توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ||||مشکل بالا نیامدن سرور بعد از ریست||||
alborz94
October 8th, 2015, 22:17
سلام
فوری نیاز به راهنمایی و کمک هست.
دوستان من یک سرور مجازی که روش سیپنل بود و mysql ران نمیشد رو ریست کردم. این vps برای یکی از مشتریانم هست که خیلی مهمه.
با ssh دسترسی دارم به سرور .کنسول هم دسترسی دارم. سیپنل بالا می آید. سایت ها ارور Bad Gateway 502 می دهند.
آپاچی + nginx نصب هست.
در WHM در بخش Service Status همه سرویس ها ران هستند به جز mysql
root@lives [~]# service mysql restart
ERROR! MySQL server PID file could not be found!
Starting MySQL. ERROR! The server quit without updating PID file (/var/lib/mysql/***.***.**.pid).
allbert
October 8th, 2015, 22:53
فایل my.cnf رو باز کنید و متغییر های داخل اون رو پاک کنید.
alborz94
October 8th, 2015, 22:57
هاردتون پر شده دوست عزیز ...
79g 79g 0 100% /
الان این خروجی روت
چه چیزی را پاک کنم
فایل my.cnf رو باز کنید و متغییر های داخل اون رو پاک کنید.
کجا رو پاک کنم nano /etc/my.cnf
یا این رو که توی روت هست nano .my.cnf
allbert
October 8th, 2015, 23:01
دوست عزیز لینوکس شما بر روی پارتیشن 79 گیگی نصب شده و این 79 گیگ شامل خیلی از فولدرها بجز /home است... باید به دنبال فایل های حجیم باشید. من حدس میزنم باید در دایرکتوری mysql جستجو کنید.
- - - Updated - - -
خیر فایل my.cnf در فولدر /etc واقع شده. هارد رو فری کردید ؟!
وارد فولدر /etc/ شده و دستور nano my.cnf رو بزنید.
من رفتم فایل my.cnf رو هم خالی کردم بازهم ارور داد.
متوجه نشدم در این مورد
هارد رو فری کردید ؟!
الان در تاپیک های قبلی خروجی روت رو گذاشتم به نظر شما چه جوری پیدا کنم فایل های حجیم در روت رو؟
ممنون
- - - Updated - - -
دوستان برای خالی کردن هارد شاخه روت چه پیشنهادی دارید؟ چه فایل هایی را حذف کنم؟
Sajad
October 9th, 2015, 00:07
دستور du --max-depth=1 -h را در فلدر بزنید و ببینید کدام فلدرها مصرف بیشتری داشتهاند و به همین شکل مشکل را ردیابی کنید و برید جلو و فایلهای حجیم را با دستور ls -lah پیدا کنید.
allbert
October 9th, 2015, 05:48
برای پیدا کردن فایل های بالای 20 مگابایت دستوز زیر را استفاده کنید :
find / -type f -size +20M -exec ls -lh {} \; | awk '{ print $NF ": " $5 }'
meysam021
October 9th, 2015, 10:58
باز هم پارتیشن بندی دیفالت و آماتوری
دوست گرامی از پارتیشن دیفالت سنتوس استفاده نکنید ، فضا ها رو درست تقسیم نمیکنه بدرد کنترل پنل نمیخوره
خودتو پارتیشن های
/boot رو 400
swap رو دو برابر رم من همیشه 8 یا 10 گیگ میزنم کافیه
و / رو بقیه هاردو بهش بدید ، که به این مشکلات نخورید ، واقعا من تعجب میکنم همیشه هرجا میرم میبینم از پارتیشن دیفالت استفاده میکنن ، کار سختی نیست ایجاد کردن دو پارتیشن
InterServer.ir
October 9th, 2015, 11:50
سلام
این مشکل عادی هست و برای خیلی ها روی سرور مجازی پیش میاد به محض پر شدن هارد دیتابیس از کار میوفته .
بیشترین موارد به خاطر سیستم بک آپ گیری اتفاق میوفته که مدیر سرور بیشتر از حجم سرورش به سیستم بک آپ اجازه نگهداری بک آپ میده مثلا سیستم بک آپ گیری رو تنظیم می کنه که 5 سری از بک آپ ها رو نگه داره و بک اپ هفتگی رو هم داشته باشه ماهانه هم همینطور ولی این موارد باعث میشه نزدیک 7 بک آپ از هر سایت روی سرور سیو بشه و اگر یکی دو سایت 5- 10 گیگابیتی داشته باشید یا به تعداد بیشتر با حجم کمتر هارد پر بشه و دیتابیس از کار بیوفته.
اگر از مورد بالا بود به مسیر زیر برید
/backup
چند سری از بک آپ ها رو پاک کنید و دیتابیس رو ری استارت کرده و کل دیتابیس را repire کنید و در آخر کانفیگ سیستم بک آپ رو اصلاح کنید .
morgoet
October 9th, 2015, 12:05
سلام وقت بخیر
بهترین و آسان ترین راه اضافه کردن هارد است
مقداری هارد بر روی ماشین مجازی اضافه کنید و سپس به مسیر
/dev/mapper/vg_livess-lv_root