ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دو سایت مپ برای یک سایت

rezairanpur
October 11th, 2015, 02:59
سلام دوستان من یک سایت وردپرسی دارم با یوست سئو / توی گوگل وبمستر تولز به این شکل ثبتش کردم مشکلی داره الان؟
28403

الان 6 ماهی بوده این دو تا بوده توش (البته اولی زیر مجموعه ای از دومی هستش) منتها من رفتم دیدم ایندکس سایت از 6000 به 700 کاهش پیدا کرده و به صورت دستی که فچ کردم سایتو دوباره شد 6000 ! کاملا الان گیچ شدم باید چیکار کنم!

fadak
October 11th, 2015, 03:51
با سلام
مهم نیست که یک یا دوتا سایت مپ معرفی کردید
مهم اینه که لینک تمام مطالب و نوشته های سایتتون حداقل توی یکی از سایت مپ ها موجود باشه
ایرور های گزارش شده در سایت مپ ها رو برطرف کنید احتمالا مشکل ایجاد شده به این دلیله

menalgeya
October 11th, 2015, 04:18
سلام دوستان من یک سایت وردپرسی دارم با یوست سئو / توی گوگل وبمستر تولز به این شکل ثبتش کردم مشکلی داره الان؟
28403

الان 6 ماهی بوده این دو تا بوده توش (البته اولی زیر مجموعه ای از دومی هستش) منتها من رفتم دیدم ایندکس سایت از 6000 به 700 کاهش پیدا کرده و به صورت دستی که فچ کردم سایتو دوباره شد 6000 ! کاملا الان گیچ شدم باید چیکار کنم!

با سلام

دوست عزیز تعداد سایت مپ مهم نیست تنظیمات و نوع قرار گیری لینک های سایت در سایت مپ مهم می باشد

شما ابتدا خطاهای موجود در وبمستر را رفع نمایید

در صورت تمایل میتوانید ز افزونه google xml sitemap نیز استفاده کنید

آموزش ساخت نقشه سایت در وردپرس با Google XML Sitemaps (http://www.itwebserver.com/293/creating-a-sitemap-in-wordpress-google-xml-sitemaps/)

rezairanpur
December 11th, 2015, 10:09
دوستان مشکل اون دفعه حل شد ولی دوباره بعد از چند ماه دیدم که توی قسمت سایت مپ Urls submitted از 6 هزار به 808 (تعداد پست هام) رسیده. به نظرتون باید چیگار کنم این مشکل پیش نیاد؟ دوباره همون راه حل قبلی رو برم؟ در ضمن اروری هم از گوگل نداشتیم جدیدا

menalgeya
December 11th, 2015, 11:07
دوستان مشکل اون دفعه حل شد ولی دوباره بعد از چند ماه دیدم که توی قسمت سایت مپ Urls submitted از 6 هزار به 808 (تعداد پست هام) رسیده. به نظرتون باید چیگار کنم این مشکل پیش نیاد؟ دوباره همون راه حل قبلی رو برم؟ در ضمن اروری هم از گوگل نداشتیم جدیدا

با سلام

یک بار سایت مپ خود را در وبمستر ریسابمیت نمایید

ببنید مشکل حل خواهد شد یا خیر

omid_dragon
December 15th, 2015, 21:34
منم همچین سوالی داشتم. خیالم راحت شد. فقط من توی نقشه هام کیورد 1 و 2 و 3 دارم. نمیدونم چرا توی سایت مپ 3 تا مپ برای کیورد دارم! آیا نقشه کیوردها رو هم باید ثبت کرد؟