ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افت ورودی گوگل از اول اکتبر

upnull50
October 9th, 2015, 08:27
سلام
از حدود یک هفته پیش ورودی گوگل برای سایت من حدود 30-40 درصد افت کرده.. هیچ دلیل خاصی هم نداره.... یعنی کار خلاف قوانین گوگل انجام ندادم ... خود گوگل تو وبلاگ رسمیش 3-4 روز پیش اعلام کرد الگوریتمش را آپدیت کرده و این آپدیت روی یک درصدی از سایت ها اثر گذاشته.... حالا من از دوستای که تجربه اینطوری داشتن سوالم اینه که برای برگشت ترافیک به حالت عادی باید منتظز آپدیت بعدی گوگل بمونیم یا این که ممکنه ترافیک از یکی دو ماه آینده دوباره آروم آروم رشد کنه؟( از اون روزی که ترافیک افت کرده وردی های گوگل درست مثل یک خط مستقیم شده هیچ نوسانی نداره)
خواهشا" اگر تجربه مورد اینطوری رو سایتتون داشتید ما را راهنمایی کنید

noa_takotnaha
October 9th, 2015, 13:25
تو یک ماه اخیر ، گوگل چندین بار آپدیت کوچیک داده، بعضی هاشو هم اصلا اعلام نکرده، ولی با توجه به تغییرات بزرگ تو نتایج جستجو کامل میشه متوجه شد. مخصوصا تو بحث سئو محلی یا local seo
گوگل در مورد این آپدیت ها، تقریبا هیچ توضیحی هم نمیده (منطقی هست البته). فقط میگه که مثلا جلوگیری می کنه از ایندکس سایت های اسپم و از این حرفا.
ولی حالت کلی این طوره:
وقتی ورودی گوگل سایت شما ، بعد از آپدیت یکباره کاهش پیدا می کنه یکی از این اتفاقات افتاده:
1- یکی از پارامترهای مثبت (که شما رعایت کردین) ، در الگوریتم گوگل، تاثیرش کمتر شده.
2- یکی از پارامترهای منفی (که شما رعایت نکردین) ، در الگوریتم گوگل، تاثیرش بیشتر شده.

برای اینکه بفهمید کدوم یک از این حالت ها اتفاق افتاده، و مشکل رو حل کنید، باید سایتتون (و البته بک لینک ها) دقیق بررسی بشه.

upnull50
October 9th, 2015, 15:30
تو یک ماه اخیر ، گوگل چندین بار آپدیت کوچیک داده، بعضی هاشو هم اصلا اعلام نکرده، ولی با توجه به تغییرات بزرگ تو نتایج جستجو کامل میشه متوجه شد. مخصوصا تو بحث سئو محلی یا local seo
گوگل در مورد این آپدیت ها، تقریبا هیچ توضیحی هم نمیده (منطقی هست البته). فقط میگه که مثلا جلوگیری می کنه از ایندکس سایت های اسپم و از این حرفا.
ولی حالت کلی این طوره:
وقتی ورودی گوگل سایت شما ، بعد از آپدیت یکباره کاهش پیدا می کنه یکی از این اتفاقات افتاده:
1- یکی از پارامترهای مثبت (که شما رعایت کردین) ، در الگوریتم گوگل، تاثیرش کمتر شده.
2- یکی از پارامترهای منفی (که شما رعایت نکردین) ، در الگوریتم گوگل، تاثیرش بیشتر شده.

برای اینکه بفهمید کدوم یک از این حالت ها اتفاق افتاده، و مشکل رو حل کنید، باید سایتتون (و البته بک لینک ها) دقیق بررسی بشه.

من دقیقا" علت مشکل را پیگیری کردم متوجه شدم به خاطر یک مقدار صفحات اسپم خیلی مخفی روی سایت ورودی گوگل اومده پایین( خودم از این صفحات خبر نداشتم) درست بعد از آپدیت شدن آنتی اسپم گوگل این اتفاق افتاد.. حالا من سوالم اینه بعد از افت های اینطوری توی ورودی گوگل آیا شانسی هست که توی دو سه ماه آینده ترافیک برگرده حالت عادی یا این که باید منتظر آپدیت بعدی گوگل بمونم؟ شما تجربه همچین افت هایی را داشتید؟

hegza
October 9th, 2015, 17:55
من دقیقا" علت مشکل را پیگیری کردم متوجه شدم به خاطر یک مقدار صفحات اسپم خیلی مخفی روی سایت ورودی گوگل اومده پایین( خودم از این صفحات خبر نداشتم) درست بعد از آپدیت شدن آنتی اسپم گوگل این اتفاق افتاد.. حالا من سوالم اینه بعد از افت های اینطوری توی ورودی گوگل آیا شانسی هست که توی دو سه ماه آینده ترافیک برگرده حالت عادی یا این که باید منتظر آپدیت بعدی گوگل بمونم؟ شما تجربه همچین افت هایی را داشتید؟

