ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد خرید هاست با پهنای باند ماهانه ی نامحدود

pershianix
October 7th, 2015, 00:27
من در حال طراحی سایتی هستم که از طریق اون، کاربرها بتونند یک سری فایل دانلود کنند. هم فایل زیپ و هم فایل ویدیویی.

این رو می دونم که سایتی که از پایه واسه دانلود پیاده سازی شده باشه با هاست هایی که مرسوم هست و مثلا 500 مگابایت فضا رو بین 30 تا 50 هزارتومن به صورت سالانه می فروشند و پهنای باند ماهانه ی مثلا 10 گیگابایت ارائه می کنند خیلی زود با مشکل اتمام پهنای باند مصرفی ماهانه مواجه میشه.

سوالم اینه: شما چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید که این امکانات رو ارائه بده:

1- اول از همه تا جای ممکن دارای سرورهای امن باشه و خوش سابقه هم باشه.
2- پهنای باند نامحدود + فضای ذخیره سازی حداقل 5 گیگابایت با قیمت مناسب ارائه بده
3- بتونه حملات ddos رو دفع کنه.
4- امکان استریم ویدیو داشته باشه. (این امکان رو غیرفعال نکنند)

ممنون.

98M!zban
October 7th, 2015, 01:59
خوب شما در بخش آموزشی تاپیک زدین و اکثر دوستان که میخوان خودشون رو معرفی کنند به دلیل قوانین نمی تونند

pershianix
October 7th, 2015, 16:00
خوب شما در بخش آموزشی تاپیک زدین و اکثر دوستان که میخوان خودشون رو معرفی کنند به دلیل قوانین نمی تونند

کافیه که فقط معرفی کنند. همین.

SaeedFazlollahzadeh
October 7th, 2015, 16:02
باید در بخش درخواست ها درخواست کنید

netpooyesh
October 19th, 2015, 22:21
من در حال طراحی سایتی هستم که از طریق اون، کاربرها بتونند یک سری فایل دانلود کنند. هم فایل زیپ و هم فایل ویدیویی.

این رو می دونم که سایتی که از پایه واسه دانلود پیاده سازی شده باشه با هاست هایی که مرسوم هست و مثلا 500 مگابایت فضا رو بین 30 تا 50 هزارتومن به صورت سالانه می فروشند و پهنای باند ماهانه ی مثلا 10 گیگابایت ارائه می کنند خیلی زود با مشکل اتمام پهنای باند مصرفی ماهانه مواجه میشه.

سوالم اینه: شما چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید که این امکانات رو ارائه بده:

1- اول از همه تا جای ممکن دارای سرورهای امن باشه و خوش سابقه هم باشه.
2- پهنای باند نامحدود + فضای ذخیره سازی حداقل 5 گیگابایت با قیمت مناسب ارائه بده
3- بتونه حملات ddos رو دفع کنه.
4- امکان استریم ویدیو داشته باشه. (این امکان رو غیرفعال نکنند)

ممنون.

در اینجا که شما پست گذاشتید نمیتونیم افر بدیم