توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی سایت به Alexa
sam
October 7th, 2015, 19:56
دوستان راهنمایی کنید چطور یک سایت جدید رو که تازه راه اندازی شده به الکسا معرفی کنم برای رنکینگ !
من توی الکسا وقتی آدرس سایت رو میدم پیغام تحریم و اینجور چیزا میده چون سایت .ir هست .
SaeedFazlollahzadeh
October 7th, 2015, 20:04
ابتدا وارد سایت الکسا میشید
سپس هیتلر شکن رو روشن می کنید
بعدش وارد بخش ورود/ثبت نام میشید
در اون جا ثبت نام می کنید، اگر این کار رو نکردید
سپس بعد از نوشتن آدرس سایت و دیگر مشخصات، اگه اشتباه نکنم، یه چن تا گزینه میاره که شما باید یکی از اون ها رو انجام بدید و بعدش تایید کنید تا سایت در الکسا ثبت بشه:
یا یه فایل html رو در هاست آپلود کنید (دامنه ای که میخواید معرفی کنید. اگر ساب دامین هست، باید در ساب دامین آپلود بشه و اگر دامین اصلی هست، در دامین اصلی) و بعدش اجرا می کنید
در آخر هم تایید می کنید که این کار رو انجام دادید و تمام میشه. البته یه مدت زمانی طول میکشه تا در الکسا ثبت بشید و رنکینگ تون نشون داده بشه، چون معمولا رنک های زیر 50 میلیون جهانی رو نشون میده.
البته شاید نحوه ی معرفی و مراحل تغییر کرده باشه، چون تقریبا بیش از شش ماه پیش بود این کار رو انجام داده بودم، اما مسلما فقط با هر آی پی به جز ایران باید برای ورود/ثبت نام اقدام کنید.
بعد از ورود هم کافیه طبق مراحل پیش برید، اگه حرفام با مراحل فعلی مطابقت نداشت.
موفق باشید
noa_takotnaha
October 7th, 2015, 20:09
اگه درست یادم باشه دامنه های ir هم تحریمه و با قند شکن هم نمیشد ثبت کرد.
سایتتون یکم بازدید کننده داشته باشه، خود به خود اضافه میشه به الکسا. نیازی به ثبت نیست.
SaeedFazlollahzadeh
October 7th, 2015, 20:12
الان که گفتید، بین یکی از این مورد به شک افتادم:
اول برای ثبت سایت
دوم برای اصلاح بخش اطلاعات مربوط به سایت، مثل نام خودم و ایمیل و عنوان سایت
ولی یادمه یه چیزی به اسم claim site داشت الکسا قبلنا که سایت رو ثبت کرده بودم.
به هر حال، الان به هیتلر شکن هم دسترسی ندارم و تو سیستم هم ندارمش خوشبختانه، اما استارتر عزیز راحت میتونن تست کنند.
sam
October 7th, 2015, 20:13
مرسی از پاسخ دوستان ،
من با ***** شکن رفتم تو الکسا ولی باز پیغام تحریم میده !! وای میسم پس تا خودش سایت رو اضافه کنه :102:
sepahanserver
October 7th, 2015, 20:16
درود
نیازی به ثبت نیست
به مرور زبان خودش ثبت میشه
menalgeya
October 9th, 2015, 19:23
با سلام
آموزش زیر را مطالعه نمایید
آموزش ثبت سایت در الکسا (http://www.itwebserver.com/461/how-to-submit-website-to-alexa/)