PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسترسی شخصی که vps میفروشه

mamad.s
October 8th, 2015, 23:16
استادان یه سوال می پرسم که فکر میکنم تقریبا همه کسایی که تو انجمن vps می فروشن ازش باخبر هستن.
میخواستم ببینم سطح دسترسی کسی که ازش وی پی اس گرفته شده به فایل داخل وی پی اس لینوکس من چجوریه.
آیا می تونه از فایل های من برای خودش کپی بگیره.(در صورتی که پسورد روت رو ندونه)
اگر میتونه چجوری میشه ازش جلوگیری کرد؟
آیا میشه روی پوشه جوری پسورد گذاری کردن که نتونه به پوشه ها و فایل ها دسترسی داشته باشه؟
کلا نظرتون رو در این مورد بفرمایید.

mhiizadi
October 8th, 2015, 23:40
استادان یه سوال می پرسم که فکر میکنم تقریبا همه کسایی که تو انجمن vps می فروشن ازش باخبر هستن.
میخواستم ببینم سطح دسترسی کسی که ازش وی پی اس گرفته شده به فایل داخل وی پی اس لینوکس من چجوریه.
آیا میشه روی پوشه جوری پسورد گذاری کردن که نتونه به پوشه ها و فایل ها دسترسی داشته باشه؟

در کل از جایی بخرید که چنین بی اعتمادی رو بهش نداشته باشید !
اکثر مدیران هاستینگ ها و سرور ها امینت داده ها و اطلاعات سرور های مشتریانشان برایشان مهم است .

mamad.s
October 8th, 2015, 23:53
در کل از جایی بخرید که چنین بی اعتمادی رو بهش نداشته باشید ! اکثر مدیران هاستینگ ها و سرور ها امینت داده ها و اطلاعات سرور های مشتریانشان برایشان مهم است . حرف شما تا حدی درست.اگر من از شما بگیرم میتونم امنیت رو بیخیال بشم.چون شما از اون مدیرانی هستی که امنیت اطلاعات مشتریان براتون مهمه.منم از کسی مثل شما خریدم! ولی احتیاط شرط عقله و کار ازمحکم کاری عیب نمیکنه.میکنه؟ پس صرف نظر از تعارف ها و حرف های حاشیه ... اگر بخوایم به سوال از جنبه علمی نگاه کنیم شما چجوری پاسخ میدین؟ دوستان دیگه اگر اطلاع دارند دریغ نکنن.

ourweb
October 9th, 2015, 00:04
حرف شما تا حدی درست.اگر من از شما بگیرم میتونم امنیت رو بیخیال بشم.چون شما از اون مدیرانی هستی که امنیت اطلاعات مشتریان براتون مهمه.منم از کسی مثل شما خریدم! ولی احتیاط شرط عقله و کار ازمحکم کاری عیب نمیکنه.میکنه؟ پس صرف نظر از تعارف ها و حرف های حاشیه ... اگر بخوایم به سوال از جنبه علمی نگاه کنیم شما چجوری پاسخ میدین؟ دوستان دیگه اگر اطلاع دارند دریغ نکنن.

تا وقتس که رمز ها رو نداشته باشن نمیتونن کاری انجام بدن الا دسترسی کامل بر روی بک اپ ها داشته باشن ولی از این ها بگذریم هیچ هاستینگی نمیاد این کار رو انجام بده چون پای عابروی اون هاستینگ هم این وسط می باشد

Sajad
October 9th, 2015, 00:04
بله امکان این دسترسی وجود داره.

mamad.s
October 9th, 2015, 00:37
بله امکان این دسترسی وجود داره.
امکان این دسترسی از چه طریق وجود داره؟
البته خودم اطلاع دارم که از طریق ریست پسورد این کار انجام میشه که خب کار عاقلانه ای نیست.
آیا این دسترسی از طریق دیگه هم وجود داره؟
دوستان خواهش میکنم از نظر اطلاع رسانی به این موضوع نگاه کنند.چون در 99 درصد مواقع حق با دوستان و هیچ کسی نمیاد این کار رو انجام بده.(تموم شد و رفت)
ما داریم در مورد اون 1 درصد حرف می زنیم.

