PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانفیگ چت روم

demonvictor
October 7th, 2015, 13:12
عرض سلام و خسته نباشید

یه سرورمجازی لینوکس با سیستم عامل centos 6.7 تهیه کردم و روش یه کنترل بنل directadmin زدم.حالا برای اینکه هاست چت روم ارایه بدم و اینکه بکاب هایی مثل دی چت و مای طرح و بقیه موارد بدون مشکل روی این سرویس بتونن کار کنن باید دقیقا من چیکار کنم که این چت روم ها بدون مشکل نصب و راه اندازی بشن.

allbert
October 7th, 2015, 13:21
باید ببینید درگیری اسکریپت بیشتر روی کدام منبع میباشد. مثلا فشار اسکریپت روی پایگاه داده است یا روی سی پی یو . سپس اقدام به کانفیگ ان نمایید.
بهینه سازی وبسرور، وارد کردن متغیر های درست در فایل کانفیگ دیتابیس و ... از جمله این عملیات میباشد.

armin.rf
October 7th, 2015, 13:23
در صورت تمایل در ارتباط باشید

دیچت+نفس طرح+مای طرح+ایتی چت و ......

salar123
October 7th, 2015, 14:15
nginx + php 5.4 + php_mod ya fastcgi فشار سرور رو به اندازه قابل قبولی کم میکنه.

ghomeishi
October 7th, 2015, 17:52
دوستان کانفیگ چقدر هزینه داره؟

eramserver
October 7th, 2015, 18:31
دوستان کانفیگ چقدر هزینه داره؟

با قیمتی بین 30 تا 50 تومان قابل انجام میباشد توسط یکی از اعضای حرفه ای انجمن.در تماس باشید راهنماییتون کنم

Marketer
October 7th, 2015, 19:11
عرض سلام و خسته نباشید

یه سرورمجازی لینوکس با سیستم عامل centos 6.7 تهیه کردم و روش یه کنترل بنل directadmin زدم.حالا برای اینکه هاست چت روم ارایه بدم و اینکه بکاب هایی مثل دی چت و مای طرح و بقیه موارد بدون مشکل روی این سرویس بتونن کار کنن باید دقیقا من چیکار کنم که این چت روم ها بدون مشکل نصب و راه اندازی بشن.

درود , با ما ارتباط باشید

https://padraweb.com/client/

nginxweb
October 8th, 2015, 11:17
درود

دوست عزیز این انجمن مناسب برای آفر دادن نیست اگر نیاز به کانفیگ دارید در انجمن درخواست باید تاپیک باز کنید اگر هم سوالی دارید اینجا مطرج کنید

http://www.nginxweb.ir/blog/chatroom-server-configuration/

demonvictor
October 9th, 2015, 17:13
من زمان نصب دایرکت ادمین کاستم بویلد یک رو انتخاب کردم.الان برای اولین اقدام باید چه چیزی رو تنظیم کنم.لطف کنین به ترتیب اول اولین گزینه رو بگین تا به ترتیب بیش بریم.

- - - Updated - - -

من زمان نصب دایرکت ادمین کاستم بویلد یک رو انتخاب کردم.الان برای اولین اقدام باید چه چیزی رو تنظیم کنم.لطف کنین به ترتیب اول اولین گزینه رو بگین تا به ترتیب بیش بریم.

......:-ss.........

allbert
October 9th, 2015, 18:00
باید custombuild رو اپدیت کنید به 2

demonvictor
October 9th, 2015, 22:36
باید custombuild رو اپدیت کنید به 2

من دستور زیر رو زدم:

nano /usr/local/directadmin/custombuild/options.conf

به قسمت زیر رفتم:

#CustomBuild Settings

و بعد مقادیری که داده بود به این شکل بودش:

custombuild=2.0
autover=no
bold=yes
clean=yes
cleanapache=yes
clean_old_tarballs=yes
clean_old_webapps=yes
downloadserver=files23.directadmin.com

که فکر میکنم کاستم بویلد ورژن دو باشه.

درسته یا نه نیاز به تغییر هستش؟

اگر درست هستش برای قدم بعدی باید چه تنظیمی رو انجام بدم؟

allbert
October 9th, 2015, 22:42
custombuild نسخه 2 هست دوست عزیز نیاز نیست کاری انجام بدید

ramin n
October 12th, 2015, 20:27
دوست عزیز سلام بنده مدیر ققنوس چت هستم اگه بشناسید که مدیر فنی سایتاما بالا کشید باید سرورتون و کانفینگ کنید بهترین کانفینگ چت روم اقا بابک و اقا پرهام که یوزرشون این هست
@compiler
@nginxweb