PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فوری:سوال در مورد هاست دانلود مهم

apple0020
October 10th, 2015, 18:52
با سلام
من نمیدونم در جای درست تاپیک زدم یا نه مدیران عزیز اگر میشه تاپیک رو حذف نکنند منتقل کنند
ببخشید من الان اومدم یک هاست دانلود خریدم میخواستم ببینم چگونه میتونم سرعت دانلود هر کاربر رو تنظیم کنم؟مثلا میخوام کاری کنم که همه ی کاربرا فقط بتونن با حداکثر سرعت2مگابایت دانلود کنند و اگر سرعت دانلودشون از 2مگابایت بیشتر بود-سرعت دانلودشون بالاتر از2 مگ نره.
و اینکه چگونه میتوانم از سایت های دیگر با هاستم دانلودکنم؟؟یعنی مثلا فیلم گوگل رو از سایت بینگ روی هاستم دانلود کنم.
و اینکه چگونه میتونم هاست دانلودمو به وردپرس وصل کنم؟(اصلا وصل کردن هاست دانلود به وردپرس چه امکاناتی بهم میده؟من سایتم وردپرسی هستش)
--------------------------------------------------------------------------------------
توضیحات تکمیلی:

​کنترل پنل:دایرکت ادمین

webhosts
October 10th, 2015, 19:46
سلام

تا اونجای که من اطلاع دارم برای محدود کردن سرعت دو راه دارید:
1- مدیر سرور باشید تا از طریق تنظیمات بتونید سرعت را محدود کنید.
2- با استفاده از اسکریپت بتوانید سرعت را محدود کنید. البته چند اسکریپتی که دیدم نیاز به دیتابیس داشتند. معمولا هاست های دانلود امکان نصب اسکریپت ندارند...

برای دانلود از سایت های دیگه باز نیاز هست که مدیر سرور باشید یا با استفاده از اسکریپت این کار را کنید...

خیلی دقیق نمیدونم منظورتون از وصل کردن هاست دانلود به وردپرس چی هست. ولی وقتی هاست دانلود میخرید ، میتونید دانلود فایل ها را با آدرس دامنه خودتان قرار دهید مثلاً dl.domain.com
هم چنین وقتی از طریق خود وردپرس اقدام به آپلود فایل می کنید ، وردپرس اون فایل را به چند فایل با سایزهای متفاوت تقسیم میکنه. برای همین هاستتون زودتر پر میشه.

موفق باشید

iranhostcom
October 13th, 2015, 23:43
در ادامه فرمایشات دوست عزیزمون شما اگر میزبانی دانلود گرفته اید کارتون برای انجام مواردی که مدنظرتون هست بسیار سخت می شود (برای هر موردتون یک اسکریپت)

اما اگر سرور دانلود تهیه کرده اید (یعنی دسترسی ریموت دارید) خیلی راحتتر مواردی که اشاره کردین رو می تونید انجام بدین.

با توجه به نیاز شما اگر تواناییش رو دارید پیشنهاد می کنم یک سرور دانلود تهیه کنید. راهنما هم برای نصب و راه اندازیش در سطح اینترنت به وفور یافت می شه.

در مورد اتصال به وردپرس هم اگر بیشتر توضیح دهید دقیقا قصد دارید از این هاست دانلود برای چه کاری استفاده کنید بیشتر می توانیم کمک کنیم. چون معمولا برای این نوع هاست ها جهت ارائه لینک دانلود استفاده می شود و کار خاصی قرار نیست انجام دهند به همین علت نیاز به اتصال خاصی وجود ندارد.

اگر منظور شما نحوه اتصال هاست دانلود به دامنه هستش (یعنی ساب دامنه ای به آدرس dl.domain.com) انگاه بحثی جدا هست و البته بسیار ساده. شما تنها کافیست در DNS Zone دامنه اصلی خود یک A رکورد اضافه کنید با نام dl (مثلا) و IP سرور/هاست دانلودتون.

SaeedFazlollahzadeh
October 14th, 2015, 00:18
در تکمیل فرمایشات دوست عزیزمون جناب webhosts باید عرض کنم که طبق فرمایش خودتون، هاست دانلود تهیه کردید و پس امکان نصب هیچ اسکریپتی برای لیچ کردن و دانلود مستقیم از هاست دانلود به روی هاست دانلود رو ندارید.
در مورد محدود کردن سرعت دانلود و مورد بالایی، اگه خودتون مدیر هاست هستید که میتونید تنظیم کنید، اگر هم خیر که باید به شرکت هاستینگ تون تیکت بزنید و این درخواست رو مطرح کنید. هم محدود کردن سرعت و هم اسکریپت لیچر.
اتصال هاست دانلود به وردپرس هم مزایا و معایبی داره. اما تا جایی که میدونم، یه پلاگین هست که این کار رو انجام میده و باید تو وردپرس نصبش کنید.
باقی توضیحات رو دوستان دادند.
هم چنین میتونید مزایا و معایب اتصال وردپرس به هاست دانلود رو در نت سرچ کنید و بیشتر آشنا بشید.