kool
October 9th, 2015, 00:47
بله اگه مستقیم ریست کنند شما متوجه تغییر میشید.
ولی میتونن تمپلیت تهیه و سرور کپی از روش تهیه و رمز او رو ریست کنن و دسترسی داشته باشن... که البته این کار زشت رو هر کسی انجام نمیده! شاید 1000 نفر یکی پیدا بشه ...

mamad.s
October 9th, 2015, 01:06
بله اگه مستقیم ریست کنند شما متوجه تغییر میشید.
ولی میتونن تمپلیت تهیه و سرور کپی از روش تهیه و رمز او رو ریست کنن و دسترسی داشته باشن... که البته این کار زشت رو هر کسی انجام نمیده! شاید 1000 نفر یکی پیدا بشه ...
بله.درسته.این کار هم شدنیه.
ولی خب سرور اختصاصی هم خریدش گرون درمیاد.اگر یدونه بتونم ارزون گیر بیارم خوب میشه.
آیا روشی برای جلوگیری از این کار نیست.مثلا پسوردی روی پوشه ای گذاشته بشه که درصورت تمپلیت گرفتن ازش هم چون پوشه دارای پسورد است بهش دسترسی نداشه باشه؟
البته این کار روی ویندوز شدنی هست و کاری نداره و سوال من بیشتر برای سرور لینوکس هست.

RoobinaServer
October 9th, 2015, 01:21
ولی خب سرور اختصاصی هم خریدش گرون درمیاد.اگر یدونه بتونم ارزون گیر بیارم خوب میشه.
آیا روشی برای جلوگیری از این کار نیست.مثلا پسوردی روی پوشه ای گذاشته بشه که درصورت تمپلیت گرفتن ازش هم چون پوشه دارای پسورد است بهش دسترسی نداشه باشه؟
البته این کار روی ویندوز شدنی هست و کاری نداره و سوال من بیشتر برای سرور لینوکس هست.

چند میلیون هزینه کنید.

سرور بخرید.

پلمپ قانونی بکنید

توی قرار داد قانونی هم که میبندید باید پلمپ هارد و سرور ذکر بشه.

از این بهتر کاری نمیشه کرد.

دسترسی فیزیکی باید گرفته بشه با این کار ،اگر دسترسی فیزیکی باشه کاری نمیتونید بکنید.

موفق باشید

GOD
October 9th, 2015, 01:55
مستقیم خرید کنید احتمال بروز این قبیل مشکلات خیلی کم میشه

RoobinaServer
October 9th, 2015, 02:01
- - - Updated - - -

بله این کار هم میشه کرد ولی اطلاعاتم اونقدرها ارزش نداره.فقط برای جوجه ***ا مناسبه.

خب پس خودتان پاسخ دادید.

از بزرگ ها خرید کنید و سراغ ارزانی و فروشندگان کوچک تابستانی نرید.

بنده با این دید پاسخ دادم به شما که همه نوع آدمی اطلاعات شما برای آنها نیاز هست.

موفق باشید

OmidX
October 9th, 2015, 02:08

هیچ دسترسی ب جز ریبوت ، شات داون و ساسپند از پنل vmware ب سرور شما وجود نداره ،

البته اگر هم وجود داشته باشه شما در قسمت یوزر ها میتونید یوزر رو ببینید و حذفش کنید ...

اگر در حد جمله بالا توانایی مدیریت یک سرور لینوکسی رو ندارید ، پیشنهاد میکنم کلا سمت سرور مجازی نرید ، چون فردا پس فردا ب دلیل کانفیگ مبتدیانه سرور هک میشید و فایل هاتون تو نت پخش میشه و میندازید گردن سرویس دهنده از همه جا بی خبر !

با تشکر ...

kool
October 9th, 2015, 02:12

لینو-کس هم معمولا زمان نصب سیستم عامل و پارتیشن بندی میتونید پارتیشن رو انکریپت و رمزگذاری کنید. البته با روش هایی شاید بشه از اونم عبور کرد.

farmanrava
October 9th, 2015, 02:14
بله.اینجور افراد ... پیدا میشن. این تاپیک هم به خاطر همینه.حالا یکسری بیان بگن :
نه کسی این کار رو نمیکنه
اگر بکنه خودش رو خراب کرده
باید آدم خیلی کثیف باشه تا این کار رو بکنه
یا به قول یکی از افراد بالا که آدم از حرفش شاخ درمیاره ببین چی گفته :

اکثر مدیران هاستینگ ها و سرور ها امینت داده ها و اطلاعات سرور های مشتریانشان برایشان مهم است .

