PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست بانک شماره تلگرام

mig_mig
October 9th, 2015, 22:16
باسلام
حدود 2000 شماره تلگرام فعال نیاز داریم
دوستانی که میتونن این تعداد شماره رو ارائه بدند از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشند

mask-online
October 10th, 2015, 01:26
با سلام
شما میتوانید از طریق سامانه ما به بانک مورد نظر خود اعم از منطقه محله مشاغل و غیره ارسال داشته باشید
شماره های دارای تلگرام با گزارش اعلام می شوند و بقیه عودت میگردد به تعداد دلخواه ارسال انجام دهید
هر پیام 6 تومان موفق باشید

mig_mig
October 10th, 2015, 14:25
با سلام
شما میتوانید از طریق سامانه ما به بانک مورد نظر خود اعم از منطقه محله مشاغل و غیره ارسال داشته باشید
شماره های دارای تلگرام با گزارش اعلام می شوند و بقیه عودت میگردد به تعداد دلخواه ارسال انجام دهید

قصد ارسال نداریم تنها تعداد 2000 شماره فعال در تلگرام نیاز داریم شغل و محل فرقی نمیکنه فقط فعال بودنش اهمیت داره

- - - Updated - - -

up.....

ppscoir
October 10th, 2015, 22:27
باسلام
اولین سامانه فروش شماره مجازی در ایران
شماره های آمریکا و روسیه برای تلگرام موجود می باشد
shomaresaz.ir

mig_mig
October 10th, 2015, 23:38
باسلام
اولین سامانه فروش شماره مجازی در ایران
شماره های آمریکا و روسیه برای تلگرام موجود می باشد
shomaresaz.ir

تیکت ارسال شد...

spsgorgan
October 10th, 2015, 23:48
با سلام
یک سوال فنی ! تلگرام برای هر شماره id خاصی داره. چطوری شما به شماره هایی که idشون رو ندارید ارسال می کنید ؟

AhrimanSefid
October 11th, 2015, 10:55
سلام
پیشنهاد می کنم پنل من رو هم نگاه کنید.
فروش شماره ها رو هم بهتون می دم
7 میلیون همراه اول
25 میلیون ایرنسلی
http://yekiha.com

princeserver
October 11th, 2015, 11:17
سلام خدمت شما با برنامه تلگرام ف یلتر ما هر چند تا که دوست داری رایگان ف لتر کنید
بدون محدودیت بدون نیاز به خطوط مجازی

mig_mig
October 11th, 2015, 16:20
سلام خدمت شما با برنامه تلگرام ف یلتر ما هر چند تا که دوست داری رایگان ف لتر کنید
بدون محدودیت بدون نیاز به خطوط مجازی

سلام
پیشنهاد می کنم پنل من رو هم نگاه کنید.
فروش شماره ها رو هم بهتون می دم
7 میلیون همراه اول
25 میلیون ایرنسلی
http://yekiha.com

مورد مدنظر ما شماره کاربران تلگرام هست نه شماره مجازی یا پنل برای ارسال پیام....

AhrimanSefid
October 11th, 2015, 19:11
مورد مدنظر ما شماره کاربران تلگرام هست نه شماره مجازی یا پنل برای ارسال پیام....
من هم منظورم کاملا کاربران ایرانی که تلگرام دارن بود

daving
October 11th, 2015, 21:34
به راحتی متونید از طریق یک برنامه شماره ساز و یک اکانت گوگل بینهایت شماره فعال تلگرام رو شناسایی کنید

mig_mig
October 12th, 2015, 17:37
بالا......

aligoli
October 14th, 2015, 09:32
بالا......

موجود است بیشتر از این تعداد ..
www.my.hezarnevis.ir