PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرعت پایین سرور مجازی

hosein88
October 8th, 2015, 12:23
سلام دوستان
یک سرور مجازی با مشخصات زیر دارم:

CPU:
Dual core 2000
Ram: 3G
لینوکس
سرور روی دیتاسنتر ایران هست.

متاسفانه سرعت دایرکت ادمین خیلی خیلی پایینه.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

RoobinaServer
October 8th, 2015, 13:21
سلام دوستان
یک سرور مجازی با مشخصات زیر دارم:

CPU:
Dual core 2000

Ram: 3G
لینوکس
سرور روی دیتاسنتر ایران هست.

متاسفانه سرعت دایرکت ادمین خیلی خیلی پایینه.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
سلام
سرور هنوز روی آن سایتی بالا نیامده ؟ اگر بله ،ممکن هست اورسل باشه یا مشکلی در سخت افزار باشد ،سرورتون چون اگر زیر فشار باشد و سایتی روی ان بالا آمده باشد به دلایل زیادی از جمله کانفیگ اشتباه و ... مربوط میشود.

به میزبانتون و پشتیبانی آنها بفرمائید راهنماییتون میکنند و خودشان چک میکنند و علت را به شما اعلام میکنند.

موفق باشید

hosein88
October 8th, 2015, 13:34
سلام
سرور هنوز روی آن سایتی بالا نیامده ؟ اگر بله ،ممکن هست اورسل باشه یا مشکلی در سخت افزار باشد ،سرورتون چون اگر زیر فشار باشد و سایتی روی ان بالا آمده باشد به دلایل زیادی از جمله کانفیگ اشتباه و ... مربوط میشود.

به میزبانتون و پشتیبانی آنها بفرمائید راهنماییتون میکنند و خودشان چک میکنند و علت را به شما اعلام میکنند.

موفق باشید

چرا سایت روش هست
در بعضی ساعات هم ارور زیر را میدهد:
Warning: The system load average is 10.21

ممنون از پیگیریتون

ourweb
October 8th, 2015, 13:43
سلام لطفا با من در یاهو در ارتباط باشید تا براتون چک کنم و اگر مشکلی داشته باشد براتون درستش کنم

RoobinaServer
October 8th, 2015, 13:44
چرا سایت روش هست
در بعضی ساعات هم ارور زیر را میدهد:
Warning: The system load average is 10.21

ممنون از پیگیریتون

به میزبانتون گفتید چک کنند ؟ نتیجه ؟

شما در این حد دسترسی که دارید فقط باید کانفیگ سرورتون را در مرحله اول چک کنید سایر موارد چک را فقط میزبانتون میتواند انجام دهد.

کانفیگ سرورتون را بررسی کنید مشکلی نداشته باشد یا به یک کانفیگر بسپارید چک نماید.

باتشکر