PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستمی همانند whmcs

سرزمین
October 7th, 2015, 17:10
سلام و وقت شما بخیر

سیستمی میخوام مثل WHMCS با امنیت بالا اما امکاناتی مثل ثبت دامین و سرور و هاستینگ و مسائل مربوط به این قضیه نیاز نیست، شنیدم box billing هم سیستم خوبیه اما جون متن باز هست به چه صورته؟

آیا سیستمی همانند سیستم WHMCS هست که بشه نیاز من رو بر طرف کنه؟

آیا سایت http://persianboxbilling.ir تأیید میشه؟

iHSG
October 7th, 2015, 17:39
سلام
من یه زمانی از نسخه رایگان باکس بیلینگ استفاده میکردم.همه چیزش خوبه به جز این چند تا مورد 1.در نسخه رایگان محدودیت محصول و مشتری و... داری 2.درگاه های پرداخت و ماژول های خیلی کمی برای این سیستم هست 3.قالب درست و حسابی نداره 4.ظاهرش هم برای مشتری در نگاه اول خیلی گیج کننده است.
البته با این معایب چون رایگانه و اگه شما به کپی رایت اهمیت میدید و whmcs نال شده نصب نمیکنید می تونه اسکریپت خیلی خوبی باشه اما اگه کپی رایت براتون مهم نیست whmcs نال شده مسلماً امکانات بیشتری داره.
سایت پرشین باکس بیلینگ هم که سازنده اش youhosting.ir است هم تایید میشه زبان فارسی باکس بیلینگ رو از این سایت باید دانلود کنید.

nimafire
October 7th, 2015, 20:24
سلام
البته whmcs واقعا قدرتمند هست اما جایگزین های زیر نیز مناسب هستند:

ClientExec

و

Blesta

farssub
October 7th, 2015, 20:26
هیچ سیستمی مثله whmcs نمیشه

amin0181
October 7th, 2015, 21:05
باکس بیلینگ به خاطر محدودیت هایی که داره زیاد جالب نیست اما خوبه در کل
راحت و روون هست

سرزمین
October 7th, 2015, 22:04
بقیه ی دوستان نیز نظرات خودشون رو ارائه کنن.

iwpanel
October 7th, 2015, 23:45
بقیه ی دوستان نیز نظرات خودشون رو ارائه کنن.
whmcs الان خیلی از همکاران دارن استفاده میکنند مشکلی هم باشه کمکت میکنند و بیشتری ها مسلط هستند بهش

fadak
October 7th, 2015, 23:49
با سلام
بنظر من دنبال جایگزین نباشید
آخه پلاگین ها و هماهنگ سازی ها معمولا فقط با whmcs انجام میشه و بقیه عقب و عقب تر میمونن
مگر اینکه بخواهید اسکریپتها رو ویرایش و بهینه کنید که بحث دیگه ای هست

فرستاده شده از Lenovo A3500-HVِ من با Tapatalk

سرزمین
October 9th, 2015, 17:05
اساتید دیگه هم در صورت امکان نظر بدن، بله شنیدم whmcs سیستم خوبیه و کار کردم اما میخوام ببینم سیستم مشابهی که برای کار های غیر از هاستینگ منساب باشه و در عین حال امنیت بالا وجود داره یا خیر؟

isn
October 9th, 2015, 18:36
در حال طراحي سيستم مد نظر شما هستيم صبور باشيد ...

سرزمین
October 9th, 2015, 18:39

خیلی عالی حدود زمان اومدن نسخه ی پایدار کی هست؟ آیا از whmcs استفاده کنیم انتقال راحت به سیستم شما وجود داره؟

kool
October 9th, 2015, 18:51

خیلی عالی حدود زمان اومدن نسخه ی پایدار کی هست؟ آیا از whmcs استفاده کنیم انتقال راحت به سیستم شما وجود داره؟

یه اسکریپت تبدیل کننده هم برای whmcs آماده کنید خوب هست هم برای شما و هم استفاده کننده. چون اکثرا از این سیستم در حال استفاده هستند. البته در صورتی امکانپذیر خواهد بود که امکانات دو سیستم به هم خیلی نزدیک باشه.

سرزمین
October 9th, 2015, 18:57
یه اسکریپت تبدیل کننده هم برای whmcs آماده کنید خوب هست هم برای شما و هم استفاده کننده. چون اکثرا از این سیستم در حال استفاده هستند. البته در صورتی امکانپذیر خواهد بود که امکانات دو سیستم به هم خیلی نزدیک باشه.

و رقابتی از همه لحاظ امنیتی و غیره حتماً هم نیاز نیست شبیه باشه میتونید در چند نسخه ی مخصوص هاستینگ ها و غیره ارائه کنید نظرات زیاده امیدوارم چیز خوبی از آب در بیاد.

iwpanel
October 9th, 2015, 19:02
عذر خواهی میکنم میگم ولی نتیجه نداره و ما startesh دو ساله پیش زدیم ولی شکست خورد کسی نمیاد سمت این سیستم ها خیلی کم پیش میاد بیان سمتش ما به زبون asp و php و انتقال راحت از whmcs به این سیستم و اپلیکشن های ios و android مد نظرمون بود ولی نتیجه نداره خیلی باید سیستم دقیق یک پارچه باشه

kool
October 9th, 2015, 19:13
عذر خواهی میکنم میگم ولی نتیجه نداره و ما startesh دو ساله پیش زدیم ولی شکست خورد کسی نمیاد سمت این سیستم ها خیلی کم پیش میاد بیان سمتش ما به زبون asp و php و انتقال راحت از whmcs به این سیستم و اپلیکشن های ios و android مد نظرمون بود ولی نتیجه نداره خیلی باید سیستم دقیق یک پارچه باشه

نظر منم همین هست. چون تا به حال چندین بار از این بحث ها شده ولی بعد از چند سال هیچ خبری از یه کار و سیستم خوب نیست. چه سیستم عامل و چه اسکریپت مطرح شده در این تاپیک.
کار که بله خیلی سخت هست و باید فکر همه جوانبش باشند. فکر باز و خلاقیت و حرفه ای بودن و علاقه مند و پایبند بودن به کار گروهی و ... که بیشتر در خارجی ها دیده میشه و 99% هم نرم افزار های خارجی استفاده میشه.

البته سیستمی هم اگر ارائه شود باید اون سطح حداقل کیفیت و پایداری و سرعت و امنیت رو داشته باشه وگرنه کاربر حق داره دیتا و کاربران خودش رو به خطر نندازه!

rastindata
October 9th, 2015, 19:16
از همون WHMCS استفاده کنید ، چون پایدار تر و customizable تره

fadak
October 9th, 2015, 19:23
ویرایش شد ...