PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند نویسنده ( متن آماده اس ترجمه میشه )

minicup
October 8th, 2015, 20:08
سلام .

یه وبسایت بازی داریم نیاز به یه نویسنده داریم که میتونه کار رو یک روزه تموم کنه .

ما تقریبا 1000 بازی داریم که توضیحات و عنوانشون انگلیسیه .

هر دورو کپی میکنه و تو گوگل مترجم یا ترجمه بینگ میزنه و معنیشونو مینویسه بجای توضیحات انگلیسی .

توجه :
1 . عنوان بازی ها یک کلمه ای یا دو کلمه ای مثال : Ninja man ترجمه مرد نینجا
2 . توضیحات بازی حداکثر 1 خطه مثال : Flash Bowl - try for the strikes!
3 . ما کیفیت رو مد نظر داریم و اگه ترجمه ای از نظر خوانایی مشکلی داشت حتما اصلاح بشه تا مشکلی پیش نیاد ( زیاد هم حساس نیستم ولی نباید به طور کلی نادیده گرفته بشه )

برای هر پست مبلغ 100 تومن در نظر گرفتیم کسی که واقعا حرفه ای باشه میتونه 900 تا بازی ( که تقریبا 100 تا فارسی شده ولی هزینه اونارو هم میدیم ) رو یک روزه تموم کنه

خودم درگیر کارای رابط کاربری و دوستانمون درگیر اپ آندروئید و بازی های دو نفره و چند نفره وبسایت هستن و دوست داریم سریعا راه اندازی بشه برای همین اینجا تاپیک زدم پس لطفا اسپم نفرستید .

کار یک روزه اس ولی میتونه چند روزه انجام بده اما ما حداکثر 3 روز وقت داریم

اگه کسی میتونه لطفا باهام تماس بگیره یا زیر همین پست بنویسه ( آدرس سایت رو نمیزارم تا مطالب انگلیسی تو گوگل نیوفتن بعد فارسی سازی به گوگل معرفی میشه )

09142616197

blackz
October 8th, 2015, 20:11
سلام من هستم بیایید تلگرام.09016239247

- - - Updated - - -

لطفا مبلغ رو بالا ببرید.

minicup
October 8th, 2015, 20:28
با دوست خوبمون blackz به توافق رسیدیم در صورت نیاز به نویسنده جدید تاپیک دیگه ای باز میکنم .

تاپیک بسته شد .

ممنون