PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل صفحه سفید

Winston
October 8th, 2015, 11:31
سلام من توی هاستم بک اپ چت روم رو اپلود کردم بعدش SQL رو از phpmyadmin ایمپورت کردم صفحه اصلی بدون مشکل بالا میاد

ولی وقتی میزنم وارد بشه میره به این ادرس my address.ir/chat ولی صفحه سفید میاره

اگه مشکل از سرور هم باشه بگید درستش کنم

peym@n
October 8th, 2015, 12:01
درود
مشکل به تازگی رخ داده هست یا سرور رو تازه کانفیگ کردید؟
موفق باشید

allbert
October 8th, 2015, 12:02
امکان داره مد خاصی که مورد نیاز اسکریپت هست نصب نشده باشه یا اینکه یوزر پسوورد دیتابیس تغییر کرده باشه یا اینکه اسکریپت شما با ورژن جدید php یا وبسرور همخونی نداشته باشه

Winston
October 8th, 2015, 12:04
امکان داره مد خاصی که مورد نیاز اسکریپت هست نصب نشده باشه یا اینکه یوزر پسوورد دیتابیس تغییر کرده باشه یا اینکه اسکریپت شما با ورژن جدید php یا وبسرور همخونی نداشته باشه

اطلاعات دیتابیس و یوزر پسورد کاملا درسته

چطوری میتونم بفهمم چه نوع ورژن php میخواد ؟ و چطوری یه گزینه رو بزارم که کاربر در سی پنل خودش بتونه ورژن php رو انتخاب کنه ؟

allbert
October 8th, 2015, 12:11
ورژن php قابل انتخاب نیست و باید کامپایل شود. برای مشخص شدن این موضوع میتونید با فایل phpinfo سرور قبلی و سرور جدید رو با هم مقایسه کنید.

یک فایل با پسوند php درست کنید و کد زیر را در ان قرار دهید و در هر دو سرور اجرا کنید :

<?php

// Show all information, defaults to INFO_ALL
phpinfo();

?>

- - - Updated - - -

ورژن وبسرور قبلی و جدید را نیز چک کنید. میتوانید به پیشنیاز های اسکریپت که در سایت سازنده قرار دارد هم مراجعه نمایید.

Winston
October 8th, 2015, 12:13
درود
مشکل به تازگی رخ داده هست یا سرور رو تازه کانفیگ کردید؟
موفق باشید

سرور تازه کانفیگ شده

peym@n
October 8th, 2015, 13:53
درود
کانفیگ دی چت در همین انجمن بارها گفته شده هست خدمت شما
لینک آموزش (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=123641)
مثل این آموزش پیش برید فکر نکنم مشکلی داشته باشید مگر مشکل شما در اسکریپ شما باشد
موفق باشید
(http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=123641)