با دروود
برای ارائه یک سامانه مدیرت محتوا یا یکسری اسکریپت،که کاربر بتواند با 1 کیلک آنها را راه اندازی و به کار بندد،آیا از پنل مدیریتی نمایندگی این کار امانپذیر است و یا سرپرست سرور باید این کار را انجام دهد؟
سپاس
Talahost.Com
September 20th, 2010, 20:32
سلام
باید fantastico رو سرور نصب باشه
البته cms هایی که نصب می کنه اکثرا زبان فارسی ندارند.
saeed25
September 20th, 2010, 20:36
دروود
این امکان باید از سوی سرور نصب شود یا آنکه نمایندگان نیز می توانند خود این افزونه را نصب نمایند؟
بر روی اشتراک های گیگفا،بر روی میدریت فایل ها،جوملای فارسی به صورت فشرده شده آمده نصب می باشد که تنها باید آن را از حال فشرده خارج کرد،حال این امکان چگونه فراهم شده است؟
سپاس
Rezash
September 20th, 2010, 20:49
سلام
بدون برنامه نويسي و نصب نرم افزار جنابي به عنوان ريسلر مي تونيد كاري كنيد كه در موقع ساخت هر اكانت فايل هايي كه مشخص كرده ايد در اكانت جديد به طور خودكار كپي شوند...
saeed25
September 20th, 2010, 20:51
خوب،اگر برایتان میسر است بفرمایید این کار چگونه امکانپذیر است؟
Rezash
September 20th, 2010, 20:59
در اکانت reseller پوشه اي به نام cpanel3-skel وجود دارد و تمام محتوای این پوشه بصورت کامل در اکانتهایی که آن نماینده ایجاد میکند کپی میشود. شما میتوانید در آدرس cpanel3-skel/public_html فایل دلخواه را کپی نمایید تا در اکانتهای جدید کپی شود.
saeidj
September 20th, 2010, 22:48
البته کاری گه hello گفت فقط فایل ها رو کپی می کنه و کاربر باید دستی نصب کنه اگر می خواید کاربر با یک کلیک سیستم رو نصب کنه باید از مدیر سرور بخواید fantastico نصب کنه
saeed25
September 29th, 2010, 12:01
با دروود
شوربختانه من جستاری را به تازگی آغار کرده بودم که با این جستار متفاوت بود اما بوسیله سرپرستان و شاید به "اشتباه"زدوده شده است!!
به هر روی،من پشیتر هم گفتم،مراد fentastio نیست،بلکه ببینید مثلا شما گمان کنید که ما چند نمونه پلان میزبانی داریم:
پ1:برای میزبانی جوملا
پ2:برای میزبانی وی بی
پ3:برای وردپرس
حال پرسش اینجا است که چگونه من به عنوان نماینده ارائه دهنده میزبانی،می توانم کاری بکنم تا هنگکام ایجاد اشتراک از نوع پ1 به صورت پیشفرش جومل بر روی آن نصب و یا دست کم فایل های آن بر روی پلان مشتری موجود باشد
و یا هنگام ایجاد اشتراک از نمونه پ2 به صورت خودکار وی بی بر روی پلان موجود و یا نصب باشد؟
و به همین گونه برای دیگر پلان های ویژه!
با سپاس
Rezash
September 29th, 2010, 14:56
اگر ريسلر نيستي خيلي راحت دو تا اكانت ريسلر بساز
يكي براي پلان 1 يكي 2 ! حالا در cpanel3-skel/public_html هر كدوم فايل هاي مورد نياز رو بذار...
روش دوم استفاده از نرم افزار هاي جانبي هست.. فكر مي كنم whmcs ماژول هايي براي نصب سي ام اس ها مشهور داره...وگرنه بايد دستي بنويسيد.
سپاس