توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کانفیگ سرور کاهش پینگ
mohammadali_fp
October 7th, 2015, 21:53
یا سلام و خسته نباشید میدونم تاپیک در این مورد زیاد بوده و هست ولی من از هیچ کدومش نتیجه ای نگرفتم همش لیستی از افر بوده و بس
من یک vps ویندوز از دیتانستر تبیان دارم که وقتی پینگ 8.8.8.8 میگیرم از داخل خوده سرور پینگ تایم 87 بهم میده، ولی خیلی ها هستن که الان سرور کاهش پینگ ارائه میدن و وقتی با کانکشنشون از 8.8.8.8 پینگ میگیری 60 میده و این تازه از کانکشن هست، من با کانکشنی که برای vps خودم ساختم وصل میشم پینگ 100 بهم میده بنظرتون مشکل از کانفیگ pptp من است یا خوده vps در همین حده؟؟ خواهشا کمک کنید
sina.click
October 7th, 2015, 21:58
یا سلام و خسته نباشید میدونم تاپیک در این مورد زیاد بوده و هست ولی من از هیچ کدومش نتیجه ای نگرفتم همش لیستی از افر بوده و بس
من یک vps ویندوز از دیتانستر تبیان دارم که وقتی پینگ 8.8.8.8 میگیرم از داخل خوده سرور پینگ تایم 87 بهم میده، ولی خیلی ها هستن که الان سرور کاهش پینگ ارائه میدن و وقتی با کانکشنشون از 8.8.8.8 پینگ میگیری 60 میده و این تازه از کانکشن هست، من با کانکشنی که برای vps خودم ساختم وصل میشم پینگ 100 بهم میده بنظرتون مشکل از کانفیگ pptp من است یا خوده vps در همین حده؟؟ خواهشا کمک کنید
با سلام
تاپیک را در محل مناسبی ایجاد کرده اید دوست عزیز
لطفا مدیران محترم تاپیک را به محل مربوطه انتقال دهند
mohammadali_fp
October 7th, 2015, 22:02
با سلام
تاپیک را در محل مناسبی ایجان کرده اید دوست عزیز
لطفا مدیران محترم تاپیک را به محل مربوطه انتقال دهند
واقعا شرمنده بابت این موضوع، حالا امکانش هست، میشه بگین مشکل از کجاس؟
amin0181
October 7th, 2015, 22:35
ای پی و محل قرار گیری سروری که شما تهیه کردین با اون سروری که پینگ بهتری داره یکسان هست ؟
yourhosting
October 7th, 2015, 22:38
از میکروتیک برای اینکار استفاده کنید در بعضی موارد دیده شده پینگ در ویندوز بالاتر هست از میکروتیک
mohammadali_fp
October 7th, 2015, 22:42
ای پی و محل قرار گیری سروری که شما تهیه کردین با اون سروری که پینگ بهتری داره یکسان هست ؟
بله رنجشون یکی هست
از میکروتیک برای اینکار استفاده کنید در بعضی موارد دیده شده پینگ در ویندوز بالاتر هست از میکروتیک
مثلا چقدر بالاتر هست؟ تقریبا میتونید بگید چقدر بالاتر میره؟؟
amin0181
October 7th, 2015, 23:00
البته تفاوتی نداره به سیستم عامل
مگه این که محدودیتی ایجاد شده باشه ( فایروال و ... باعث اختلال بشه )
احتمال زیاد از کانفیگ شماست .
میکروتیک استفاده کنید( طبق گفته Yourhosting ) برای این موارد قابلیت های بیشتری دارین