توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با نیک - دامنه
navid111
October 9th, 2015, 15:21
سلام خسته نباشید
من میخوام رابط نمایندگی دامنه تعریف کنم و آی دی که یک شرکت بهم داده رو بزارم اونجا
حالا وقتی که میرم تو تنظیمات دامنه زیر رابط های فنی و ...
گزینه رابط نمایندگی دامنه وجـــــــــود نداره !!!
آموزش های که تو نت هست توی تمام تصاویرش این گزینه وجود داره ولی توی دامنه های من توی نیک هیچکدوم وجود ندارن
مشکل کجاست چیکار باید کنم
SaeedFazlollahzadeh
October 9th, 2015, 16:05
به خود شرکت هاستینگ تیکت بزنید و مشخصات نیک تون رو براشون ارسال کنید تا خودشون تغییرات رو اعمال کنند
Sajad
October 9th, 2015, 16:09
بجای رابط نماینده هندلی که دادن را بعنوان رابط مالی و فنی رو بذارید خودشون میتونن بررسی کنند.
imostafa
October 9th, 2015, 22:50
سلام خسته نباشید
من میخوام رابط نمایندگی دامنه تعریف کنم و آی دی که یک شرکت بهم داده رو بزارم اونجا
حالا وقتی که میرم تو تنظیمات دامنه زیر رابط های فنی و ...
گزینه رابط نمایندگی دامنه وجـــــــــود نداره !!!
آموزش های که تو نت هست توی تمام تصاویرش این گزینه وجود داره ولی توی دامنه های من توی نیک هیچکدوم وجود ندارن
مشکل کجاست چیکار باید کنم
فقط نماینده ها میتونن این گزینه را فعال کنن
شما زمانی که دامنه خود را توسط نمایندگی نیک ثبت میکنید فقط امکان حذف اطلاعات ثبت کننده را در whois دارید و نمیتوانید یک شناسه دیگر بزنید
البته با انتقال دامنه به پنل نمایندگی میتوانید این کار رو انجام بدید
daving
October 9th, 2015, 23:02
بعد از ورود به پنل نیک وارد لینک زیر شوید
از لینک
https://www.nic.ir/Manage_Known_Handles
شناسه های مجاز رو وارد کنید
بعد از لینک
https://www.nic.ir/Manage_Authorized_Relations
رابط هایی که می خواید تغییر بدید رو بزارید رو شناسه های اشنا
navid111
October 10th, 2015, 11:57
مشکل پیدا شد ...
وضعیت انتقال دامنه رو فعال کرده بودم به همین دلیل این گزینه غیر فعال بود و نمیتونستم نماینده تعریف کنم
حالا برای انتقال نیک 8000 تومن هزینه میخواد
چطوری باید انتقال رو لغو کنم؟
a.e
October 10th, 2015, 12:01
در صورتی که درخواست انتقال را ثبت نکرده اید کافیست مجدد دامنه را قفل نمایید (امکان انتقال را ببندید)