این حرف ها دوای درد نمیشه . کلا ما توی جایی هستیم که همه برای پول هرکاری انجام میدن.***ین اطلاعات شخصی که برای اینجور افراد از شیر مادرشون هم حلال تره!!
بیخیال
احتمالا باید یه روشی برای قفل گذاری باشه.اگر هم نباشه سرور اختصاصی آخرین روشه.

لطفا جمع نبندید ! یعنی چی که در جایی هستیم که همه برای پول هرکاری انجام میدن ؟ یعنی شما منظورتون اینه تمام فروشنده های ایرانی برای پول هر کاری انجام میدن ؟ از نظر شما درسته جمع بستن همه ؟
شما اگر اعتماد ندارید به فروشنده های هاستینگ لطف کنید یک سرور اختصاصی تهیه کنید و خودتان مدیریت کنید به جای اینکه همه رو با یک چشم نگاه کنید ...
اون دوستی که فرمودن از هزارنویس تهیه کردن و... بر چه دلیل و مدرکی حرف میزنند ؟ شما مطمئن هستین که دلیل و مدرک دارند ؟
یعنی تا حالا نشده مشتری سر فروشنده رو کلاه بذاره ؟ حالا ما باید همه مشتری ها رو به یک چشم نگاه کنیم ؟ بفرمایید یک نمونه کلاه برداری مشتری از فروشنده :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=151431

ما اینجور فروشنده هم داریم ! فروشنده ای که ندیده و نشناخته به مشتری تایم میده برای پرداخت اون هم 20 روز ! اون وقت همچین فروشنده هایی میان اطلاعات مشتری رو بردارند ؟ پس لطف کنید همه رو جمع نبنید و در بیان کلمات دقت کنید . خوب و بد همه جا هست ...

یا حق

sssoheil
October 9th, 2015, 03:39
سلام

شما سرور اختصاصی هم که تهیه کنید باید به فکر این باشید که دیتا سنتر هم به اطلاعات شما دسترسی دارد !!
ضمن اینکه قبل از اینکه به فکر امن نگه داشتن اطلاعات خود از ادمین باشید بهتر است به فکر هکرها باشید.اگر نگرانی شما فقط ادمین سرور است با رمزنگاری روی فایلهاتون و یا 2Factor authentication میتونید تا حدودی امنیت اطلاعات و سرورتون تامین کنید.

allbert
October 9th, 2015, 06:04

بله دوست عزیز ...

موفق باشید.

hegza
October 9th, 2015, 06:34
در کل به همه اطلاعات شما دسترسی داره کد و.. هم فایده نداره چون بهر حال میتونه با برنامه های خاصی به خود سرور کانکت بشه بدون در نظر گرفتن مجازی ساز و... کل سرور و اطلاعات موجود روی هارد درایو براش قابلیت رویت خواهد بود چون دسترسی اصلی داره به رووت سرور یا وی ان سی و ....
نمیشه گفت ارزون فروش دز دی میکنه و ... نمیکنه بشخصه موردی بوده که کارمند اون شرکت اطلاعات فلان سایت رو میداده با مبلغی در حد 3-4 تومن مدیر شرکت هم چه میدونه چی به چیه (بنده خدا نمیتونه همش خودش ساپورت بده وقتی 10 هزار یوزر داره)
ولی یک اصل هست اطلاعات مهم رو ببرید دسته اول خرید کنید بهترین مورد برای این گونه افراد ایکس ال هاست هست که دیدم خیلی از شرکتهای مالی باهاش کار میکنن یا کولو در جای معتبر که خوب هزینه داره
پ.ن: روش ارزان رووت رو روی یک شرکت بزار و هووم رو روی شرکت دیگه البته جفتشون یک دی سی باشند + فایل ها رو رمز گذاری کنید اینجوری برای هر یک اطلاعات ناقص خواهد بود و از همه مهمتر به طرف نگو سایتت مهمه همین طرف رو وسوسه میکنه بگو میخوای برای یکی دو تا سایت شخصی خودت
الان هتزنر وی پی اس میده قیمت مناسب اما سیستم nat هست که دردسرهای خودش رو داره و هستند باز شرکتهای خوب بین المللی که وی پی اس میدن با قیمت و کیفیت مطلوب و بدون سخت گیری بخاطر ملیتتتون حتی هاست گیتور هم میشه خرید

