توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال مطالب از بلاگفا به وردپرس
mtkzz
October 11th, 2015, 11:13
سلاممتاسفانه زندان بلاگفا کلیه راه هایی که بشه بک آپ از سایتش گرفت و جابجا کرد رو بسته !
یک راه هم بودکه بوسیله پلاگین میشد منتقل کرد که اون پلاگین فایرفاکس کار نمیکنه.
دوستان کسی راهی میشناسه که بشه مطالب رو کامل انتقال داد ؟ حدود 1000 پست...
lemo1996
October 11th, 2015, 11:15
سلام
بعید میدونم بشه این کا رو کرد !
یعنی قبلا میشد بک آپ کامل انتقال بدی ؟
Metalik
October 11th, 2015, 12:27
سلام
یعنی هیچ نوع فایل خروجی دیگه نمی ده؟
الان یک وبلاگ تستی ساختم خروجی می ده از اینجا:
تنظیمات و دیگر امکانات > تهیه نسخه پشتیبان از مطالب وبلاگ > دریافت نسخه پشتیبان از تمام مطالب نوشته شده در وبلاگ
این فایل رو بگیرید می تونم براتون تبدیل کنم.
mtkzz
October 11th, 2015, 22:01
ممنون دوست عزیز از وقتی که گذاشتید
اما اون فقط متون داخلی پست ها رو میده.
اما یک دوست بزرگوار (وب نشر) (http://webnashr.com/) برام کامل برگردوند که از همین جا ازش تشکر میکنم..
کلیه پست ها و دسته ها و برچسب ها و نظرات برگشت. با ضریب خطای 10% . از هزار و خورده ای پست 100 تا برنگشت. بازم خیلی عالی بود. ضمن اینکه احتمالا اونم حل شه.
hegza
October 12th, 2015, 01:43
یک سیستم وبلاگدهی بود فکر کنم میزدی کل پستاتون رو میورد تو سیستمش و بعد خروجی ایکس ام ال کل بک آپ رو میداد و میشد بریزی وردپرس یادم نیست اسمش چی بود تازه کار هم بود پیدا کردم پ.خ میدم
پ.ن:البته باید وبلاگ خودتون بود چون یک کد میداد باید میزاشتی تو هدرت مثل گوگل وبمستر تولز ثابت کنی وبلاگ خودته
mtkzz
October 12th, 2015, 13:56
یک سیستم وبلاگدهی بود فکر کنم میزدی کل پستاتون رو میورد تو سیستمش و بعد خروجی ایکس ام ال کل بک آپ رو میداد و میشد بریزی وردپرس یادم نیست اسمش چی بود تازه کار هم بود پیدا کردم پ.خ میدم
پ.ن:البته باید وبلاگ خودتون بود چون یک کد میداد باید میزاشتی تو هدرت مثل گوگل وبمستر تولز ثابت کنی وبلاگ خودته
اگه پیدا کردید بگید. چون خیلی ها مشکل دارن و متاسفانه بلاگفا هم بیشتر راه های بک آپ گرفتن رو بسته و جناب شیرازی هم پاسخگو نیست و مدام توجیه میکنه !