توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ازاد کردن ای پی های بلاک شده توسط کاربر
am8560
October 10th, 2015, 13:16
سلام در بعضی از هاستینگ ها مشاهده شدهیه افزونه ای برای whmcs استفاده میکنند که کاربر میتونه ای پی های بلاک شده روی سرور رو ازاد کنه
کسی افزونه اش رو داره ؟
با کمی جستجو به افزونه WHMCS Jetserver CSF Manager که در https://clients.jetserver.net/cart.php?gid=2 رایگان منتشر شده
دانلود و نصب کردم ولی کار نکرد هم روی نسخه 5.3 و هم 6.0 تست کردم ولی کار نمیکنه (یعنی در بخش کاربری قسمتی برای ازاد کردن ای پی نشون نمیده )
کسی افزونه دیگه سراغ داره که خودشم نصب کرده باشه و تنظیم کرده باشه ؟ با هزینه هم باشه مشکلی نداره برام نصب و تنظیم کنه
ممنون میشم دوستان کمک کنند
rastindata
October 10th, 2015, 13:31
بنده میتونم براتون اوکی کنم
am8560
October 10th, 2015, 13:51
بنده میتونم براتون اوکی کنم
به یاهو alirezam50 پیام بده صحبت کنیم
k-h
October 10th, 2015, 14:04
درود
این کار از نظر امنیتی اصلا درست نیست
اگر کسی بخواد پورت های باز سرور پیدا کنه خیلی راحت میتونه پیدا کنه با این افزونه
am8560
October 10th, 2015, 23:41
اگر مشکل امنیتی داشت سایت هایی مثل میهن وب هاست و... این کار رو انجام نمیدادند .
برهر حال بنده به این افزونه و این قابلیت نیاز دارم که کاربر ای پیش رو جستجو کنه و در صورت بلاک بودن ای پی رو از حالت بلاک ازاد کنه بدون این که به مدیر سرور بگه وما براش از فایروال ازاد کنیم
28401 مثل تصویر پیوست شده میخوام فارسی و سازگاری با نسخه 6 whmcs
- - - Updated - - -
کسی از دوستان این کارو انجام نداده ؟ راهنمایی کنید لطفا
Sajad
October 11th, 2015, 08:59
این ماژول ظاهرا با نسخه ۶ مشکل داره و آیپیهای بلاک شده رو هم میگه بلاک نشده ! باهاشون صحبت کردم و قرار بوده که نسخه جدید بدن. از لحاظ زمانی هم که گفتند حدودا میشه همین روزها.
am8560
October 11th, 2015, 16:14
این ماژول ظاهرا با نسخه ۶ مشکل داره و آیپیهای بلاک شده رو هم میگه بلاک نشده ! باهاشون صحبت کردم و قرار بوده که نسخه جدید بدن. از لحاظ زمانی هم که گفتند حدودا میشه همین روزها.
با نسخه 5 هم کار نکرد . فکر کنم اون تصویری که دادم یه ماژول دیگه باشه .کسی چیزی سراغ نداره ؟
- - - Updated - - -
عزیز اگه میتونی انجام بدی بیا یاهو صحبت کنیم
alirezam50
- - - Updated - - -
سلام در بعضی از هاستینگ ها مشاهده شدهیه افزونه ای برای whmcs استفاده میکنند که کاربر میتونه ای پی های بلاک شده روی سرور رو ازاد کنه
کسی افزونه اش رو داره ؟
با کمی جستجو به افزونه WHMCS Jetserver CSF Manager که در https://clients.jetserver.net/cart.php?gid=2 رایگان منتشر شده
دانلود و نصب کردم ولی کار نکرد هم روی نسخه 5.3 و هم 6.0 تست کردم ولی کار نمیکنه (یعنی در بخش کاربری قسمتی برای ازاد کردن ای پی نشون نمیده )
کسی افزونه دیگه سراغ داره که خودشم نصب کرده باشه و تنظیم کرده باشه ؟ با هزینه هم باشه مشکلی نداره برام نصب و تنظیم کنه
ممنون میشم دوستان کمک کنند
اقایون من این افزونه رو به هر نحوی بود نصب و اجراش کردم .این فقط ای پی اوکیشن کاربر رو ازاد میکنه نه هر ای پی .یعنی فقط ای پی که اون لحظه کاربر بهش به هاستش یا ناحیه کاربری وارد میشه رو چک میکنه و میتونه ازاد کنه .
کسی نمیدونه اون تصویری که دادم برای چه افزونه ای هست ؟ توی اون افزونه هر ای پی بزنی بررسی میکنه و اگه مسدود باشه باز میکنه .
majidisaloo1
October 12th, 2015, 13:08
ایشون از پنل ادمین به پنل کاربر رفتند و اون مورد را مشاهده کردند وگرنه در افزونه ها اصلا درست هم نیست که بشه هر آی پی ای را بازکرد.
am8560
October 12th, 2015, 16:28
ایشون از پنل ادمین به پنل کاربر رفتند و اون مورد را مشاهده کردند وگرنه در افزونه ها اصلا درست هم نیست که بشه هر آی پی ای را بازکرد.
من دنبال افزونه ای هستم که کاربر ای پی رو از سرور ازاد کنه .
مثلا اکثر کاربرای من یه سرور سی پنل دارند برای سایتشون و یه سرور دایرکت دارند برای دانلود و اپلود بصورت کد نویسی این دو سرور با هم ارتباط برقرار میکنند .
چون سی پنل فایروال داره چند بار که به از سایت با اف تی پی (بصورت php) به هاست دانلود وصل میشه ای پی هاست دانلود تصوس سی پنل بلاک میشه .و هر بار کاربر تیکت میزنه و بنده از سرور ازاد میکنم . (دنبال حاشیه نباشید که چرا اف تی پی میزنه و چرا خودش باز نمیکنه و....)
میخوام از ناحیه کاربری قابلیتی باشه که ای پی سرور دانلود یا ای پی خودش یا هر ای پی زد بتونه باز کنه