farmanrava
October 9th, 2015, 13:44
اینکه شما نیمه خالی لیوان رو می بینی به من ربطی نداره. من گفتم هرکسی برای پول هرکاری میکنه.یعنی یه نفر حلال درمیاره و عده ای هم از طرق دیگه.
کلا یکسری از فروشنده ها بهشون برمیخوره که من اینطوری نیستم چرا به من میگی و فلان.گرامی شما به خودت شک داری؟
الان یه عزیزی به من پیغام خصوصی داد درابطه با حل این مشکل و مشکلم در این رابطه حل شد.اتفاقا خودش هم همکار شما بود. ولی چرا اون بهش برنخورد.(چون به خودش شک نداشت!)
شما هم به جای اینکه موزع های بی جا و بی مورد بگیری مثل بقیه کمک کنید و راه حل .....

هه ! جالبه ...

کلا ما توی جایی هستیم که همه برای پول هرکاری انجام میدن.***ین اطلاعات شخصی که برای اینجور افراد از شیر مادرشون هم حلال تره!!
به نظر شما این متن شما چه رو میده ؟؟؟ بچه فرض کردین ما رو که با جمله زیر سر و ته قضیه رو ببندید ؟

اینکه شما نیمه خالی لیوان رو می بینی به من ربطی نداره. من گفتم هرکسی برای پول هرکاری میکنه.یعنی یه نفر حلال درمیاره و عده ای هم از طرق دیگه.

فکر نمیکنم شما دسترسی به پیغام خصوصی داشته باشید ، با این مقدار فعالیت شما اجازه ارسال پیغام خصوصی ندارید ...
اینکه بنده در تایپیک شما شرکت کردم به این دلیل است که مشتریانی مانند شما داشته ام که هزینه سرویسشون رو به طور کامل بازگشت دادم ! بیخود دیگران رو زیر سوال نبرید و تهمت نزنید که روزی باید جوابگو باشید . بنده این حق رو دارم بابت عرایض شما حداقل از کسب و کار خودم دفاع کنم و مثل سایر دوستان نشنیده نگیرم ...
پس لطفا در مورد فردی که نمیشناسید اظهار نظر نکنید . شما یک سرچ در انجمن بزنید متوجه خواهید شد که چیزی برای شک به خودم ندارم ...

شما از اون دسته انسان هایی هستین که کلا به خوتان هم اعتماد ندارید ! لطف کنید پول هاتون هم بانک نبرید چرا که مسئولین بانک بهش دسترسی دارند ...

بدرود

yourhosting
October 9th, 2015, 14:04
شما از vps گرفته تا ded امکان دسترسی به سرورتون هست
اگر vps باشه چه طرف پسورد رو داشته باشه چه نه بدون اینکه شما متوجه بشید میتونه به سرور دسترسی داشته باشه.
در مورد سرورهای اختصاصی هم دیتاسنتر میتونه دسترسی داشته باشه!
شما واسه اینکار بقول همکاران باید سرور پلمپ کنید بزارید دیتاسنتر که هزینه هم سنگینه!
تازه اگر هم اینکار بکنید میتونید فقط جلوی دسترسی فیزیکی روبگیرید.جلوی هک رو میتونید بگیرید؟!
هرچه قدر هم سرورتون رو بدید کانفیگ امنیتی کنند باز هم هک میشه بنابراین در نت امنیتی نخواهید داشت بنابراین بهتر هست اصلا فعالیتی نکنید با این حساب

mhiizadi
October 9th, 2015, 14:07
بله.اینجور افراد ... پیدا میشن. این تاپیک هم به خاطر همینه.حالا یکسری بیان بگن :
نه کسی این کار رو نمیکنه
اگر بکنه خودش رو خراب کرده
باید آدم خیلی کثیف باشه تا این کار رو بکنه
یا به قول یکی از افراد بالا که آدم از حرفش شاخ درمیاره ببین چی گفته :

