توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب DDos Deflate در کنار Nginx
spsgorgan
October 9th, 2015, 14:34
سلام دوستان خسته نباشید
من DDos Deflate در کنار Nginx نصب کردم متاسفانه با اینکه ip سرور رو داخل لیست سفید میزاریم بازم هم ایمیل بلاک میاد و مدام Nginx رو دچار مشکل میکنه و سایت ها دچار خطای 504 یا 500 میشن.
از اساتید راه حلی دارند ؟ ممنونم
- - - Updated - - -
up...
InterServer.ir
October 9th, 2015, 15:26
سلام
چرا وقتی خود csf این امکان رو داره از DDOS deflate استفاده می کنید این برنامه الان با حملات معمول دیداسی که امروزه صورت میگیره فاقد کارایی هست و اصلا برای حملات دیداس ساخته نشده و برای دفع حملات داس هست که مشکل جدی نیستند و با کانفیگ csf دفع میشوند! مشکل اصلی این برنامه هم در این موضوع هست به خاطر تعداد اتصالات خود سرور به سرویس های دیگر آیپی سرور رو مسدود می کنه و وبسرور رو از کار میندازه.
lizard.tiny
October 9th, 2015, 16:24
سلام
روی یک سایت میخوایید جلوی حملات رو بگیرید ؟
در صورتی که برای یک سایت هست میتونم سایتتون رو در برابر حملات Dos مقاوم کنم تا IP های Attack دهنده رو بلاک کنه
spsgorgan
October 9th, 2015, 17:44
سلام
چرا وقتی خود csf این امکان رو داره از DDOS deflate استفاده می کنید این برنامه الان با حملات معمول دیداسی که امروزه صورت میگیره فاقد کارایی هست و اصلا برای حملات دیداس ساخته نشده و برای دفع حملات داس هست که مشکل جدی نیستند و با کانفیگ csf دفع میشوند! مشکل اصلی این برنامه هم در این موضوع هست به خاطر تعداد اتصالات خود سرور به سرویس های دیگر آیپی سرور رو مسدود می کنه و وبسرور رو از کار میندازه.
سپاس از شما
والا من هر تنظیمی فکر کنید روی سرور کردم . اکثر سایت ها wp هستند و نمیدونم چطور میشه برخی اوقات لود سرور با 7 8 میرسه اما وقتی apache status رو میبینیم مثلا 10 تا ip هست !! یکم بنده گیج شدم چه اتفاقی میوفته
InterServer.ir
October 9th, 2015, 18:27
بیشترین احتمالی که برای این مشکل وجود داره
اورسل سرویس دهنده یا مشکل سخت افزاری در هارد یا مادربرد سرور هست
احتمال اولی بسیار قوی تر هست
spsgorgan
October 9th, 2015, 18:56
هارد نو ، vps نو تست کردیم همینه. همیشه هم نیست برخی مواقع هست. اورسل واسه چی ؟
InterServer.ir
October 9th, 2015, 19:12
اورسل تاثیراتش همیشگی نیست مثلا می تونه چند ساعت در روز شدت بگیره
spsgorgan
October 9th, 2015, 19:24
خب اورسل توی منابع منظورتون هست دیگه ؟ آخه با 10 بازدید چطور؟
kool
October 9th, 2015, 19:36
خب اورسل توی منابع منظورتون هست دیگه ؟ آخه با 10 بازدید چطور؟
منظور اورسل یعنی فروش بیش از منابع کلی سرور اصلی. نه اینکه فقط vps شما. و در این حالت زمانی که چند ماشین میاد مصرفش مقداری بالاتر بره از منابع موجود بیشتر میشه و پردازنده یا هارد یا رم کم میاره و ...
spsgorgan
October 9th, 2015, 19:40
فکر نمیکنم این مورد باشه.یعنی احتمالش کمه.
دوستان چه پیشنهادی برای IP هایی کانکشن زیاد دارند و بشه با csf بلاک کرد دارند ؟