علت زیاده یکیش ورودی تابستانی الان فصل مدرسه و...
در موردیکه میفرمائید اسپم باشید:
از نظر گوگل یک سایت متخلف هست که کلا بلوک میکنه اونو یا میبره رتبه های خیلی ضعیف(که در این حالت نباید ورودی داشته باشید و در هیچ کلمه ای نباید بالا باشید)
یا متخلف نیست ولی سایتهای رقیب دارند از اون بهتر عمل میکنن که این ربطی به الگوریتم گوگل نداره همونجور که شما وقتی شروع کردین بخشی از ورودی سایتهای دیگه رو بخود جذب کردین طبیعتا سایرین دست رو دست نمیزارند
حالا اگر سایتی اسپم شده باشه بنظر من کلا روی دامنه جدید شروع کنه خیلی بهتره چون خارج کردن اینجور سایتها از سندباکس گوگل حداقل 6ماه وقت و بالای چند میلیون هزینه میطلبه و فق و فقط برای دامنه های ناب توصیه میشه چون با نصف همون وقت و هزینه میتونید چندین سایت خوب و پر بازدید رو بالا بیارید

upnull50
October 10th, 2015, 09:42
علت زیاده یکیش ورودی تابستانی الان فصل مدرسه و...
در موردیکه میفرمائید اسپم باشید:
از نظر گوگل یک سایت متخلف هست که کلا بلوک میکنه اونو یا میبره رتبه های خیلی ضعیف(که در این حالت نباید ورودی داشته باشید و در هیچ کلمه ای نباید بالا باشید)
یا متخلف نیست ولی سایتهای رقیب دارند از اون بهتر عمل میکنن که این ربطی به الگوریتم گوگل نداره همونجور که شما وقتی شروع کردین بخشی از ورودی سایتهای دیگه رو بخود جذب کردین طبیعتا سایرین دست رو دست نمیزارند
حالا اگر سایتی اسپم شده باشه بنظر من کلا روی دامنه جدید شروع کنه خیلی بهتره چون خارج کردن اینجور سایتها از سندباکس گوگل حداقل 6ماه وقت و بالای چند میلیون هزینه میطلبه و فق و فقط برای دامنه های ناب توصیه میشه چون با نصف همون وقت و هزینه میتونید چندین سایت خوب و پر بازدید رو بالا بیارید

من حدود 7-8 ماه پیش یک بار سایتم زیر حمله ddos بود که برای حدود 20 ساعت کلا" بالا نمی اومد بعد از اون گوگل یک چیزی حدود 50 در صد ترافیک را کم کرد ( در عرض 24 ساعت) برای حدود 3 ماه هم وضع همینطوری بود تا کم کم ترافیک عادی شد منتها این دفعه همه چیز عجیبه... اولا" هیچ اتفاق خاصی نیفتاد فقط یک دفعه ترافیک کم شد.. ولی این با چیزی حدود 30 درصد ترافیک کم شده...من با خود کارشناس های گوگل که صحبت کردم گفتن احتمالا" اسپم فرستادی چون دقیقا" از همون روزی که گوگل انتی اسپمشو آپدیت کرد سایت منم ترافیکش اومد پایین.. وگرنه توی پنج شش ماه قبل اصلا" سابقه نداشت ترافیک اینطوری پایین بیاد...

حالا اگر به فرض مشکل از اسپم باشه ممکنه گوگل دوباره بعد از چند ماه ترافیک را برگردونه؟ یا این که همینطوری ترافیک ثابت خواهد موند یا پایین تر می ره؟ خود خودت تجربه این مورد را داشتید؟

Woshka
October 10th, 2015, 10:02
اگر سایت شما فارسی هست و کاربران داخل ایران را هدف قرار می دهید و سایت شما در خارج از کشور هست به خاطر اخلالات اخیر در گیتوی ترکیه ممکن است دلیل افت سرعت شما باشد
اگر هم سایت شما در داخل ایران میزبانی می شود ممکن است همین اختلالات در شبکه که باعث افت سرعت ایندکس گوگل شده باشه

upnull50
October 10th, 2015, 14:47
اگر سایت شما فارسی هست و کاربران داخل ایران را هدف قرار می دهید و سایت شما در خارج از کشور هست به خاطر اخلالات اخیر در گیتوی ترکیه ممکن است دلیل افت سرعت شما باشد
اگر هم سایت شما در داخل ایران میزبانی می شود ممکن است همین اختلالات در شبکه که باعث افت سرعت ایندکس گوگل شده باشه

نه دوست عزیز مشکل افت ورودی به خاطر این مسائل که گفتید در مورد سایت من صدق نمی کنه نه سایت فارسی هست نه کاربرها ایرانی هستن نه نه روی هاست ایرانی میزبانی شده

من دنبال اینم ببینم کسی با شرایط مشابه من قبلا" روبه رو شده؟ یعنی به خاطر آپدیت الگوریتم گوگل افت وردی داشته؟ و گوگل رفتارش بعد از اون افت چطوری بوده؟ یعنی باید تا آپدیت بعدی گوگل منتظر بمونیم یا به مرور ترافیک درست می شه؟