این حرف ها دوای درد نمیشه . کلا ما توی جایی هستیم که همه برای پول هرکاری انجام میدن.***ین اطلاعات شخصی که برای اینجور افراد از شیر مادرشون هم حلال تره!!
بیخیال
احتمالا باید یه روشی برای قفل گذاری باشه.اگر هم نباشه سرور اختصاصی آخرین روشه.

- - - Updated - - -

بله این کار هم میشه کرد ولی اطلاعاتم اونقدرها ارزش نداره.فقط برای جوجه ***ا مناسبه.

طرز صحبت کردن شما اصلا جالب نیست .
سرور اختصاصی هم شما داشته باشید ؛ بر طبق صحبت شما که میگید هر کسی برای پول هر کاری میکنه ؛ پس باید سرور اختصاصی هم بی تفاوت باشه؟
سرور کولو کنید ؟ بر حسب حرف شما هر کسی برای پول هر کاری میکنه !
کد گذاری کنید ؟ ssl با اون همه خا بودنش تو این زمینه شکسته شد .
تا زمانی که خوده مشتری بلد نباشه از کجا خرید کنه و چطور خرید کنه و چطور کار رو پیش ببره و چطور در نت باقی بمونه؛ همون بهتر که جایی براش در اینترنت نباشه .
اینجا جای آدمای ضعیف نیست .
موفق باشید .

InterServer.ir
October 9th, 2015, 17:01
سلام

امکان دسترسی به سرور به روش های متفاوتی وجود داره حالا یکی تازه کاره و از طریق ریست پسورد اینکار رو انجام میده و یکی که حرفه ای تر هست بدون اینکه پسورد شما رو ریست کنه اینکار رو انجام میده .

این احتمال همیشه وجود داره و خواهد داشت ولی باید کاری کنید که این اتفاق کمتر بیوفتد یا حتی اتفاق افتاد دست شما برای شکایت باز باشه .

برای اینکار اول باید با مجازی ساز ها آشنایی پیدا کرده و از امن ترین اونها برای این مورد استفاده کنید ( من vmware رو پیشنهاد میدم چون کمتر از دیگر مجازی ساز ها دسترسی برای مدیر سرور ایجاد می کنه. )

دوم سیستم عامل سرور رو خودتون نصب کنید و روی بایوس سرور رمز بگذارید و پارتیشن های سرور رو encrypt کنید و دسترسی آیپی های داخل شبکه رو به سرور مسدود کنید .

سوم با مدیر سرور صحبت کرده از نصب نرم افزار هایی مثل vmware tools یا امثال این نوع برنامه ها خوداری کنید یا با کمترین دسترسی ها نصبشون کنید تا سوء استفاده از دسترسی های ایجاد شده توسط این برنامه ها به حداقل برسه !

چهارم هیچ وقت به مدیر سرور اصلی ( که قابل اعتمادنیست ) رمز سرور رو حتی برای کار های کانفیگ ندید و سعی کنید این مشکل ها رو خودتون حتی شده با سختی حل کنید . و اگر مجبور شدید اینکار رو انجام بدید کلیه رمز ها رو تغییر بدید و سرور رو اسکن کنید.

پنجم از آپتایم چکر های آنلاین برای چک کردن سرور و مانیتور استفاده کنید و چند آیپی از اون سرویس دهنده ها تهیه کنید زمانی که سرور شما بدون دلیل در زمان مشکوکی خاموش شد و از دسترس خارج شد سرور های دیگر اون سرویس دهنده و سرور اصلی رو چک کنید پینگ دارند یا نه اگر بقیه سرور ها اکی بودند و سرور شما مدتی بدون دلیل خاموش بود می تونید به این موضوع که اطلاعات شما به سرقت رفته مشکوک شوید .

