنه
اگر اطلاعاتی دارید در همین جا قرار بدید همه استفاده کنند

yasser1234
October 24th, 2015, 11:28
سلام دوست عزيز
سرور مجازي ويندوز واست كانفيگ ميكنيم وب سرور روش نصب ميكنيم و بعدش ميتونيد بصورت سرور دانلود ازش استفاده كنيد كارش هم خيلي راحته ميتوني از سايت هاي ديگه دانلود كني و اينجا ويرايشش كني رو سرور و بعد انتشارش بدي به نظر من سرعتش هم بيشتره حالا خواستي من درخدمتم

yourhosting
October 24th, 2015, 11:35
در هاست سایتتون اگر سیپنل هست در قسمت advaned dns zone یک رکورد A مثلا dl به ای پی سرور ویندوزتون تعریف کنید.
پس از اینکار وقتی ساب دامین مثلا dl.site.com پینگ میگیرید باید ای پی سرورتون رو نشون بده.
در سرورتون IIS نصب کنید که اموزش در همین فروم هست و سرچ کنید پیدا میکنید.
پس از نصب iis وارد سرور ویندوزتون و وارد دایرکتری C:\inetpub\wwwroot میشید و فایل هاتون دراون قرار میدید مثلا اگر در اون فایل test رو قرار بدید باید از دو ادرس زیر بتونید فایل رو دانلود کنید:
http://ip/test
http://dl.site.com/test
اگر نشد فایروال ویندوز رو خاموش کنید و مجددا تست کنید