توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف بالای سی پی یو و رم
nader_star
October 11th, 2015, 14:16
سلام
دوستان یه مشکلی تو whm داریم
سی پی یو و رم زیادی داره مصرف می شه
در صورتی که 10 تا سایت هم میزبانی نمی شه و همه سایت ها رو هم بازدیدشون به 10000 تا هم نمی رسه
و اینکه رم 12 گیگ و سی پی یو 8 هسته هست
خطای زیر مربوط به چی میشه؟
/usr/sbin/mysqld --basedir=/usr --datadir=/var/lib/mysql --plugin-dir=/usr/lib64/mysql/plugin --user=mysql --log-error=/var/lib/mysql/server.domain.com.err --open-files-limit=10000 --pid-file=/var/lib/mysql/server.domain.com.pid
nginxweb
October 11th, 2015, 14:25
درود
این خطا نیست ذوست عزیز proccess log سرویس mysql هستش و کاملا طبیعی هستش. معمولا در اکثر سرورها mysql بیشتر usage را دارد که با optimize اصولی و کانفیگ وضعیت بهتری پیدا میکند
nader_star
October 11th, 2015, 14:38
درود
این خطا نیست ذوست عزیز proccess log سرویس mysql هستش و کاملا طبیعی هستش. معمولا در اکثر سرورها mysql بیشتر usage را دارد که با optimize اصولی و کانفیگ وضعیت بهتری پیدا میکند
سلام
اتفاقاً سرور مارو خود شما کانفیگ و nginx نصب کردید برامون
این لاگ متاسفانه اکثر مواقع بالای 100% هستش
nginxweb
October 11th, 2015, 14:40
سلام
اتفاقاً سرور مارو خود شما کانفیگ و nginx نصب کردید برامون
این لاگ متاسفانه اکثر مواقع بالای 100% هستش
باید بررسی شود که مشخص شود کدام کوئری های سایتهاتون به mysql اینقدر فشار وارد میکند و بعد از سمت کدها برای بهینه سازی و کاهش فشار روی این سرویس اقدام گردد
nader_star
October 11th, 2015, 14:44
باید بررسی شود که مشخص شود کدام کوئری های سایتهاتون به mysql اینقدر فشار وارد میکند و بعد از سمت کدها برای بهینه سازی و کاهش فشار روی این سرویس اقدام گردد
از چه طریقی میشه بررسی کرد که مربوط به کدوم سایت هست؟
nginxweb
October 11th, 2015, 14:49
از چه طریقی میشه بررسی کرد که مربوط به کدوم سایت هست؟
باید قابلیت Slow Query را برای mysql فعال کنید
همچنین با مانیتورینگ کوئری های ارسال به mysql میتوان این مورد را مشخص نمود
nader_star
October 11th, 2015, 15:56
باید قابلیت Slow Query را برای mysql فعال کنید
همچنین با مانیتورینگ کوئری های ارسال به mysql میتوان این مورد را مشخص نمود
ممنون از شما
از طریق بخش کاربریتون یه تیکت براتون ارسال کردم
alborz94
October 12th, 2015, 15:18
با سلام
من هم همین مشکل را دارم . اگر لطف نمایید راه حل را هم بیان کنید بسیار عالی می شود.
allbert
October 12th, 2015, 15:41
با سلام
من هم همین مشکل را دارم . اگر لطف نمایید راه حل را هم بیان کنید بسیار عالی می شود.
همونطور که در بالا هم دوستان عرض کردن باید سرور شما برسی بشه تا مشکل سرور پیدا بشه دوست عزیز