این ها موارد پیشنهادی برای امنیت هست در کل با ایجاد محدودیت هست که امنیت تا حدی ایجاد میشه راه های دیگری هم هست که به علت طولانی تر شدن بحث و priv8 بودن برخی روش ها همین مقدار رو کافی هست.

توجه : مجبور نیستید همه موارد رو انجام بدید این در صورتی هست که اطلاعات بسیار مهمی داشته باشید انجام اینکار ها باعث افزایش امنیت اطلاعات خواهد شد و از دسترسی افراد زیادی جلوگیری خواهد شد.

در مورد دوستانی که چنین نظری دارند

تا زمانی که خوده مشتری بلد نباشه از کجا خرید کنه و چطور خرید کنه و چطور کار رو پیش ببره و چطور در نت باقی بمونه؛ همون بهتر که جایی براش در اینترنت نباشه .
اینجا جای آدمای ضعیف نیست .
موفق باشید .

کمی بیشتر تجربه کسب کنید متوجه خواهید شد این نوع تفکر درست نیست . شما اطلاعات مشتری رو بازرسی نکردی و ... آیا وقتی سرور اصلی به وسیله بی احتیاطی مدیر سرور یا زرنگی بیش از حد فردی هک باشه باز هم این نظر رو دارید؟ کمی فکر کنید وقتی هکر هایی موفق به نفوذ به دیتاسنتر و بپخش انواع کرم یا هک سرور های اختصاصی می شوند مثل همون بلایی که سر اشیانه امد باز هم باید مشتری اعتماد کامل به درستی کار شما کنه یا فکر امنیت خودش باشه؟!

از مشتری انتظار دارید به شما (یا دیگر سرویس دهندگان ) که نه دیده و نه صدای شما رو شنیده و نه از مکان دقیق شما با خبر هست اعتماد کنه یا کلا اینترنت رو ترک کنه؟ اون هم در چه شرایطی؟! با توجه به دردسر های شکایت و هزینه های سنگین اون بیاد به وجدان شما یا دیگران اعتماد کنه که حافظ فایل ها خواهید بود ؟!

( اگر خودتون باشید و این فایل ها شامل عکس های خصوصی رد و بدل شده کاربران سایتون باشه که پخش اونها آبروی افراد رو زیر سوال میبره باز هم فکر می کنید نباید کاری کرد و همینطوری اعتماد کرد ؟ )

منکر این نیستم که تا اعتماد نباشه نمیشه رست کار کرد ولی به جای زدن بر سر کسی که نگران امنیت اطلاعاتش هست بهتره راه رو نشونش بدیم و اطلاعاتش رو بالا ببریم !

سرور خود من در دیتاسنتر به وسیله افرادی که هیچ وقت نفهمیدم کی بودند بازرسی شد و دونه دونه فایل ها برسی شد و بعد هم مجبور به فرمت سرورم کردند تا مدرکی برای شکایت نداشته باشم! باز هم باید اعتماد کرد؟

mamad.s
October 9th, 2015, 17:58
خیلی ممنون از دوستانی که کمک کردن چه تو پیام خصوصی چه توی تاپیک در مورد این موضوع .کلا بابت مشورت با افراد مختلفی که توی انجمن از دانش کافی برخوردارند لذت بردم. شاید سوالم برای همه کلیشه ای بوده باشه و خودم هم قبول دارم ولی خواستم نظر دیگران رو در این مورد بدونم و شاید کسی روش جدیدی در این مورد داشته باشه.
و متاسفم برای کسانی که خودشون رو دست بالا می گیرند و فکر می کنن بهتر از اینا وجود نداره!واقعا متاسفم...
بنده یوزر جدید هستم ولی چند سال هست توی فروم فعالیت دارم.جالب اینجاست یکی از کسانی که توی این تاپیک حرف های نا بجا زدن من همیشه فکر می کردم آدم درستی هستن و خواستم باهاشون همکاری کنم.
خوشحال هستم که توی این تاپیک افراد خودشون رو نشون دادن.چه افراد درست و حسابی با دانش چه متاسفانه افراد دیگه که ...
یعنی خداییش نوکر اون کسایی هستم که وقت گذاشتن و حتی جواب هایی درست و طولانی دادند.